Malmö ligger i framkant


Malmö ligger i framkant, Malmö stad bebos av pionjärer. På måndag öppnas i stadsdel åtskiljnadKroksbäck en fritidsgård i källarplan endast för flickor, endast för flickor då enligt lokaltidningen ”… tjejerna säger att de vill ha en egen fritidsgård för att ålderskillnaden mellan dem och killarna är för stor”

Killarna är som regel några år äldre, de märks mer, och tjejerna känner att de inte kan ta plats”

Nu tänker jag att detta liknar könsapartheid, och på den fritidsgård som fanns redan tidigare, är den nu endast tillåten för killar att vistas vid? Vidare kan man läsa att tjejerna har en egen ingång………..killarna håller till på ovanvåningen.

Njae det känns inte riktigt 2016, eller så är det det det gör. Egen ingång och separera kvinnor från män är något som praktiseras på fler ställen i stan och ibland hänger man skynken för så att man inte ens kan se varandra.

NEJ det känns inte alls sunt, eller inte ens normöverskridande á la RFSL. Tillåt mig att tvival om att detta är rätt väg att gå, och varför är killarna i regel äldre än tjejerna……..det finns frågor att ställa till Lokaltidningen…och eller till fritidsförvaltningen


11 responses to “Malmö ligger i framkant

 • Pensionären

  Vilken lokaltidning är det?

  Gilla

 • Lena

  Klart att Malmö ligger i framkant, zlatan, kebab, pizza, moskeer, invandrarföreningar, värdelösa skolor, hat och hot mot svenskar, osäkra gator och torg. Allt är ett ytterligare steg mot svenskars folkmord. De vita är globalt cirka en miljard globalt och det dör fler vita än det föds, vi kommer att tyvärr gå samma öde tillmötes som nordamerikas ”röda indianer”, det blir än värre när vi är i minoritet.

  Gilla

 • Tussilago

  Det borde ju vara enklare att lära dessa ”h****r” att sitta än att skicka flickorna ner i källaren! Snacka om bakåtsträvande!!! Nu har de fått ytterligare en sak på ”agendan” separera flickorna från männen FY F-N vad illa Malmö! SKÄMS!!!

  Gilla

 • Joy

  De ser knappast svenska ut, dessa tjejer. Så igen handlar det om muslimer och deras behov av segregation och separata Lebensraum överallt där de finns och drar fram i vårt land.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Ja, det är verkligen delade känslor. Töser ska ha sitt eget och kunna vara med sig själva utan att behöva slåss för att ta för sig. De ska kunna ha en tafsfri zon.

  Men, va fan, är det INGEN i Malme som ser hur jävla sjukt detta är??

  Gilla

  • Eva-Marie

   Jo jag………men de flesta sover, eller mår så dåligt över att staden/landet inte går att känna igen att man inte orkar att bry sig

   Gilla

 • malmobon

  Tyvärr äger Mkb i stort sätt hela området. Närheten till Hyllie kommer göra området mer attraktivt i framtiden. Hoppas MKB måste sälja eller SD fixar efter nästa val.

  Gilla

 • Pica pica

  Det där med att killarna är några år äldre reagerade jag på direkt. I Sverige har det aldrig varit problem med både tjejer och killar umgåtts i samma ålder. De är ju vana från skolan.

  Men det är klart, vissa klasser innehåller idag t ex svenska killar och tjejer i 12-årsåldern som berikats med ”ensamkommande manliga barn” i 20-årsåldern.

  Ylva Johansson liksom Anna Kinberg Batra vill nu inte se några problem förutom att vi svenskar måste skärpa oss och fixa integrationen. Jag sitter nu och väntar på hur de vill att detta ska gå till.

  Gilla

  • Mr Q

   Jo man kan undra,när småtjejerna skickas ner i en källare,
   och skäggiga ”gossar” får husera på övervåningen. ? 😦

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: