Ett dräpande avslöjande


Det har ordats mycket om den 17-åriga somaliska tjej som ville agera madrass åt IS-krigare i Syrien.

Jag tänker därför inte orda mer, för ordas kommer det att göra lång tid framöver. Medias snyftare har redan intagit manegen och snart får vi läsa att flickan utsatts för strukturell rasism i Sverige och att det är det svenska samhället som skapat hennes islamistiska åsikter. Nej, det finns en annan sak jag vill belysa.

Aftonbladet var en av tidningarna som var först med att publicera en snyfthistoria om ensamhet, familjekärlek och mobbning. Så kunde man också läsa detta…

Screenshot

Ett dräpande avslöjande om kravlöshet och en katastrofal integration. Mer än 17 år i Sverige och mamman kan överhuvudtaget inte göra sig förstådd på svenska. Hur många finns det i landet och hur har kvinnan klarat sig så länge utan att det ställts krav på sfi och andra nödvändiga integrationsåtgärder?

Aftonbladet


25 responses to “Ett dräpande avslöjande

 • Be proud to be white

  European culture is being systematically destroyed by policies of Multiculturalism.

  Gilla

 • Asgeir

  Till dig som undrar hur man knullar när man fått fittan hopsydd: I röven såklart!

  Gilla

 • Kicki

  1975 antogs i Sverige den socialdemokratiska regeringens proposition 1975:26 under Palme. I den fastställdes de nya riktlinjerna för landets invandrimgspolitik. ”Invandrarna och minoriteterna bör ges möjlighet att välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk kulturell identitet eller bibehålla och utveckla den ursprungliga identiteten.”

  Så det är kört….och ingen har ens protesterat. Vi är kokta grodor.

  Gilla

  • Pettersson

   Vi är många som protesterat Kicki, fast inte tillräckligt många…

   Proposition 1975:26 röstades igenom i en enig riksdag. Dock ska påpekas att MP, KD och SD inte var med i riksdagen på den tiden.

   Gilla

 • ÅMÅL

  Vad pågår här då?

  Gilla

 • varför muslimska fundamentalisterna förespråkar hat och våld?

  jag ser dagligen kvinnor fr.Afrika åka taxi till ICA,WILLYS,CITY G. jag undrar vem betalar för all mat till dessa stora familjer?
  vem betalar sjukhuskostnader?
  är dessa kvinnor inte könsstympade?
  (i alla afrikanska länder) skärs bort klitoris, inre och yttre blygdläppar och där underlivet sedan sys ihop så bara en liten öppning kvarstår”
  Hur k*ullar man när man sytt ihop fi*tan?

  Hur får de ihop resurser/pengar för att flyga tillbaka till sitt ”hemland” för ”stympning” som de flytt från?

  ///Det ser nog lite olika ut i olika delar av könsstymparvärlden, men vad jag har läst så är det i Östafrika brukligt att kvinnan går till en könsstymparexpert som öppnar upp lite så att mannen kan penetrera. När samlaget är över så förseglas hon igen med ny tråd.///

  Gilla

 • eva

  Mamman har bara vaggat mellan bostaden och mataffären, möjligen mellan bostaden och moskén och ett antal gånger har hon vaggat in genom entrédörrarna på förlossningskliniken i någon svensk ort.

  Gilla

 • Baltasar

  kanske är hon på måndag hos Malou efter 10:00?

  Gilla

 • sam

  Tja, såhär på en fredag (muslimernas helgadag) måste jag tongue-in-cheek säga att den som inte faller för den kärleksfulla och övertygande islamska propagandan som den feta importerade dalkulla-flickan gjort kan inte kalla sig en progressiv svensk.

  Gilla

 • Jan

  Hon har ljugit om sin ålder, varför inte skriva om detta ?

  http://lookbook.nu/user/1956403-Nagaad-A

  Gilla

 • Hönsmamman

  Om ingen livsfara i hemlandet är att förvänta sig samt den bristande integrationen och fostran av terrormaterial i Sverige finns inte stor anledning att dessa personer ska befinna sig i vårt land.

  Gilla

 • ossie

  Gäst hos Skavlan nästa vecka ?

  Gilla

 • Galten

  Utmärkt Stefan! 🙂

  Gilla

 • Trynbald

  Importera en mängd ickeflyktingarna som det aldrig ställs ett enda krav på. Dessa uppbär fulla bidrag år ut och år in och inte en käft på någon myndighet reagerar.
  Sverige är ett i sanning sjukt land. Hoppas man hinner uppleva när rättvisan hinner ikapp dessa politikersvin.

  Gilla

 • Janne

  Katastrofal integration av flyktingar? Ja det kanske en del kan tycka vid vissa tillfällen! Men är det inte så här egentligen? En flykting ska omedelbart återvända till sitt land så snart tillfälle ges, och därför finns det ingen som helst anledning att också kosta på en dyr och helt meningslös integration för densamme! Dessutom så vill dom själv inte integreras och för det andra så är det också i stort sett omöjligt att integrera dessa grottmänniskor till vårt civiliserade samhälle! Lika omöjligt som att lära en fiskpinne att köra moped!
  Stäng gränsen omgående och snabbutvisa 2 millioner muslimer och negrer i ett första steg! Då först är det meningsfullt att påbörja renoveringen av vårt land!
  Janne

  Gilla

 • Mari

  Mannens makt. De skall kontrolleras överallt och inte kunna prata med någon. T.o.m på sjukhusen skall männen vara med hos doktorn och föra talan. Jag var på akuten en gång med en 18-årig dotter som inte ville gå in utan mig – nobben av personalen trots vädjan från dottern. Efter kom ett migrantpar och mannen gick före in genom dörren utan att personalen reagerade, trots att det var frun som var sjuk. VAR ÄR LOGIKEN.? Sjukhusen har fattat att det är mannen som bestämmer. Därför får inte dessa kvinnor lära sig svenska. De som ändå lär sig slutar väl med skilsmässa eller ännu värre

  Gilla

  • fullsula

   De får ju inte ens hälsa, än mindre prata med ”otrogna”.

   Gilla

  • Hönsmamman

   Ett ”par” i svensk stad:
   Mannen lång och går först. Ca 5 meter bakom går kvinnan insvept i tygsjok av varierande kulör i svart. Han stannar, då stannar hon. När han kallar henne till sig närmar hon sig honom. Sedan samma avstånd igen. Vilket är det land där man gör så här?

   Gilla

   • Joy

    Ja, det är så i min hemstad också. Men kvinnorna här går ofta ett steg bakom mannen om de kommer från Mellanöstern. Somalier är det svårt att reda ut om de är ett par eller inte eftersom de går med så stora mellanrum mellan sig. Barnen däremot svämmar runt mamman i alla möjliga åldrar.

    Glömmer aldrig en eftermiddag då jag var på väg hem genom ett parkområde nära ett invandrarområde. Det satt två somaliska kvinnor på en bänk, svarta tygsjok utan vettig form. Såg det ut som på avstånd. När jag kom närmare var det en enda kvinna som bredde ut sig i svarta tygsjok. En väldigt märklig upplevelse.

    Gilla

 • jan

  Et af ​​verdens bedste lande er blevet ødelagt af deres egne politikere og af en komplet uduelig presse.
  Jeppe Juhl

  Gilla

 • Douglas Gabrielsson

  Kan man inte prata svenska hjälpligt efter ett par 3 år så skall man fan deporteras.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: