Går inte att ljuga bort det längre

En imam i Amsterdam säger: ”Det är inte längre rimligt att fortsätta att insistera på att terrorismen inte har att göra med religionen”. ”Den bistra verkligheten är att angriparna teologiskt legitimerar sina handlingar. Vi kan inte undvika det. Vi kan inte fortsätta att säga att detta har ingenting att göra med islam ”, påstod den 32-åriga Imamen till Volkskrant på lördagen. Han och en liten delegation av muslimer gick för att lägga blommor framför den franska ambassaden i Haag, efter terrorattackerna i Paris.

LÄNK

Också i Svea rike börjar den politiskt korrekta fasaden att sakta spricka upp. Smålandsposten har idag en krönika med titeln; ”Har verkligen inget av detta med islam att göra?”   Krönikan är naturligtvis rätt försiktigt hållen men är ändå ett stort steg på vägen mot en hederlig beskrivning av vad den muhammedanska läran inspirerar en del av sina utövare till.

 

22 thoughts on “Går inte att ljuga bort det längre

  1. SKARPT!! läge när alla rika länder I VÄST OCH ÖST kallar hem sina GULD RESERVER från andra lände. när dom stora kontant valörer kommer fram blir synliga!, STOR EFTERFÅGA PÅ GULD/SILVER, när kändisar och eliten packar ner konstverk och flyttar till södra halvklotet typ Nyaseland, Syd Afrika, Syd Amerika,
    Sen går svenska Säpo går ut med EXTRA SÄNDNING PÅ BÄSTA SÄNDNINGS TID och varning med förhöjd hotbild till nivå3 ………….NÄSTA STEG blir är nivå 4!!!! Av den 5 sakliga nivån som är den absoluta högsta nivå som går att uppnå DÅ RÅDER UNDANTAGSTILLSTÅND.. Som är samma sak som??
    Vad tror ni dom vet/har för information som media mörkar med order från FRA
    våra handikappade regeringar inte vill allmänheten ska förstå eller känner så stark oro för. Samt dom stora ekonomierna viker skarpt utan att vi får riktigt reda på för att undvika fullständig PANIK!!
    När Tysklands flykting frågan har havererat men vägrar erkänna det fullt ut, till och med straffar de som kritiserar den globala idén med någon kritik.

    Snart beslag bankerna privat personers och företags pengar kontanta medel till regeringens förfogande

    Hur lång tid har vi på oss nu?
    Tycker ni vi ska oroa oss då?

  2. Lärare säger till sina elever att isis och terrorismen i Paris inte har någonting med islam att ställa.

    Är det då desinformation eller missinformation lärare använder sig av?

    Skulle inte isis bli väldigt upprörda om någon sade att dom inte var troende islam?

  3. Sverigevänner pröva att lyssna på: Sverige Op 22,NO 2 av Wilhelm Stenhammar. På Youtube eller Spotify med Eric Ericson som körledare.

  4. Korrigering: Krönikan i Smålandsposten publicerades inte ”i går”, utan den 9 mars i år.

  5. Muhammedanernas så kallade religion Islam, som i själva verket är en våldsideologi, måste kriminaliseras. Alla måste fatta att islam INTE är en fredlig religion. Inget gott kommer eller kommer att komma från muslimerna nånsin, enkom elände och dödande.

    Europa måste vakna och skyndsamt skydda sig från muhammedanerna, som vars mål är att islamisera allt och alla till vilket pris som helst.

  6. Pkisterna har gjort så stora och oomkullrunkeliga avtryck på nätet så rättvisa blir inte så svårt att skipa. Under förutsättning att det finns något kvar av det som tidigare var Sverige.

  7. Jag har noterat att inga PK-politiker nämner islam och muslimer i samband med massakern i Paris. Som Carl Rudbeck säger måste man identifiera och erkänna problemet innan man kan lösa det.

  8. Tyvärr kommer väl en hel del idioter att gå på imamens propaganda!
    Muslimerna är fantastiska på att vända allt till sin fördel, dom slår till och med zigenarna!

  9. Det är märkligt, att när någon galning på vår sida protesterar på ett olagligt sätt, så skriker vänstern och media att ”Åkesson måste hålla rent och ha koll på sina väljare”….. men motsvarande hörs aldrig gentemot islam. De muslimer som lever som vi – inkl klär sig som vi (män OCH kvinnor), jobbar hårt och betalar skatt och som inte kräver att VI ska vända hela vårt fredliga samhälle ut och in för att passa deras märkvärdiga sedvänjor, tycke och moraliska regler, borde gå ut och skrika ut sin avsky mot dem som i deras egen religions namn använder våld som politiskt medel.

  10. Vad som nu händer när alla inkl. en del muslimer tar avstånd från IS är att vardags islam kommer bli rumsren och öka.
    ALL islam måste bort.
    Vi ser hur SVT sprider budskap från muslimer som tar avstånd från den ”radikala” islam.

  11. Och det sämsta är att fegmedia inte öppet kan erkänna
    att SD haft rätt hela tiden om Islam, på varenda punkt,
    men att öppet erkänna det vågar inte syltryggarna!

  12. Reportern: – Är Sverige i krig nu?

    Stefan Löfven: – Nej, vi är inte i krig på det sättet.

    ”på det sättet”?

    Vilken djävla pajas och odugling!

    • Uppdatering:

      Reportern: – Är Sverige i krig nu?

      Stefan Löfven: – Nej, vi är inte i krig på det sättet.

      Reportern: – Är du dum i huvudet?

      Stefan Löfven: – Ja, på alla sätt!

Kommentera