Finns det några flyktingar i Sverige ??

Efter att ha läst definitionen av flyktingar så som den ser ut i FN:s flyktingkonvention så tror jag att man lugnt kan svara NEJ på den frågan. Det finns en alldeles utmärkt sammanfattning på Wikipedia för den som är intresserad av att gräva i detaljerna.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Flykting

Definitionerna är helt tydliga. Flykting är man om man kommer från ett krigförande land. Det innebär att om man har passerat genom hela Europa för att sedan komma till Sverige så är man enligt FN:s flyktingkonvention inte att betrakta som flykting längre. Vad Lusharpan känner till så finns det bara ett sätt att ta sig direkt till Sverige och det är att flyga från ett krigförande land och hit och det torde väl inte vara mer än en handfull av de människor som nu vistas i landet som har lyckats med det, om ens någon.

FN är väldigt noggranna med definitionerna, helt enkelt av den anledningen att man inte vill att dessa ska urvattnas för att på så sätt säkerställa att rätt människor, dvs riktiga flyktingar, får hjälp. Principen speglar sig också i den sk Dublinförordningen som innebär att man ska söka asyl i det första land man kommer till.

Nu vet vi ju alla att Dublinförordningen kollapsat totalt i Europa. Dessutom är det ju så att företrädarna för 7 av riksdagspartierna i sin iver att leka hela världens godhetsapostlar struntar i detta och i de svenska skattebetalarna. Att man i andra sammanhang, när det passar, hänvisar till ingångna avtal och att dessa ska följas är en helt annan historia.

Så vad Lusharpan kan se kommer vi i Sverige även fortsättningsvis att få drar med historiens största Migrantkris eller folkvandring eller vad man nu fördrar att kalla det. Läser man FN:s flyktingkonvention så är det i alla fall ingen flyktingkris, vilket är viktigt att komma ihåg eftersom det påverkar de rättigheter som individen har i landet. Det är en väldig skillnad på Migrant och flykting. Nu gäller det bara att våra styrande politiker upptäcker det också.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

13 thoughts on “Finns det några flyktingar i Sverige ??

  1. Merparten av ”flyktingarna och de så kallade EU-migranterna” är EKONOMISKA LYCKOSÖKARE.

    Pk-median borde benämna de enligt ovan och inget annat.

    Förövrigt så tycker jag att Steffo Löfven ska återvända till svetseriet.

  2. DEt är ju också så att de får PUT när de kommer och kan därmed kallas Svenska medborgare eller. Om dom nu är det så är dom väl inte invandrare och skall därmed inte ha någon hjälp.
    Rätta mig om jag har fel.

  3. De skall kallas FLYTTINGAR. Folkvandrare (jfr zigenare) som via parasitsnabeln – och ofta egen utsago – vill skaffa sig ett ’BÄTTRE LIV’.

  4. Ett större bråk mellan elever bröt ut på Nytorpsskolan i Hammarkullen på måndagen. En pojke skadades och fick uppsöka skolsköterskan.

    Skolledningen: Hormonstinna unga vuxna som inte drar jämt.

    ”Hormonstinna unga vuxna”

    Vad gör Hormonstinna unga vuxna på en skola.

    Hammarkullen = negrer, muslimer eller araber.

    Slå dem sönder och samman. Skicka sedan hem skiten till afrika och mellanöstern!

    http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2868769-storbrak-pa-skolgard-i-hammarkullen

    • Samla alla arga unga män i ett stort läger och direktsänd dokusåpa när de får uppgiften att klara sig själva? Numrera dem så att det går att satsa pengar i olika tävlingar/uppgörelser och finansieringen är klar?

  5. En reflektion. Många gånger refererar man till en ”politisk elit” men med tanke på att den ”politiska eliten” inte är något annat än simpla tjuvar, lögnare och att de har mer gemensamt med brottslingar och kriminella än statsmän så undrar jag vem Batra, Moma Sahlin och Löfvén har legat med för att komma fram i kön för de hör mer till ett kriminellt bottenskrap och har gemensamt med brottslingar än ledare som sätter landet och medborgarna i första hand.

  6. I Danmark kallar man dem inte för flyktingar utan för ”migranter”. ”Migranter” är namnet på de som letar efter gratis uppehälle. Något jobb är de inte intresserade av. I Danmark är man inte road över kaoset som skiten Löfvén har skapat. Det är en man som inte står högt i kurs varken i Danmark eller resten av Europa. En man som inte ens klarade av den enklaste utbildningen i landet. En fullständigt obildad man som är numera statsminister bara för han satt demokratin ur spel så att han kan göra vad han vill utan att han behöver ta ansvar för det. När muslimerna satte upp en ”välkomstkommitte” på Köpenhamns central blev folk så förbannade att de började ta bilder på detta och skicka det vidare via sociala medier. Jag blev glad att det existerar folk som inte är sömngångare, att det finns folk med hjärna som använder den. I Malmö, blir man kallad för rasist nör man tar en bild av det som pågår på Malmö C.

Kommentera