Kongolesen Loran Mogi döms till 18 år och utvisning för mord

INVANDRARVÅLD. 24-årige Loran Mogi dömdes idag till 18 års fängelse och utvisning på livstid för mordet i Vårgårda. Alingsås tingsrätt anser att det är bevisat att den 24-årige mannen har dödat sin före detta flickvän genom att misshandla och sedan strypa henne.

Tingsrätten menar att han har agerat med uppsåt att döda kvinnan. Därför döms han till 18 års fängelse för mord och utvisas ur Sverige på livstid med förbud att återvända. 18 år är det längsta tidsbestämda straffet som domstolar kan döma ut. Mannen ska också till kvinnans föräldrar och bror betala 75 000 kronor vardera i skadestånd.

Åklagaren Robert Beckard yrkade under rättegången på att mannen skulle dömas till livstids fängelse. – Jag har åtalat honom för mord, uppsåtligt dödande, och det menar jag att jag har bevisat under de här rättegångsdagarna. Han har genom strypning gjort det, sade han under sin slutplädering.

 

TIDIGARE 2015-08-27. Mordmisstänkte kongolesen Loran Mogi gripen i Tyskland

Kongoles Loran Mogi som varit internationell efterlyst misstänkt för mord på en svensk flicka har gripits av polisen i Tyskland. Mannen greps i Hannover, bekräftar kammaråklagaren Robert Beckard för Alingsås Tidning. Kvinnan anmäldes försvunnen tidigare i augusti och hittades avliden i en lägenhet i Vårgårda. Åklagaren Robert Beckard sade tidigare till Alingsås Tidning att det finns indikationer på att 23-åringen varit våldsam mot kvinnan veckor före mordet.

TIDIGARE 2015-08-18- Det är skillnad på folk och folk och en enorm skillnad på svenskar och ”svenskar”. 

HÄR är en aktuell lista på personer som är efterlysta av svenska myndigheter. ”Svenskarna” vinner överlägset över svenskarna. 

Den mycket mörke herren som vi skrev om HÄR och HÄR har nu hamnat hos Interpol som efterlyst ”svensk”.

-Pettersson är rasande på alla politiska mord som sker i vårt land på svenskar, ansvar måste krävas av dem som med öppna ögon och i rasande takt förråder och förstör vårt land. De som inte bara tillåter utan med berått mod dagligen iscensätter och påskyndar importen av oidentifierade mördare, krigsförbrytare och terrorister – och därmed gör svenskarna till potentiella offer för mord, våldtäkt och annat grovt våld.

2015-08-18_2136

12 thoughts on “Kongolesen Loran Mogi döms till 18 år och utvisning för mord

  1. Återigen ses onödiga kvarhållningskostnader, en direkt permanent utvisning ligger till sin rätt-och där avtjäna sitt straff enligt dess lands straffsats jämte brottFinns ingen anledning att husera denne enligt Mona gentleman.(Spar pengar eftersom regeringen slösar liv)

  2. Avrättning vore lämpligare. Tänk bara att detta är mycket bra för advokater som kostar 2 tusen i timmen. Sedan följer många fler timmar vid alla överklaganden. Tur har vi iaf. Silbersky debiterar 11 tusen i timmen.

  3. Om jag hade fått sätta straffskalan hade den jäveln avrättats direkt. Nu ska vi betala 6000 kronor per dygn för att hysa sopan i många år. Jag VÄGRAR låta mina surt förvärvade skattepengar fö mördare och våldtäktsmän.

  4. Så vi skattebetalare ska föda och förse denne mördare med husrum i 18 år.
    Vi pratar miljonbelopp för en enda person. Bara utgifter, alltså.

    Varför det? Den här kommer att ha det bättre än vad många av våra äldre har det idag.
    Jag kan inte nog understryka hur less jag är på det här motbjudande daltandet med mördare, våldtäktsmän, våldsamma personer och pedofiler.
    I USA avrättar man folk.

    • Inte bara i USA – även i Kina och andra länder som förstått kopplingen mellan brott och straff. If you can’t do the time, don’t do the crime.

  5. Stackars tjej……men man tycker att föräldrar/ kompisar borde varnat henne från att gå i ok med dessa ”spännande” afrikaner! Förstår inte hur de tänker…..

  6. Två svenska berikare döms m.a.o. idag till långa straff.Lena Holms mördare fick ju livstid,och därpå utvisning. Fängelserna blir allt mer mångkulturella..

    • hahahaha….stora feta fackpamps-trisse….Dessa monster till pampar kommer fram tack vare passiva medlemmar som ar daligt palasta om sina rattigheter, lagar och avtal pa arbetsmarknaden, en grogrund for PSYKOPATER typ Karl Petter…

Kommentera