84 % av dem som häktats är invandrare

BROTTSLIGHET/INVANDRING. Antalet sexualbrott, våldsbrott och narkotikabrott ökar i hela landet. Dessa grova former av brott begås i mycket hög grad av utlänningar som har invandrat till Danmark. Nya siffror visar att 84% av dem som frihetsberövats i Köpenhamn har sitt ursprung utomlands. Cirka 10 procent av dem har danskt medborgarskap.

Häktning av en anklagad kan i allmänhet endast ske när det finns skälig misstanke om att den tilltalade har begått ett brott med ett ett straff på minst 1½ år . Med andra ord: De som häktats är anklagade för ett allvarligt brott.

Förra året framkom det också att brottsligheten blomstrar bland unga invandrare . Under 2007 blev 1 028 invandrare dömda för brott. År 2012 hade detta ökat till 1661. Detta beror delvis på det totala antalet invandrare har ökat. Dessutom är 25 % av de asylsökande anhållna för brott. Antalet asylsökande har fyrdubblats under Helle Thorning-Schmidts socialdemokratiska regeringen som suttit sedan oktober 2011.

Den grova brottsligheten ökar kraftigt. Detta beror på att det finns fler utländska brottslingar i Danmark. Därför manipulerar regeringen folket när de påstår att brottsligheten i Danmark minskar, vilket den gör när det gäller antalet inbrott men resten…

-Pettersson har noterat att i Sverige har cykelstölderna minskat kraftigt under de senaste åren. Om det beror på att tjuvarna har blivit latare eller inte kan cykla ska vi låta vara osagt. Det är i varje fall tur att vi inte har samma problem med brottslighet bland invandrare som danskarna, för om vi hade det skulle säkert media rapportera…

Ekstrabladet

11 thoughts on “84 % av dem som häktats är invandrare

  1. Jag är inte så förvånad över statestiken,det som däremot förvånar mig är att 87%kunde tänka sig att främja för mer arbetslöshetsinvandring och mer bostadsbrist-invandring,där med höga risker för progredierande våldshandlingar och otroliga kostnader,man kan inte lösa bostadsbrister och arbetslöshet med att ta in fler arbets och bostadslösa,oavsett etnicitet.Mvh https://extraval2015blog.wordpress.com/

  2. SD-Härvan!

    Polisen har inriktat sig på SD-toppnamn!

    Härvan kring det SD-ägda bolaget Samtid och framtid växer.

    Nu misstänks den förre styrelseledamoten Per Björklund för grovt bokföringsbrott.
    I går avslöjades att riksdagsledamoten Martin Kinnunen utreds för grovt skattebrott.
    Enligt TV4-Nyheterna har polisen genomfört husrannsakan i hans hem och i riksdagen.
    – Jag förnekar brott, säger Martin Kinnunen till Aftonbladet.

    Trodde att det bara var utlänningar som förnekade brott?!

    Sen har vi Åsa Romson som inte kan läsa regler och äter 3-rätters middag med vin under en arbetsdag. Romson? Har säkert mellan-östern blod i sig.

    Mona Sahlin – säkert också mellanöstern-blod. Satt ju i fingrarna att fiffla.

    Håkan Juholt – bidragsfusk. Måste också vara utlänning.

    Som sagt: det är bara utlänningar som fifflar.

  3. Pettersson blåljuger och vilseleder igen.
    Siffrorna som du hänvisar till är tagna från en avpixlad /Pettersson liknande sida/blogg.
    Du borde skämmas att sprida lögner och hat.

  4. OM jag skulle sitta på en tidningsredaktion bland likasinnade, rabiata sanningsförnekare (hemska tanke!) så skulle min mages innehåll ständigt vara fullständigt i upplösningstillstånd och hela lunchen i akut flykttillstånd!

    Tänk om sanningen från de jämförbara grannländerna hinner i kapp mina dimridåer och därmed hela den Svenska strömlinjeformade PK-pressens mödosamt konstruerade mörkningar?

    Skulle sedan presstödet försvinna, så rämnar golvet under mina fötter.

    Men den absolut värsta mardrömmen ändå, vore att Research, V, R.F, MP, Aschberg, Fi, Expo och Afa tycker att jag inte skriver tillräckligt hatiskt mot mina Svenska landsmän, utan kanske alltför objektivt.

    Skulle min familj, grannar och vänner då stå ut med hatfulla Tweet, lepatata Mambu (Vuvuzelor), kastade flaskor, stenar, slangbomber, nedbrända garage och nedklottrade fasader?

    Bäst att hålla sig till konsensus ändå, tycker de s.k. ”journalisterna”, även om den anbefallda tillbedjan till masskulturen kostar dem hedern och potensen…

  5. Vad ovanligt! Not och idioten jag snackade med till jag blockade på facebook nämnde att man skulle in på en sida för att se vilka som låg bakom alla brott i Landet – BRÅ är väl sidan man skall besök….

Kommentera