Håller Sverigedemokraterna på att implodera?

INRIKES. Det är egentligen inget fel på socialdemokratin, problemet är att socialdemokraterna inte längre är socialdemokrater. Problemen började 1969 fortsatte 1975, året då Sveriges väg utför började, innan 1975 hade invandringen gått ut på att man kom som gäst och arbetade för att sedan resa hem med sparkapitalet eller att man kom för att bli svensk och assimilera sig, och det gick oftast bra, barnen till dem som kom då blev svenskar på relativt kort tid.

Innan dess sade, i samband med raskravaller i USA, Tage Erlander (S) i riksdagen 1965 ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. ”

Palme (S) ville på 1970-talet inte ta emot 1 200 kvotflyktingar från Vietnam med motiveringen att ”deras kultur skiljer sig så avsevärt från vår att det skulle få oanade följder.”

Med beslutet 1975 tog riksdagen avstånd från tanken att invandrare skulle assimilera sig i det svenska samhället. Invandrarna, deras barn och barnbarn skulle behålla sin ursprungliga identitet, dessutom var ökad internationalisering ett övergripande mål i samhällsplaneringen. Alla partier var eniga och riksdagen bestod av VPK, S, C, FP och M. Miljöpartiet, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna var alltså inte med om beslutet.

Detta beslut togs tvärs emot FN:s flyktingkonvention där det står i andra kapitlets första artikel är en sådan  ”Det åligger flyktingen eller den asylsökande att särskilt följa värdlandets lagar och förordningar i syfte att upprätthålla ordningen” Författarna av FN:s flyktingkonvention var sannolikt smärtsamt medvetna om vikten av att flyktingar lever efter värdlandets lagar, efter andra världskrigets flyktingströmmar.

I artikel 34 står om assimilation och naturalisering. ”Värdlandet åläggs att allokera nödvändiga resurser för assimilation och naturalisering,  för att immigrantgruppen skall så snabbt som möjligt kunna bli en del av värdlandets kultur och arbetsmarknad.”

Varför är Sverigedemokraterna så tysta om detta? SD är som S var förr, man värnar om svenskarna till skillnad mot socialdemokraterna av idag som har merparten av sin fokus på minoritetsgrupper och asylinvandrade främlingar.

Var är alla äkta sossar? Varför är det ingen som ställer sig upp och frågar vad som pågår. Är verkligen alla så rädda för att bli utfrusna? Vad det verkar så finns det inga originalsocialdemokrater kvar i partiet.

Nåväl, Sverigedemokraterna är inte mycket bättre. Där är åsiktskorridoren så smal att den snart imploderar, duktigt och ärligt folk utesluts på löpande band medan ljugande skitstövlar får vara kvar. Sverigedemokraterna som bildades 1988 börjar närma sig medelåldern och har blivit ett mesparti, som gör nästan allt för att passa in i de fina salongerna. Vad man ska dit att göra, det är ju dessa PK-salonger man ska bekämpa, inte bli en del av. 

Är SD:s representanter så medieberoende och sugna på att vara med att höras och synas i hatmedia, att de bildligt talat går över lik för detta? Varför försvarar man inte sina medlemmar och förtroendevalda när medias hatdrev går?

Den troliga sanningen är den att de som under pågående hatdrev slapp att få fokus och strålkastarljus på sig själv håller andan om att slippa undan, lite till. Så offrar man sina vänner, för att komma undan själv.

Var är ledningen, varför är det så tyst? Vem tog beslut om att samarbeta med vänsterextremisterna i Expo?

Det står illa till hos Sverigedemokraterna, det är maktkamper, förtal och en massa annat skit. Många är drabbade av partivänners egoism och oegentligheter raserar partiet inifrån. Det är på sin plats att nämna ordförande/bödeln i MU (medlemsutskottet) kommunalråd Magnus Olsson Malmö, han blev under SD-Syds årsmöte påkommen med hot och lögner söndagen den 20/3 och det i sin egenskap som valberedningens ordförande. M Olsson ombads att under sittande möte avgå från uppdraget som valberedningens ordförande, han gick. Men när får den som visat sig skada partiet gå från sina alla övriga förtroendeuppdrag?

Hur mycket lögner och hot har Malmöpolitikern och andra politiska karriärister medverkat till? Om man kan bekämpa sina egna partivänner är man ingen lagspelare, ej heller lämpad att rädda Nationen. Det hörs krav om en revidering av de uteslutningar som lögnaren medverkat till.

