Dags att införa solidaritetsskatt

Vi har i Sverige kyrkoskatt som är frivillig, det går att gå ur svenska kyrkan och i stället betala den betydligt lägre begravningsavgiften.

Kan det vara möjligt att införa en solidaritetsskatt på de 87 % av svenska folket som har röstat för invandring och de enorma påfrestningar det ger på samhällssystemet.

Skatten ska naturligtvis vara frivillig genom att man när man röstar fyller i röstsedeln om man vill vara med och betala för våra invandrare. Summa ska vara angiven på röstsedeln och de pengar som kommer in ska vara riktade till asylinvandringen. Det måste vara tidernas möjlighet för Malena Ernman, Henrik Schyffert, Mona Sahlin, