Svensk tidning anklagas för att medvetet mörkat sexövergrepp av invandrare

HATMEDIA. Redan i augusti, visste hade den svenska tidningen Dagens Nyheter kunskap om sexuella massövergrepp begångna av invandrare vid en utomhuskonsert i Stockholm, vilket tidningen idag anklagar polisen för att dölja. 

Den svenska tidningen Dagens Nyheter har avslöjat hur den svenska polisen försökte hindra allmänheten att få kännedom om ett stort antal sexualbrott som begåtts av utländska män på utomhuskonsert ”Vi är STHLM” i augusti i Stockholm. Tidningen har talat med flera poliser som säger att interna polisrapporter om det stora antalet sexattacker mörkades.

Enligt Dagens Nyheter uppgifter, blev mer än 200 unga män, främst flyktingar från Afghanistan, avlägsnade från konserten på grund av sitt beteende. Polisen var närvarande i stort antal eftersom det redan 2014 skedde ett stort antal sexuella övergrepp på konserten – även då utan att allmänheten varnades.

Men mörkläggningen genomfördes inte bara av polisen som Dagens Nyheter skriver utan även av tidningen själva som beslutade att inte skriva om de sexuella övergrepp på grund av gärningsmännens ursprung.

 

Tidningen var i kontakt med vittnen och var mycket intresserade tills de fick veta att alla som polisen gripit var från Afghanistan och Syrien, då tappade DN intresset…

-Pettersson säger att detta rapporteras i den danska tidningen Berlingske som är långt mer seriös än sina svenska kollegor.

Berlingske kallar även oss alternativa medier för aktivistmedia, det är en viss skillnad på det som svenska medier kallar oss.

Nyheter idag var troligen först med DN:s övergrepp på demokratin och det fria ordet och sedan hängde vi andra på…

Vad tror ni, börjar det lagda locket som jag skrev om 2010 bändas upp?

 

12 thoughts on “Svensk tidning anklagas för att medvetet mörkat sexövergrepp av invandrare

  1. Märkligt tyst ifrån de så kallade granskarna när det gäller
    granskningen av DN:s roll i den här historien, däremot
    spaltmetrar om att det var polisens fel.

    Man kan ju fråga sig hur det egentligen står till med
    granskningen av granskarna i det här landet.

  2. ”Låt Köln och Stockholm bli en varningsklocka”

    Skriver Paula Bieler , jämställdhetspolitisk talesperson (SD), i Dagens Samhälle.

    Ett litet citat från hennes debattinlägg.

    ”Inget blir nämligen bättre av att kvinnoförtryck sprids jämnare världen över. Inget blir bättre av att de samhällen som ser ner på och föraktar sexualförbrytare börjar anpassa sig efter dem i stället.”

    Läs hela här………

    http://www.dagenssamhalle.se/debatt/lat-koeln-och-stockholm-bli-en-varningsklocka-21517

  3. I dag har ju svenska vänsterextrema hat/hetspressen en möjlighet,att putsa upp sitt anseende,genom att informera om den länk jag lägger in till dem.Det hela utspelade sig i går,och de båda förövarna var av afghansk och syrisk härkomst.De båda ”papperslösa” sökte resa till Absurdistan.
    Eftersom de inte utan giltigt pass fick åka med färjan,överföll de istället en judisk troende i terminalen.
    Som vi vet är ju inte förståndet speciellt utvecklat hos dessa lyckosökare. Polisen tog dem redan i tåget på väg till asylanläggningen, med allt de hade rånat från mannen
    http://www.pi-news.net/2016/01/puttgarden-fluechtlinge-ueberfallen-juden/

  4. Ja Pettersson,trycket i kokaren blir dagligen allt högre.Till slut sker det vi fick lära i Fysiken…kärlet exploderar ! Tendenser till detta ser man idag ute i olika europeiska länder.Nu senast Polen som beslutat taga krafttag,mot vinklad vänsterpropaganda i media.Tjeckien,Ungern och Slovakien är andra länder,som inte låter sig styras av EU-lakejerna !

  5. Märk att detta skrivs av BERLINGSKE, det är alltså inte en tabloid som Ekstrabladet…. berlingske är som DN och SvD i ett, och lusläses av alla som är något, har varit något eller vill bli något på den själländska sidan av Öresund.

    Det är UNIKT att en tidning i vårt grannland/systerland skriver något sådant, en sådan totalsågning av media har aldrig hänt. Kommer säkert i dansk TV ikväll. Ska bli kul att se på…

    • Under många år kunde jag läsa Berlingskes söndagsnummer på min arbetsplats. Det är länge sedan men jag uppfattade den som en mycket seriös tidning och många snäpp högre än DN (som på den tiden var en kulttidning).

  6. Detta förnekande är väl ganska typiskt media och 87:an, allt skall sopas under mattan om det handlar om invandrarna. Skulle lögnerna komma upp till ytan skyller man på andra. Problemet med invandringen i Sverige skyller svetsaren på övriga Europa, DN skyller på polisen och det dröjer inte länge innan SD får skulden till allt dessa lögnare påstår, även att vi tar in kreti och pleti in i landet.

    • @BJ, ja hade inte SD kommit in i riksdagen 2014 så hade jag, tänker Reinfeldt, stoppat invandringen och Löfven han är borta nu och tänker. Vad är karln?

    • Anders Lindberg och SVT har i TVdebatt kommit fram till att det i Sverige INTE EXISTERAR eller HAR EXISTERAT NÅGON ÅSIKTSKORRIDOR.
      Kan nån bara ringa dem och förklara begreppet åsiktskorridor, dom tycks som vanligt bara jobba med en hjärncell.

KommenteraAvbryt svar