Invandrare, våldtäkter, journalister och historier som upprepar sig

INVANDRING/BROTTSLIGHET. Förra helgen gruppvåldtogs en 45-årig kvinna ombord på Finlandsfärjan Amorella. Vi har läst mängder av inlägg på den här bloggen och andra alternativa media.  Lite längre ned i inläggen kan ni läsa om andra fall dör journalisterna ljuger och våldtar sanningen.

Skillnaden mellan etablerade PK-media och alternativa media är att de förstnämnda ljuger. Som första punkt i de pressetiska reglerna står.

Ge korrekta nyheter

1. Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling.

I media kallas de misstänkta våldtäktsmännen ”svenska män” i feta rubriker, detta trots att sju av de åtta misstänkta är somaliska medborgare och den åttonde är svensk medborgare av irakiskt ursprung. Samtliga är också muslimer.

Media skyddar alltså grova brottslingar, brottsoffren får skylla sig själva.

Det här är inget nytt. Vi skrev på våren 2011 om Jenny Lémon, 24, som på nyårsafton 2004/2005 misshandlades med en batong och utsattes för en mycket brutal våldtäkt. Även den gången var förövarna somalier.

Aftonbladet, Ex pressen och de andra slaskmedierna drog igång lögnmaskineriet och strundade fullständigt i de presseriska reglerna som de bara använder när de kan våldta det svenska folket och skydda grova brottslingar…

Bilden nedan har jag lånat av Snaphanen.dk

2015-02-08_1652

TIDIGARE 2011-04-02

Våldtäkt igen trots det på fri fot!

På nyårsafton 2004 utsatte 23-årige Jenny Lémon, 24, för en mycket brutal gängvåldtäkt i Göteborg. Överfallet blev mycket uppmärksammat.

Jenny Lémon

Nu är 23-åringen åtalad igen för grov våldtäkt, rån och övergrepp i rättssak mot en 84-årig kvinna. Det handlar om somaliern Lamin Abdikarim Ali, 1987-04-10. Tidigare hette han Jassin Abdikarim Mahamud.

I november 2010 tog han sig in i 84-åringens lägenhet där han våldtog, hotade och rånade den åldriga damen. Han varken erkänner eller förnekar, bara att han var mycket full den natten. Rättegången inleddes idag vid Falu tingsrätt.

  • Lamin Abdikarim Ali/Jassin Abdikarim Mahamud, född 1987-04-10 i Mogadishu Somalia. Dömdes 2004 för grov misshandel, grov våldtäkt samt rån till sluten ungdomsvård 2 år. 2007 dömdes han för olaga hot och tre fall av rån i Falun.
  • Abdulgadir Mohamed Khalif, född 1988-01-12 i Mogadishu Somalia. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 2 månader.
  • Omar Mohamed Omar, född 1989-06-07 i Kismayo Somalia. Medborgare i Somalia. Frikändes helt.
  • Mursal Abdullahi, född 1987-04-10. Medborgare i Finland och bosatt i Åbo. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 3 månader.

Expressen
GT/Expressen
GT/Expressen

Efter våldtäkten på Jenny dömdes Lamin Abdikarim Ali för grov misshandel, grov våldtäkt och rån till ungdomsvård i 2 år. Redan 2007 dömdes han på nytt, då för olaga hot och tre fall av rån i Falun.

Lamin Abdikarim Ali försattes på fri fot under tisdagen, men han är fortfarande misstänkt för våldtäkten mot den 84-åriga kvinnan i Falun.

– Pettersson undrar varför i helvete är dåren på fri fot? Han borde låsas in på livstid, helst i hemlandet Somalia och då givetvis av humanitära skäl.

Här några få fall där journalisterna skyddar grova våldsbrottslingar.

1 thoughts on “Invandrare, våldtäkter, journalister och historier som upprepar sig

  1. …tror utifall Ukrainare skulle komma till Sverige, skulle de
    förmodligen bli avhysta?..även om de kan visa leg?
    Som förevändning till detta beslut, kan då vara de anses
    för lika oss vanliga Svenskar…bara en känsla jag bär på

KommenteraAvbryt svar