Det är synnerligen svårt för medlemmar och sympatisörer att försvara partiet inför media och övriga SD-hatare när dess skriker om SD-odemokratiskt förhållningssätt.

Partiet krackelerar, partiet är toppstyrt men Sverigedemokraterna har potential att som inget annat parti i Sverige i dag att faktiskt stå för demokrati, i bemärkelsen att lyssna på väljare och partimedlemmar och anpassa sig efter dessa, snarare än journalistkårens åsikter. Sverigedemokraterna kan bli det socialdemokratin en gång var, att vara det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, det borde ge chans till stora valframgångar.

Men då måste toppstyrning och maktgalna skitstövlar bort, och det måste bli ett slut på uteslutningar av kloka och duktiga människor.

-Pettersson är inte medlem eller aktiv i Sverigedemokraterna, men för närvarande är Sverigedemokraterna det enda alternativet. SD är inte höger, SD är inte vänster, läs om SD:s politik så får ni se, det är ett mittenparti men ett mesigt sådant som tyvärr inte står upp för sina medlemmar, väljare eller landet Sverige…

33 thoughts on “Håller Sverigedemokraterna på att implodera?

  1. @ladulaas.
    Tack för ditt mycket långa och intressanta svar på min fråga.Uppskattas!!
    Förstår hur du menar(tror jag).Det du skriver väcker onekligen fler funderingar och tankar, man vill veta sanningen och ingenting annat.Man får lite input här och där och försöker lägga pussel,svårt när så många bitar fattas och man inte är hundra på att de bitar man lagt verkligen är de rätta fastän det ser så ut…

    • Ja, så är det. Mig har det tagit nästan ett helt liv, att få upp ögonen för vad som i verkligheten sker, bakom alla dimridåer. Skolan har inte börjat med indoktrinering de senaste decennierna, den har ägnat sig åt det, ända sedan den första skolan bildades.

      Att det varit så, har jag känt på mig sedan 1:a klass – då skulle vi lära oss att rabbla psalmverser (på 50-talet). Att det var något skumt med historie- och samhällsundervisningen kände jag tydligt, varför jag i stället inriktade mig på naturvetenskap, som kändes som absolut och sann. Även där anar jag, att det förekommer tillrättalägganden, men den vetenskapliga metoden i sig anser jag fortfarande vara den bästa, för att söka sanningen.

      För att söka förstå, vad som sker i världen idag, måste man tänka strängt logiskt och se bakom propagandan. Det blir som att skala en lök: Man får rensa lager på lager, för att komma in till kärnan. Det finns myriader av fallgropar; väl gillrade fällor, där man kan ledas in i labyrinter av spår, som inte leder någonstans. Politiker ägnar sig hela tiden åt att lägga upp sådana villospår, som vanligt folk har svårt att följa. Om man arbetar heltid och har familj, har man inte tid att luska så mycket som krävs, för att se mönstret. Nu är jag pensionär och har tid.

      Som jag ser det kapades västvärlden av Bankmaffian/Sionismen/Illuminati/Frimurarna (kärt barn har många namn) i början på 1700-talet. De har sedan dess vävt på den väv, som idag utgör den samhällsuppfattning, som vi idag tar för självklar och ’sann’. Vi är idag så hårdindoktrinerade i vår världs förträfflighet, att vi betraktar andra folks samhällen med ett överlägset hånflin och känner oss så ’upplysta’ jämfört med dem.

      (Illuminati betyder ’de upplysta’. Namnet kommer från Lucifer (=Ljusbäraren) – den fallna ärkeängeln, också kallad för Satan. Och ja, de är faktiskt satanister, fast det talar de tyst om.)

      Muslimer ser på oss med samma överlägsna hånflin, som vi ser på dem. Hinduer likaså. Multikulturalismen är därför en omöjlighet i längden. Förr eller senare slutar det med kamp om makten. Det är därför jag är nationalist: För att olika kulturer skall kunna finnas i världen, måste de skiljas av fastlagda gränser, som måste försvaras.

      Europas framgångssaga anser jag baseras på just nationalstaterna. Inom varje land har den egna kulturen fått vara fullständigt dominant. Genom förhandlingar (och genom krig) med omkringliggande länder, har man slutligen enats om gränserna, och fredlig utveckling möjliggjordes.

      Sedan kom ormen in i ’paradiset’, i form av Illuminati, med sin upplysning, liberalism, marxism och feminism. Vi fick ständiga krig och imperialism. Länderna slets sönder av klasstrider och könskrig. Satanisternas världsbild, med våld, slakt, perversioner, obsceniteter och genustrams, väller över oss. Och i denna soppa badar vi nu och försöker desperat att ordna upp kaoset. Genom att Bankmaffian idag sitter på kontrollen av världsekonomin och media, kan de manipulera oss – och det gör de.

