831 misshandelsfall på asylboenden i vinter

INVANDRARVÅLD. Polisen redovisar nu statistik över de anmälningar som skett på landets asyslboenden. Sammanställningen gäller perioden 11 november 2015 till 31 januari 2016. Totalt anmäldes 831 misshandelsfall samt 484 fall av hot och ofredanden på asylboenden.

Under ungefär samma period har poliser eller operatörer på ledningscentralen registrerat – med den omskrivna koden R291 – att patruller åkt på 27 självmordsförsök och 31 fall med psykiskt sjuka. Men alla ärenden som i teorin hade kunna kodas med R291 har inte kodats. Polisen har tidigare fått kritik för att asylbrottssifrorna inte har redovisats.

-Pettersson får ihop det till c:a 16 fall per dag av misshandel, hot och ofredanden. Om detta sade hattidningen Dagens Nyheter ”endast ett fåtal brott i Sverige kopplas till flyktingar” , jag kan dock med mina begränsade kunskaper i matematik från den gamla skolan konstatera att det är 100 % fler än det hade varit om vi inte haft några asylsökande och asylboenden.

8 thoughts on “831 misshandelsfall på asylboenden i vinter

  1. Bra att parasiterna försöker ta kål på varandra!

    Men givetvis gäller alltid: UT och släpp ingen asylparasit till över bron!
    Massutvisning!

  2. Jaha. Och vad var det nu för fara för rikets säkerhet att hemlighålla denna siffra under flera månader? Kräv ett svar i riksdagen av rikspolischefen.

  3. Jag tycker att det här börjar bli mer och mer intressant att följa

    Uppgiften om att Alexandra halshöggs med ”brödkniv” kommer även från en polis som var på plats strax efter dådet. Obduktionsprotokollet har även hemligstämplats just på grund av det makabra mordet på Alexandra – det skall alltså tystas ned. Detta enligt en mycket trovärdig källa som eXponerat varit i kontakt med. Den som inte tror på dessa uppgifter kan ju försöka begära ut obduktionsprotokollet i sin helhet.

    En av personerna som varit inblandade med den döda lemlästade kroppen mådde så dåligt av synerna så denne nu är sjukskriven på obestämd tid. Troligen kommer sanningen ändå att förr eller senare att bekräftas, för de som fortfarande inte tror på informationen vi givit.

    det ser mer och mer ut som en apokalyptisk mörkläggning av polis media
    politiker mm mm ,,och när sanningen kommer fram så har dom blitt av med sista gnuttan av sitt förtroendekapital

    BYT REGERING NUUUUUUU

    • Eftersom aftontablån är inne på bloggen och gluttar ibland så kan dom förbereda sig för att slippa bli beskyllda för att deltagit mörkningen genom att hel enkelt gå ut med sanningen ,,skriver dom det först av alla så kommer dom att sälja enorma mängder lösnummer på nyheten ,,,sanningen kommer iallafall fram snart när alla har börjat och rota i det och SD verkar backa i opinion för varje sanning dom kommer ut med och tvärtom för varje lögn ,,dvs alltid när media ljuger så ökar SD

    • Satan i arbete = islam!!!
      Intressant information men mycket viktig och de politiskt korrekta vill hemlighålla detta för att inte skrämma allmänheten för islam = kod 291.
      Allt ska fram, vi lever i en demokrati, att släppa in araber/muslimer utan pass och ID är kriminellt och de ansvariga kommer en dag att få svara för sig i rätten – åtalade för landsförräderi!!!

  4. Kanske vi kan hoppas på att allt fler asylsökanden tröttnar och åker tillbaka till sitt hemland?

  5. Det kommer att bli mycket värre. Allt fler asylsökande kommer att inse att de får vänta lääänge på besked samt nya regler för att få hit hela familjen.

    Många är inte nöjda med inkvarteringen eller platsen där förläggningen är, maten, vädret, de andra som bor på samma ställe osv, osv. Det verkar också som om MV inte bara förtätar boendena utan söker allt större för att trycka in så många som möjligt = mer bråk mellan olika invandrargrupper.

Kommentera