Förklara hur du tänkt, Jimmie Åkesson

INVANDRING. Den som ställer frågan är den illegale invandraren Ardalan Shekarabi som flera gånger varit i sådana blåsväder som fått en Sverigedemokrat att löpa gatlopp till avgången var ett faktum men Shekarabi är socialdemokrat och civilminister och då är det inte så noga.

Nåväl, nu påstår iraniern att att SD:s ska spara 90 miljarder på välfärden de kommande fyra åren och det är i och för sig riktigt, fast SD tror sig kunna spara 208 miljarder på att minska asylinvandringen med 95 procent.

Dessa 90 eller 208 miljarder i besparingar på asylinvandringen kommer att leda till 240 000 färre vårdbiträden eller 200 000 färre lärare de närmaste fyra åren enligt civilminister Ardalan Shekarabi

-Pettersson vill gärna att civilministern förklarar hur han ska har råd med några vårdbiträden och lärare alls utan att minska asylinvandring. Jimmie har redan förklarat. Ardalan kanske har läst matematik i den nya svenska skolan med välkänt resultat och får hans parti behålla makten ett tag till kommer vi inte att ha någon välfärd att debattera om…

2015-10-04_1737

19 thoughts on “Förklara hur du tänkt, Jimmie Åkesson

  1. Jag tycker att den här jubelidioten skall förklara hur han skall bära sig åt att tredubbla Sveriges statskassa på den tiden som är kvar på mandatperioden. Från 800 miljarder till 24000 milkjarder. det är de pengar som behövs om inte sverige skall gå bankrutt om detta elände skall fortgå.

  2. parasiten Ardalan har inget i mitt Sverige att göra. Blir jag SISIS ledare så kommer han bli ett huvud kortare på ensekund tillsammans med de andra grovt kriminella parasiterna i sju klövern. Skulle jag få bestämma så vill jag ha samtligas huvud i sju klövern på pålar längs gator o torg. Kanske tycker ni jag är rasist men faktum är att sju klövern är värre rasister så låter 15.000 Svenska dö på grund av hunger varje år i Sverige.

  3. Nej Shekarabi – förklara hur DU har tänkt att du skall ordna bostäder, utbildning och arbete åt dem ni släpper fritt in över gränsen till Sverige idag. Förklara hur DU motiverar att Dublinförordningen bryts genom att asyl inte söks i första säkra land den asylsökande kommer till. Om du missat det så är det DU som sitter i regeringen och har ansvaret och inte Jimmie Åkesson.

  4. INVANDRADE STORHETSVANSINNIGA INBILLADE ALFA-HANNAR:

    Gör en lista:
    Wodooski
    Schekarabi….

    Det är värt en egen plats på Fejsbok 😉

  5. Dags för Ardalan Shekarabi att ta på sig muddarna och skärmen och ta fram räknemaskinen! Uppenbarligen förstår inte Ardalan det hen läser, missade han SFI undervisningen eller är det så att hen inte vill förstå? Ardalan kan tydligen inte ens tolka budskapet avseende besparingarna i SD budget! SD har förklarat oerhört grundligt inom vilka kostnadsområden som besparingar kommer att genomföras om Steffe och hans kompisar förlorar budgetomröstningen i riksdagen!

    Hur jag än försöker misstolka SD budget så kan då inte jag se att de kostnadsområden som Ardalan svamlar om är berörda av sparförslaget, utan kostnadsområden migration och integration minskas. Hur Ardalan kan få det till att några andra kostnadsområden kopplade till välfärden berörs är och förblir ett mysterium! Fast det är ju klart man kan ju inte begära mer av någon som inte behärskar svenskaspråket och den enklaste matematik!

    Om nu Ardalen mot förmodan skulle klara av att genomföra matematiska beräkningar förstår han säkert att kostnaderna för migration och integration ökar. Det gör att fler i de yrkesgrupper han omnämner i Expressen artikeln kommer att bli arbetslösa!

    SD skuggbudget ger mer välfärd än den invandringspolitik som förs just nu av Ardalan, Steffe och resten av DÖ-nickarna i sjuklövern!

  6. Den figuren sosse, du skulle överhuvudtaget inte vara i vårt land, du har ljugit och vilka är de eventuella meriter du har, patetiskt !

  7. Läs detta och bli förbannad
    ————
    Flyktingar vägrade på utanför stan. Vandrade därifrån.

    På söndagen placerades ett 100-tal syriska flyktingar i ett akut asylboende i den gamla militärförläggningen på Åstön.

    Men det isolerade läget ledde till att flera av dem lämnade boendet till fots – några bärande på spädbarn.