      Men ju mer vi närmar oss den sataniska världsåskådningens vedervärdiga samhälle, desto tydligare blir det, att det är en värld vi inte vill leva i. All deras propaganda och alla deras mutor förslår inte längre, för att hålla oss bundna. Deras illusioner krackelerar och systemet faller samman.

      Som jag ser det, måste vi söka oss tillbaka till våra egna rötter och traditioner och inse att det är hos våra landsmän, som vi har våra verkliga vänner. Sedan måste vi återta makten över vårt territorium och köra ut dem, som inte vill bli verkliga svenskar. De får tro vad de vill och inrätta sin tillvaro som de vill – men de får göra det hos sig och inte här.

      • Åter,tack för ännu ett mycket givande,intressant inlägg.
        Fick ett kompendium i min hand i början på 80 talet,skrivet av en pastor John S Torell,verksam i usa sedan 1963.Innehållet i detta kompendium var helt nytt för mig,där stod bla om de saker som du skriver i ditt inlägg.

  2. Har inte läst hela artikeln men jag ska göra det men Olof Palme ville inte ta emot flyktingar ifrån Vietnam beror på att de hade anpassat sig snabbt genom hårt arbete och RÖSTAT HÖGER…..!!! Olof Palme föredrog att starta import av människor som från start blev socialbidragsberoende som från Chile och Bangladesh….Från Bangladesh kom exempelvis kaosblatten Roy Rahman, mannen från Skärholmen som mördade 70 åriga ETNISKT SVENSKA Märta Pettersson….
    Nåväl, Sossarna importerade medvetet SOCIALFALL som RÖSTADE PÅ DEM….!!! Och thats shit is going on and on and on….They gived the Swedish peopel the hell!!

  3. SD är ett ungt parti. Barnsjukdomar. Problemet är media. Nu har SD lyckats få bort rasistparti. Detta gör det lättare rekrytera duktiga och sakkunniga nya SD politiker.
    Som Pettersson uttryckte. Läs partiprogrammet. Det är detta som måste komma ut till allmänheten. Går inte med dagens massmedia som styrs av liberaler och vänstern.
    Pettersson har rätt i en annan sak också. SD är mer likt gamla Socialdemokratin.
    Även har Pettersson rätt i 1975 års beslut. Det var där det började.
    Är detta som måste förändras.
    Det är i nöden vännen prövas.
    Just nu behövs SD mer än förr. Utan SD kommer migrationen återupptas
    och islam får ännu mer fotfäste.
    Tycker Pettersson skall börja med att bli medlem och uppmana andra att göra det. Visar att SD finns och kommer finnas kvar. Länge.
    Det arbetas mycket inom SD, och mycket material och annat kommer ut snart.

  4. Titta bara på David Lång när han håller anförande (min favorit) han är lysande och människor som han behövs i riksdagen. Det sämsta SD gjorde var när dom uteslöt ungdomsförbundet. Jag tror alla här gillar Kasselstrand. Lyssna på kokta grodan. lite kul faktiskt.

  5. Inte bättre i Oxelösunds SD filial, de ögonblick man visade att man inte va en nickedocka i styrelsen blev man kickad. SD är kört. Jag kommer att välja ett mera rättfram alternativ eller rösta blank

  6. Sverige var ett bra land att leva i under 1950-talet. Detta hade dock inget med den socialdemokratiska ideologien att göra, utan berodde på att vi hade pragmatiska och nationalistiska politiker i alla partier, utom i Kommunisterna.

    Den som har läst Jan Sjunnessons bok, ”Sverige 2020: Från Extremt Experiment Till Normal Nation”, vet att den svenska skolans dramatiska förändring, från att förmedla kunskap och kritiskt tänkande till att vara en indoktrineringsanstalt, började planeras av socialdemokratin direkt efter 2. världskriget!

    Det är faktiskt inte meningen att eleverna skall lära sig något – hur barockt det än kan låta. Skolan ÄR AVSEDD att vara en förvarings-, indoktrinerings- och isoleringsanstalt, så att inte föräldrar och folk ute i samhället skall ge ungdomarna verklig kunskap om historia och samhälle.

