AKB kastar sten i glashus

Anna Kinberg-Batra angriper Socialdemokraterna i Malmö för att de bär ansvaret för hatet mot stadens judiska befolkning.

Socialdemokraterna i Malmö har mycket att begrunda och inte minst har de starka skäl att vara lite självkritiska. Att just de bär skulden för judarnas situation kanske ändå är lite magstarkt. De som bär ansvaret är otvetydigt de som utsätter stadens judiska befolkning för hat och hot, men kanske Kinberg-Batra syftar på den enorma invandringen av muslimer till Malmö?

Anna Kinberg-Batra (M) företräder som vi alla vet ett parti som nuförtiden slåss för att så många problem som möjligt ska importeras till Sverige och ett av problemen är just den stora tillströmningen av muslimer och då inte minst från Mellanöstern.

Nu vräker Kinberg-Batra på med de väl inövade flosklerna om att utbildning och arbete löser alla problem. Moderaterna hade chansen att regera och lösa problemen under åtta långa år, men de redan kända problemen förvärrades istället. Att få jobb i ett land där arbetslösheten ligger på 8 procent är inte lätt för någon, allra minst för de som varken kan språket eller har en utbildning att falla tillbaks på. Att utbilda sig är inte heller det lätt när språkkunskaperna är bristfälliga, när tidigare utbildningar ofta saknas och när den svenska skolan befinner sig på ett sluttande plan.

Dessutom är det förmodligen inte brist på arbete eller utbildning hos förövarna som ligger bakom den judiska befolkningens situation, vilket också rabbinen Shneur Kesselman vittnar om. Han flinar lite lätt och förklarar att ”…det handlar om en inbyggd antisemitism i många av de kulturer som många invandrare kommer ifrån.”

Kritiken mot Malmös styrande är välbefogad, för det mångkulturella Sverige bär med sig allt fler problem och inte minst problem som importeras från länder varifrån människor flyr. Kritik ska ges, men inte av politiker som Anna Kinberg-Batra, som fortfarande är blind för de problem som finns och varför de uppstått. Kinberg-Batra förordar den linje som Reinfeldt ritade upp och så länge den linjen stakar ut De Nya Moderaternas politik, ska varken Kinberg-Batra eller andra moderater kritisera andra partier som driver samma migrationspolitik som Moderaterna själva vill.

Det är att kasta sten i glashus.

Källa: SVT

13 thoughts on “AKB kastar sten i glashus

  1. Otroligt mycket ja-sägeri på den här ”bloggen” eller snarare ”rasistisk propaganda-hemsidan”.

    Hörni gräbbs/industriarbetare/bidragstagare(ja, ni!)/ja-sägare :

    Det enda som vi vanliga samhällstjänare i fantastiska Sverige tänker när vi läser era rasistiska kommentarer och inlägg är:

    Patetiska människor. Misslyckade, patetiska, förmodligen ganska ointelligenta människor.

    Men vi har fel… 😐
    Vi borde tänka:

    Tänk hur mycket bättre Sverige hade varit om alla ni människor med egentligen goda hjärtan hade spenderat er tid åt kärlek istället för hat. Vilken vacker värld man plötsligt hade vaknat upp till.

    Trist att den ska förstöras av folk som har haft alla tänkbara möjligheter att bli precis lika inflytelserika och respekterade som de ni hatar.

    Jag älskar er, och hoppas att ni älskar mig. Det är endast genom kärlek som vi kan leva tillsammans. Det var självklart redan för 5000 år sedan och är sant ännu idag.

  2. Jag såg intervjun på TV. Ett mycket svagt framträdande av Batra. Jag uppfattade inte vad hon egentligen sade och vilka krav som hon framförde. Hon sägs ha varit duktig i riksdagen och har därför valts till partiledare. Kan hon inte bättre än så här på fältet så ligger De Nya Moderaterna mycket illa till.

  3. Man frågar sig vad 7-klövern är ute efter???
    Nu har det gått så långt att flertalet Svenskar börjar fundera på inbördeskrig, något som aldrig har funnits en tanke på sedan the big bang.
    Tänk att idioten Reinfeldt har ställt till det på detta vis och att det förbannade aset lövén inte är ett dugg bättre. Men jag tror att dom kommer att få som dom vill om inte 87-klubben som sovit i många år vaknar och gnuggar sömnen ur ögonen, öppnar dörren till verkligheten och ändrar på sig.
    Det finns bara en enda person med fötterna på svensk mark som kan rädda Sverige från total katastrof och blodbad och det är Jimmie Åkesson.

  4. Nu fick jag för mig att dessa invasive arter ju är högt utbildade, till o med många gånga bättre än de flesta svenskare. Då är det bara att sätta igång, behovet av vana dadelplockare, herder och olivpressare måste vara ligio i Malmötrakten!

  5. Jag skall erkänna en sak. Om jag ser en politiker som ramlar ihop framför mig på vägen så vänder jag om direkt utan att stanna.

  6. …exakt så är det Stefan…men vad hjälper din syntes då
    förfallet tillåts fortgå i oförminskad styrka?..inget tycks
    kunna stoppa det ånglok (som fått upp speeden), från
    att fortsätta rakt in i en mörk tunnel utan slut
    …visst finns det drastiska medel att tillgå, en knäpp på
    näsan e aldrig fel, men frågan är om någon ids bry sig
    längre…kanske lika bra låta 87:an få som han vill
    …tror det största flertalet av oss, kommer att reda sig
    betydligt bättre i ett kaos…än 87:ans lakejer!
    …hursomhaver, under den tid som återstår i jämmer-
    dalen, tenderar att inte bli ngn dans på rosor!.,)

  7. Mångkultur skapar mångkultursproblem osv. Mångkulturen och nedrustningen av försvaret är de värsta misstag Sverige någonsin gjort.

    Jag är ganska säker på att det här med mångkultur, mångfald, feminism mm mm bara är en kort parentes i historien. Snart väntar betydligt bistrare tider. Det är dessa man skall vara förberedd på.

  8. Jag tror inte att AKB är blind men helt klart lider hon av tunnelseende. Men som hon sa så ser hon inga problem med volymen av invandringen. Det är bara integreringen som det varit lite problem med men förslag skulle komma.

  9. När människan äntligen lyckats hitta tillbaks från ”fjällen” så sticker hon ut ”hakan” igen och kommer med fler fantasifoster.

Kommentera