SVT använder två år gamla nyheter i propagandasyfte

-Petterssons skrev om det i juli 2013. Australien sätter stopp för alla båtflyktingar nu har andra också vaknat.

https://twitter.com/SvDgudmundson/status/598584777378287617

 

11 thoughts on “SVT använder två år gamla nyheter i propagandasyfte

  1. Tyvärr kan inte ”Svenssons” röst höras i detta land. Då 80-90 % av journalisterna är VPK, MP eller vänster S. Dom vrider och vänder på problemet tills problemet blir ett problem för oss skattebetalare

  2. Politiker med medias hjälp ljuger och manipulerar för att uppnå egna syften och det är makten som hägrar.

  3. Det här två år gamla programmet om hur Australien stoppade de illegala båtflyktingarna används i propaganda syfte. Man försöker skapa en opinion att den illegala smugglingen av flyktingar från Libyen till Italien bör få fortsätta. De här flyktingarna som kommit till Italien har gått huvudsakligen till Sverige, som kommit till Sveriges gräns, utan pass eller ID och sökt asyl.
    När det kom upp i EU om att båtsmugglingen skulle stoppas åkte Löfven ned till Bryssel och vid mötet försökte få en öppen kanal för flyktingar från Nord Afrika till Sverige. De här flyktingarna går via Tripoli i Libyen till Italien och sedan till Sverige. EU gick aldrig med på någon öppen kanal.
    EU har infört procentkvoter för varje land, för Sveriges del är kvoten 2,46% av den mängd som EU tar in. EU har bestämt att 20.000 flyktingar från lägren i Mellan Östern skall placeras i EU länder, det skulle medföra att 491 personer blir Sveriges andel.
    Båtflyktingar som kommer över Medelhavet är EU:s ambition att stoppa helt, men av de som lyckas komma till EU är Sveriges andel 2,97 %.
    Många EU länder vill inte alls ta emot några flyktingar inte en enda, och de ser Sverige som ett mycket avskräckande exempel vad gäller flyktinginvandring.
    Med EU:s kvotasystem kommer asylinvandringen till Sverige minska mycket drastiskt, men det skulle medföra också att S V MP missade röster.

  4. Gudmundson har rätt, inslaget är gammalt. De har sedan byggt ett nytt och modernt asylläger på Papua New Guinea. Tyvärr brände de asylsökande flyktingarna ned detta för som de trodde få komma till fastlandet, tji fick de.

    En annan sida är att det talas om ”illegala båtflyktingar” som inte har pass och visa. Iofs söker de asyl ”undan krig och elände” men de nöjer sig inte med en sängplats, mat och förnödenheter.

  5. Såg inslaget SVT sände om Australiens konsekventa flyktingpolitik. SVT missade att nämna att tullen på Sidneys internationella flygplats dagligen griper passagerare som försöker smuggla in kokain i landet. De ser allvarligt på det och har som prioritet nummer ett att skydda Australien och dess befolkning.
    Australien ger tydliga SIGNALER till flyktingar : kom inte hit, ni kommer inte att kunna stanna här så lätt och leva på vår välfärd! Detta har resulterat i att antalet flyktingar som söker sig dit minskat radikalt. Australien för en ansvarsfull politik.
    I studion hade SVT två representanter, Centerpartiets fjolla från Bryssel och SD:s talesman i frågan, han gjorde ett bra intryck och det var bra att han använde ordet SIGNALPOLITIK….Nu räcker det, Sveriges kassa är tom, vi har inte råd mer mångkriminalitet!
    SVT är inte politiskt obunden utan för ständigt de politiskt korrektas talan, SVT för fram 7klöverns linje i flyktingfrågan och aldrig rapporterar de om den fasansfulla kriminaliteten Sveriges befolkning utsätts för!

  6. Har inte tittat på SVT, TV4 eller lyssnat på SR sen 2000. Finns ingen som helst anledning att se på kommunistpropagandan. Att dom kräken har mage att föra folket bakom ljuset är djupt kränkande och oetiskt.

  7. Inte märkligt att sådant sker i ett land,som sväljer alla importerade lyckosökares amsagor ! Dagligen matas absurdska befolkningen med skrönor,av helt verklighetsfrämmande art !Eftersom det idag är Kristi Himmelfärdsdag vill jag tillägga,att jag inte hellre tror att Jesse for som en raket till sin fader i hímlen.

KommenteraAvbryt svar