    Skoltrötta ungdomar tvingades in i de vanliga klasserna, där de nu förstör arbetsron för de studieintresserade eleverna, i stället för att släppas ut i arbetslivet. När detta genomfördes minskades det kunskapsstoff, som eleverna skulle ha klarat av t.o.m. 9:an, DIREKT MED 1-2 ÅR(!) – vilket betyder att man var fullt medveten om att man försämrade skolan, redan innan man hade sjösatt vansinnigheten.

    Skolan är bara ett exempel på socialdemokratins dolda agenda – Sverige är fullt av galenskaper, som vräkts över oss sedan 60-talet. De svenska skatterna var extremt låga tidigare, men steg linjärt från mitten på 50-talet och planade ut – på världstoppsnivå – först på 80-talet. Detta ledde till avindustrialisering av vårt land och avfolkning av den svenska landsbygden. All svensk kultur har stadigt slaktats, med förstörelsen av stadskärnorna i varenda stad i hela landet som det tydligaste exemplet.

    Alla dessa förändringar är inte tillkomna av en slump. De är orsakade av Socialdemokraternas socialistiska ideologi. Även om själva politikerna var pragmatiker, så hade de alla som mål, att socialisera näringslivet, hjärntvätta svenskarna och förslava dem, i deras drömda socialistiska diktatur. Det är endast medlen, för att nå det klasslösa samhället, som skiljer dem från kommunisterna, inte målet.

    Nej, Sverige var ett bra land på 50-talet, FÖR SOCIALDEMOKRATERNA HADE INTE HUNNIT FÖRSTÖRA DET ÄNNU. Det partiet nöjer sig inte förrän Sverige har upphört att vara en självständig nation, sugits upp i det socialist-fascistiska EU, som i sig endast är ytterligare ett steg mot New World Order, där alla folken kommer att vara förslavade under Bankmaffians eviga diktatur.

    Sverigedemokraterna har ett mycket förföriskt partiprogram, som ligger i linje med vad de flesta svenskarna tycker. Problemet är att det partiet har tagits över av sionismen, alltså en närmast nationalsocialistisk ideologi, som utgår från staten Israel och dess intressen. Eftersom sionismen och Bankmaffian är i det närmaste samma sak, så har vi inget gott att vänta från detta parti, komme det till makten i Sverige. Genom det sionistiska maktövertagandet i partiet, fungerar Sverigedemokraterna som en mullvad för Bankmaffian i Sverige och utgör därmed inget alternativ, mot 7-klöverns landsförrädare.

    • ladulaas; Vad för bevis finns det/ har du på att det du skriver/påstår är sant? Källa tack!

      ”Genom det sionistiska maktövertagandet i partiet, fungerar Sverigedemokraterna som en mullvad för Bankmaffian i Sverige och utgör därmed inget alternativ, mot 7-klöverns landsförrädare.”

      • Bevis av den typen, som du efterfrågar, förekommer extremt sällan – vanligen endast genom att någon insidermänniska tar bladet från munnen. Allting inom politiken sker bakom lyckta dörrar och under tysthetslöfte. Det vi är hänvisade till är indirekta tecken och analys av dessa.

        Har du sett filmsekvensen, där Julia Kronlid tog instruktioner av den kippa-försedde israelen? Finner du det förenligt med ett oberoende politiskt parti i Sverige, att ha den sorts kontakt med en representant för främmande makt? Jag gör det inte.

        Bilden nedan, som ÅMÅL har lagt upp, från SD’s valvaka 2014 är ett extremt tecken, på Israels inflytande på partiet: Notera Israel-flaggan, som är centralt placerad på podiet – extremt mycket större än den patetiska lilla svenska, som Julia Kronlid viftar med. Och samma israel finns på podiet. Om du tror du att detta bara är tillfälligheter, är du naiv.

        Kent Ekeroth är centralt placerad i SD. Han har en tvillingbror, Ted Ekeroth, även han inom SD men i lägre position, som fått den högsta utmärkelsen man kan få, av israeliska staten. Var det egentligen Kent, som skulle ha fått den, men att man inte gjorde det, för att det skulle ha varit alltför uppenbart?

        Sverigedemokraternas inställning till Israel är extrem bland Sveriges politiska partier. T.o.m. när israeliska granater regnade över palestinska bostadsområden, sommaren 2014, och urskillningslöst dödade män, kvinnor och barn, uttalade SD sitt stöd för detta. (Efter det sade jag omedelbart upp mitt medlemskap i partiet.)

