Ny forskning: Svenskar vill inte bo med utom-europeiska invandrare

INVANDRING. Trots att 87 % av svenskarna röstar på ökat invandring så vill de inte bo i samma områden som utomeuropeiskt födda.

Studien visar att svenskar undviker att flytta till eller från bostadsområden där det bor en viss andel invånare som är födda utanför Europa redan vid fyra procent utomeuropéer i området även om brytpunkten varierar.

 

Segregationen i bostadsområden förklaras ofta som att utrikesfödda vill bo nära varandra och därför flyttar till samma områden.

– Ofta framförs det att de som kommer till Sverige gärna vill bo nära sina landsmän. Det här kompletterar den bilden. Även de inrikesföddas flyttbeteende bidrar till den ökade segregeringen. Sedan säger vi inte att det bara är den ena eller den andra förklaringen som gäller, avslutar Emma Neuman som gjort sin studie vid Linnéuniversitetet.

-Pettersson undrar varför det behövs forskning på att ”lika barn leker bäst”, det verkar som PK-försöker uppfinna hjulet gång på gång i stället för att ta till sig hundratals år av erfarenhet. Det är inte rasism att påstå att vissa människor inte passar i vårt land. Kulturkrocken är för stor och att tro att…ja ni fattar…

SR

18 thoughts on “Ny forskning: Svenskar vill inte bo med utom-europeiska invandrare

  1. Detta strider mot all logik. Att undvika det man älskar är inte sunt. Hur det står till med hälsan i stort kan jag inte uttala mej om men klart är att rätten till att få besöka vallokalen måste omvärderas.

  2. Vem vill ha analfabeterna i närheten av sig.
    Titta på filmklippet, nu har negerkärringen fått nya tänder, se början och se slutet av filmen, garnityret är fixat, skattebetalarna står för kalaset.
    Jag tål dom inte.
    Låt dom laga sin mat på stenar och låt dom bo där dom hör hemma.
    Svenskar ska inte flytta för att detta inavel ska bo i Sverige, Vi ska bjuda på motstånd,vi ska göra allt som går för att dom ska vantrivas, få bort dom, ta DDT om så behövs, använd er uppfinningsrikedom.
    Det finns många sätt att frysa ut dom på.

  3. Jo, det vill svenskarna visst….det säger ju vår svenska politiker.

    DÖ-nickarna ni vet. Då måste det vara så. Eller?

    Fast verklighet och ”fasadpolitik” är ju trots allt två olika saker.

  4. Utomeuropeiska invandrare? Vad är det för en tjugofemöresakademiker? Vad som med all säkerhet avses är muselmaner från MENA. Jag tror inte att de flesta svenskar skulle ha några problem att bo i ett område dominerat av japaner, australienare eller argentinare. (Tips: Välj någon av de ”vita” länderna på kartan i ”IQ and the Wealth of Nations”.)

  5. Sverige har ett enormt arbete framför sig. Att föra tillbaka Sverige från 1200-talet till nutid.

    • 1200-talet? Islam är från 600-talet. Vi måste backa till svensk Vendeltid = före vikingatid och återerövra 1400 år på nytt. Att föra ett land tillbaka 1400 år på bara 40 år torde vara världsrekord(och det utan att landet krigshärjats).

  6. Att inte svenskar vill bo i asylinvandrarområden är det första för deras egen säkerhet och trygghet och sedan tänker de på barnen, de anser det ät inte bra att deras barn växer upp i en miljö där kriminaliteten är hög, som den är i asylinvandrarområdena.
    Sedan är också ett problem att skolan har ofta låg klass i asylinvandrarområdena.

  7. Det är muslimernas mainstream rörelse som är problemet, dem utrycker sig på ett sätt som de inte kan definiera,rädda för debatter,och slutligen så hycklar de med sina sanningar och varningar!

  8. Jag avskyr islam men framförallt muslimer. Dessa vidriga kryp vill jag inte ha i min närhet. Det kommer ett krig inom en nära framtid och den orsakas av det muslimska gift som sprider sig likt en plågsam pest.