    – Vi vill inte stanna här. Det är så kallt, det finns ingen affär och inga kommunikationer – man är helt isolerad, säger en av flyktingarna.

    – Det är inte människovärdigt att de placeras där ute i obygden, säger Harald Nordkvist i Tynderö.
    ———
    OCH VEM FAAN är Harald Nordkvist?

    http://www.st.nu/medelpad/timra/tv-text-flyktingarna-vagrade-stanna-pa-aston-lamnade-platsen-till-fots

  8. Jimmie – det du säger är självförklarande. Har man en IQ över en babians, så fattar man hur din budget är tänkt. Och även en babian fattar…

  9. När massinvandringen går helt på grund, då kommer Ex pressens massiva propaganda inte vara bortglömd. Att Svenne kålrot fortfarande köper hat tabloiden är ett övergående fenomen. Vem blir inte förbannad när man upptäcker att man blivit lurad om massinvandringens hela härlighet. Hatmedia har flyttat fokus från flyktingar till klimatet.

    • Tre av fyra ”Nisse i Hökarängen” har vaknat och slutat köpa dreten.

      ”Du kan lura alla människor ibland, du kan till och med lura vissa människor hela tiden, men du kan inte lura alla människor hela tiden.” (Abraham Lincoln)

  10. Den lille flugförsedda fjanten borde i stället förklara alla skumraskaffärer han varit involverad i, samt hur han som politisk flykting tillsammans med sin mor fick avslag på sin asylansökan och levde sen under jorden tills de fick stanna av humanitära skäl.

    ”I december 2004 avslöjade Dagens Nyheter att Shekarabis valkampanj 2003 delvis finansierats med pengar från en intern SSU-fond, avsedd för integrationsprojekt. Shekarabi själv hävdade att han inte känt till varifrån pengarna kom, medan han enligt Dagens Nyheter var en av de drivande i upplägget. I mars 2005 avslöjades det att Shekarabi på olaglig grund utsetts till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala län, trots att han vid tillfället varken var svensk medborgare eller bosatt i länet – ett uppdrag han senare avsade sig, efter att ha flyttat till Nacka. Den mittenorienterade och EU-vänlige Shekarabi fick kritik från förbundets vänsterfraktion som ansåg att han hade gynnats av SSU-förbundet i ordförandestriden mot den mer vänsterinriktade och EU-skeptiska Lina Afvander. Till skillnad från sin motståndarkandidat som förespråkade att SSU skulle ta ställning mot ett svenskt EMU-medlemskap i folkomröstningen 2003 tillhörde Shekarabi ja-sidan, dock intog han en neutral hållning i frågan efter att ha valts till förbundsordförande.

    Under Shekarabis tid som förbundsordförande avslöjades det också att ett omfattande medlemsfusk förekommit under flera decennier inom SSU:s verksamhet. Uppblåsta medlemssiffror ledde till oförtjänt stora bidrag till förbundet, men kan också ha varit en del i interna maktkampen i det att antalet medlemmar ligger till grund för hur många ombud distriktet får skicka till kongressen. Bland annat Stockholmsdistriktet krävde vid detta Shekarabis avgång. Det skulle visa sig att också Shekarabis eget distrikt, Uppsala-distriktet, kraftigt överdrivit sina medlemssiffror under Shekarabis tid som ordförande där. Shekarabi har hävdat att så inte var fallet men detta tillbakavisas av Peter Gustavsson, styrelseledamot tillsammans med Shekarabi, som menar att alla som var aktiva på den nivån måste ha känt till det.”

    • Det visar ju bara vilket folk som regeringen anser trovärdiga och vill ha att styra landet. Jag mår illa när jag ser denna flinande muslim som ska styra oss med sin syn på politiska processer.

      Sverige med sin ärlighet och sina försök till jämlikhet är borta. Det är mellanöstern – normer som gäller numera!

    • Det är så jävla sorgligt att man brinner inombords. Helt utan att skämmas kastar de ut svenska gamla människor i kylan. Alla pengar till invällarna, Inga kostnader är för höga för att tillgodose deras nöjen och bekvämlighet. Svenska gamla MÄNNISKOR ska bara sitta och vänta på döden i ensamhet i ett koncentrationsläger utan personal.

    • 11.000 fattigpensionärer får c:a 20:- mindre i månaden från 1 januari 2016.Gjorde en snabb kalkyl vad detta kommer att ge till
      importverksamheten.
      Om jag räknade rätt blir det c:a 264 miljoner.Satt länge och funderade på om det inte saknas ännu en nolla på min räknare ! 🙁

KommenteraAvbryt svar