        Sverigedemokraternas ledning har, sedan de kom till makten i partiet, men framför allt de senaste 3 åren, bedrivit häxjakt på dem, som vill att partiet skall tillämpa partiprogrammet mera offensivt. Dessa har uteslutits, den ena efter den andra, alltmedan partiets utspel blir allt tamare och luddigare. Mattias Karlsson har t.o.m. sagt att målet är att göra SD till ett ”antirasistiskt mittenparti”.

        Hur kan man ändå känna sig säker på att man rätt har tolkat politiska händelser och andra tecken, när man inte har handfasta och otvetydiga bevis? Det finns 2 verktyg, som är kraftfulla – det ena är en metod från det forna romerska imperiet, ’Cui Bono Est?’ (Vem är gynnad?) – alltså, vem tjänar på att ett skeende får ett visst utfall? Man kan ganska lugnt utgå från, att den som vinner något vid en konflikt eller på ett beslut, har haft ett eller annat finger med i processen, för att få till just det utfallet.

        Det andra är det som Churchill har sagt: ”Ingenting, av betydelse i politiken, sker av en slump.” Så enkelt är det. Inom politik finns det inget utrymme för tillfälligheter – saker händer och beslut tas, för att de, som har makten, vill ha det så.

        Med ovanstående händelser och principer, kan man tryggt påstå, att det finns en otillbörlig påverkan på Sveriges idag största parti från främmande makt.

        Världens mäktigaste bankirer – som Rothschild, Rockefeller, Goldman, Soros m.fl. – är alla sionister. Israel är en stat som vilar på solid sionistisk grund och alla dessa bankirer har bidragit till landets tillblivelse. Att därför sätta likhetstecken mellan Israel och Bankmaffian är en självklarhet.

        Jag skulle kunna utveckla detta ytterligare, men anser att jag härmed har besvarat din fråga.

  7. Jag är lite orolig över att SD:s ledning har blivit så passiva och låter Batra alltmer låtsas ta över vår invandringspolitik och därmed ta våra väljare.
    Gå till offensiv Jimmie och övriga.

  8. Finns en stor risk att Sverigedemokraterna håller på att rätta in sig i den övriga riksdagsförrädarhopen. De varken hörs eller syns i media.

    Den där sjukskrivningen Åkesson hade, undrar om allt har kommit fram om den. Karln har blivit rätt osynlig efter det och det är konstigt att han inte framträtt vid, exempelvis, Folkets Demonstration.
    Jag undrar, jag.

  9. Som kineserna säger, det spelar ingen roll om katten är svart eller vit så länge den fångar möss. Sverigedemokraternas vara eller inte vara är, enligt mig, av underordnad betydelse. DET som är viktigt är att politiken i sin helhet ändrar riktning och där har SD haft en helt avgörande betydelse i kombination med EU:s vanvettiga politik.

    Sedan kan vän av ordning tycka att det är omoraliskt att månglarna kommer undan men då det samtidigt är ett pågående brott har inte ens preskriptionstiden börjat ticka. Dessa kan senare ställas inför en sanningskommission likt den sydafrikanska och straffas där det känns mest för dem, i plånboken. Att befria dem från deras hoprövade förmögenheter och pensioner är helvetet personifierat för dem.

    • Helt korrekt resonemang. Reinfeldt och alla andra apparatjiks ska inte inbilla sig att deras tillgångar är säkrade. Den som sysslat med bedrägeri ska betala böter och skadestånd.

  10. Tack för dina rader Pettersson,måtte de nu nå de verkliga marodörerna i partitoppen.Ingen nämnd,men ingen glömd ! I motsats till dig är jag mångårig medlem,och har länge märkt vad många först nu upptäckt.
    När det ute i lokalavdelningarna styrs från Stockholm,är det något allvarligt fel mot demokratiregeln. Vi ur fotfolket,skall inte bara engageras vart 4:e år.

  11. Bra att även Petterson tar bladet från munnen.
    Personligen tycker inte jag om socialdemokrati alls. Dessutom, ideologin hade endast möjlighet att fungera någorlunda i ett etniskt homogent land. Att föra fram socialdemokrati som en bra ideologi idag är vettlöst.

    • Sablar, missförstod artikeln. Visst, den ”öppna svenskheten”, antisvenska utrensningar och annan skit har satt dem på pottan när andra gjort mer än SD kunnat…

      Ett stort fel med SD är att de innerst inne är kontrollerad opposition. Tar order från Tel Aviv. De är kulturnationalister.

      Jag är etnonationalist! Varför då? Jo, det är vårt folk som ska överleva, inte ockupanter som i bästa fall inbillar sig ha något med oss att göra!

      Dö invällare eller åk hem genast!

KommenteraAvbryt svar