Blev grinfärdig över kommunens matlåda till 92-åriga mamman

ÄLDREVÅRD. När Per Larsson skulle servera sin 92-åriga mamma, i Sundsvall, på lördagsmiddagen häpnade han. Matlådan med potatisgryta med korv från kommunen var minst sagt torftig. – Jag blev nästan grinfärdig, säger han till Sundsvalls Tidning.

-Pettersson tycker behandlingen av våra äldre är ynklig på gränsen till straffbart. En måltid ska vara dagens höjdpunkt och förutom att vara god, ska det se aptitligt ut och innehålla all den näring en människa behöver.

Så mitt förslag är att de gamla i fortsättningen får mat från Migrationsverket och alla poitiker och tjänstemän som godkänt detta får äta gamlingarnas mat sju dagar i veckan och även ha med sig matlåda när de åker på konferens per cykel…måste det sparas så börja i toppen!

Potatisgryta

Kanske det är läge att påminna om de asylsökande männen på Norrbygården i Fagersta som ogillar den mat de får sig tilldelad och som visade sitt ogillande på detta vis…

27 thoughts on “Blev grinfärdig över kommunens matlåda till 92-åriga mamman

  1. Tvångsmata de ansvariga med skiten, mit i stan på skampålen. Det jag inte fatta är varför är Svenne så tyst? Alla tycker det är en skam men ingen gå ut på gatan och ”manifestera” mot denna skam. Men att gå ut för bidragsturisterna och zigeuner pack det gör 87ans Svenne så gärna.
    Många av 87an ha föräldrar som få proppa i sig denna skiten medan deras barn ”Manifestera” på gata och torg om de ”hemska” villkor
    för bidragsturister och Zigenarpacket och allas lika värde.
    I mina ögon är dessa 87% en skam för sitt land.
    Die Dummen Schweden, ett begrepp som inte ha kommit till på lösa grunder.

  2. Jag håller inte med dig Pettersson. Det är faktiskt ÖVER gränsen och måste bestraffas om våra äldre behandlas så.
    Men så har det varit nästan alltid, att vårdföretagen tjänar miljoner och de skär ner på maten.

    • Aha, enligt Malmöbo, lever gamlingarna över gränsen och inte vill dö tidigare. Hur länge är en människa tillåten att leva, vad är gränsen i år, månader och dagar – be statistiksbyrå om att räkna och publicera det utan dröjsmål.
      Eller ska vi vänta på en lag från statsvetsaren? Han bestämmer ju allt.

    • Detta kan du inte skylla på Vårdbolagen, detta kan bara skyllas på de kommunala tjänstemännen/kvinnor som inte sköter sitt arbete. Man godta den provmaten (som är utmärkt) ett sådant kök leverera till kommun tomtarna för att få kontrakten och sen bryr man sig inte längre

  3. Så här usel mat få de inte servera. Maten till de äldre skall vara varierad samt innehålla grönsaker.
    Klart, det är ju Sundsvall som det handlar om…så varför vara förvånad?

    Jävligt är det, på ren svenska.

  4. För några dagar sedan kom det en bild på hur man lyckas med att steka fläsk , personen ifråga som lyckades med det konsstycket var kanske färgblind vad vet jag , och nu kommer det en bild på två ynka potatisar och några förskrämda korvitar till det facila priset av 46 sek som några gamlingar ska smörja kråset med .Det säges ju att den som dör av svält gör det inte den första dagen men katten vet om den här trenden består så lär det nog bli många undernärda gamlingar i det här landet .Ett tipps är att ta kort på dessa nobelmiddagar och ge till alla nysvenskar och tala om för dom vad dom har att vänta sig när dom blir gamla till råga på allt så är det ju griskött men är man hungrig så åker det nog ner. Undrar förresten om dom äter valfläsk.

  5. Olycksfall i arbetet? I helvete heller, gamla människor
    har inget värde hos dagens Sossefigurer, detta är inget
    engångsfall, det sker varje dag på många äldreboenden
    att man server mat som mer påminner om sådant man
    förr levererade till sin husgris i spann. Man utnämner sig
    själva till världsmästare i humanitet, men den humaniteten
    gäller mest andra länders människor, för gamla orkeslösa
    åldringar här i landet ses bara som en belastning som man
    vill bli av med så fort som möjligt, hur har detta parti som
    utnämner sig själva som humana?? Jo för dessa sossehöjdare
    lever i en helt annan värld än dem som dom säger sig
    företräda!

    • Tillägg till ovanstående.
      ” hur har detta parti som utnämner sig själva som humana
      lyckats att förfalla så djupt ? Jo för dessa sossehöjdare
      lever i en helt annan värld än dem dom säger sig företräda!

  6. Låt de som levererar maten till fängelserna också leverera maten till de äldre! Då blir det nog en annan ordning!!!!! Eller låt de som levererar maten till flyktingboendena leverera maten till de äldre!

    • Eller så låter vi de som levererar till de äldre leverera till fängelser och flyktingboenden. Minskad kriminalitet och invandring som ett brev på posten?

  7. Hela pensionsökningen per månad 2016 (300 kr) äts upp på en enda dag av våra invällande skäggbarn.

    Bind fast Stefan Lövfen på en stol och tryck ner det här skämtet i käften på honom!

    Svenskar skall inte behöva äta hans skit mer!

  8. Den moderna ättestupan i en plastisk! Och detta är inte vad som väntar oss bakom hörnet, det är redan infört och i en ännu nyare version så ingår i bästa fall både potattisskalet och korvskinnet badande i en härlig vitaminrik sås av diskvatten i plastlådan!
    Fy fan för Sverige!
    Tex

  9. Skulorna borde serverats det förbannade pack som invaderat landet. De som är ansvariga för det här svineriet åt de äldre, är de som först och främst smörjer sitt eget krås.

  10. Vi vet ju alla hur grupper ställs mot grupper av vår jämlika socialdemokratiska regering.
    Reglerade matkostnader.
    Pensionärer 50:- / dag
    Invandrare 150:- / dag

  11. De som blir serverade detta miserabla och skamliga som ska föreställa lunch, de har i decennier drabbats och betalat en av världens HÖGSTA skatter, ( de höga skatterna gjorde att det inte fanns många möjligheter till personliga investeringar och sparande ) de trodde att de i och med den höga skatten en dag när de inte orkade att arbeta längre, då hade de genom åren arbetat in till sin trygga ålderdom.
    Nej så var det inte, elaka politiker har omvandlat deras slit till att numera gälla ”hela världens lycksökare”, skamligt och cyniskt !

  12. Alla våra gamla är väl de som har rätt att klaga men de gör de inte. Dessa förbannade Mohammedanerna klagar och skriker för det lilla minsta och de har inte bidragit med en enda krona till vår välfärd. Nej 87:an med anhang anser att araberna går före än de som byggt upp vårt land. Ut med snyltgästerna och skicka med en matlåda med ägg, bacon och stekt potatis.
    Förresten skippa ägget.

    • Att terrororganisationen ISLAM inte kan tänka har vi bevis för i dag.
      Denna terrororganisation har mördat tusentals människor utan att blinka, men när 47 st av dom blir avrättade så skriker alla för full hals att det är fel. Det är synd om dom som bekänner sig till islam och som måste leva sina liv utan hjärna.

Kommentera