Sverigedemokraterna saknas hos SVT

HATMEDIA. Igår redovisade det vänsterextremistiska statliga propagandaorganet  SVT DN/Ipsos nya opopinionsundersökning och då lät det så här: “Regeringspartierna Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappar stort i en ny opinionsmätning som Ipsos gjort för Dagens Nyheter”.

I verkigheten redovisade Ipsos detta: “Sverigedemokraterna noterar i december det högsta stödet hittills i DN/Ipsos mätningar, 18,9 procent. SD är i december Sveriges största parti bland män, 27 procent”.

Hos SVT såg det ut som på bilden och 02:10 in i sändningen rapporterar de om läget i den svenska opinionen men glömmer ett parti…

2015-12-18_2131

Så säger du upp din TV-avgift

14 thoughts on “Sverigedemokraterna saknas hos SVT

  1. Det krävs inte särskilt mycket kunskap i matematik, för att se att 21,4 % fattas i redovisningen. Var är den oberoende sakligheten? Är det verkligen lagligt att göra så här? Hur kan man undanta och negligera 21,4 % av Sveriges befolkning. Det är skrämmande!

  2. Har lagt märke till en del av nyhetsuppläsarna verkar både förvånade och rädda på samma gång när dem märker vad som händer.
    SD ökar hela tiden. Deras jobb i fara. Dem skall bort.
    Sändningsföreningar.

  3. lägger man ihop procentsatserna som de redovisar så blir det 108,6 % ?
    och lägger man sen till de 18,9 % för SD som Ipsos redovisade innan censuren på Svt slog till så blir det sammanlagt 127,5 %…
    Visst är det kul med statistik !..

    Fuck Svt ”Big Time”

KommenteraAvbryt svar