    Vad är det politikerna inte fattar? Varför tror dem att detta skall sluta lyckligt? Att inte se tecknen på kommande stridigheter skall bestraffas och de politiker som låter detta fortgå skall också bestraffas.

    Den muslimska plågan är ett större hot mot Europa än vad Hitler någonsin var. Den satans politiska ideologin skall totalförbjudas och alla muslimer skall bort från Europa innan det är för sent.

    Vem i helvete vill att gatorna skall skitas ned med primitiva muslimer som nu sker i Frankrike och krav ställs på tusentals nya moskéer? Detta skall givetvis fransmännen betala!

    Vem vill det?
    Ullenhag?
    Reinfeldt?
    Sahlin?
    Westerberg?

    Vill de verkligen att landet skall gå åt helvete eller tror dessa naiva dårar att de skall ”reformera” islam genom att ta hit skiten?

    Vi har nu nått den kritiska massa som dessa muslimska vildar strävat efter. Nu kommer krav att ställas på allt möjligt som skall anpassas till islam.

    Det är då kriget kommer!

    ”Muslimer tvingas be på gatan”
    http://www.svd.se/muslimer-tvingas-be-pa-gatan/om/varlden

    • Till dem som påstår att jag är alarmist eller ”islamofob” vill jag bara säga:

      LÄS DETTA!!

      http://detgodasamhallet.com/2015/06/19/sa-har-kan-det-inte-fortsatta/

      Den som läser ovanstående krönika på och sedan fortfarande kallar mig ”islamofob” finns ingen räddning.

      Den människan saknar en fungerande hjärna!

      Den människan har ingen som helt förmåga att tänka!

      Den människan vill jag inte ha med att göra.

  9. Utom-europeiska invandrare vill inte bo med sig själva, de har ju till och med flytt från sig själva….

  10. Tom Jonas Sjöstedt har flytt för sitt liv Röven….-till Östermalm…..Ja de e dejligt!

  11. Sådana ”svenskar” – de 87-orna – är maktens lakejer, som skenbart fördömer brott, gärna mot mänskliga rättigheterna, efter en formel memorerad på förhand. De anser sig vara moraliskt högstående, men knappast är det. De har en hycklande och självgod inställning för att behaga fariséerna där uppe.
    Men när det kommer omkring, vill de inte bo i närheten av sina ’kärleks- och skyddsobjekt’. Ingen genuin vänskap mellan deras sociala kategorier.
    Varje gång jag går ut på stan pratar jag med sådana svenskar som jag råkar träffa då vi väntar i kö i någon affär, eller på någon busshållplats. Idag fick jag se – än en gång – hur 4 av dem reagerat på mina oskyldiga och artiga observationer om samhället och livet omkring oss. Alla jag ’testat’ under min korta resa till stan var svenskar, respektabla och venerabla svenskar. Det är just dem politikerna räknar med – de hjärntvättade ignoranterna – de som hör till de dövas och blindas unisonbräkande skocken.
    Jag blev inte bara äcklad (igen !), utan kände förtvivlan ! Hur länge ska jag tro att Sverige är bortom räddning ? När får vi börja bli lite mer optimistiska och hysa gott hopp om en gynnsam utveckling, om våra mänskliga rättigheter till ett drägligt och anständigt liv, till trygghet och frihet??

  12. Hur mycket är kultur och hur mycket är ”ras”? Varför inte undersöka hur ickeeuropeiska, adopterade bor? Bland sina biologiska ”rasfränder” eller bland sina kulturfränder, dvs. sina adoptivföräldrars gelikar.
    Svaret skulle nog väga till fördel för kulturfrändskapen för de adopterade.

  13. I USA -invandringens förlovade land- har vi, i mina hemtrakter, hela tyska resp tjeckiska towns, fortfarande efter snart 100 år sen de först kom dit.

    I NY och LA finns Little Italy och Chinatown etc.

    ”Birds of the same feather, flock together”
    Bara naiva tvångstänkande svenska patroniserande socialister tror att de genom beslut kan flytta på människor genom att förbjuda dem att bo där de vill.

Kommentera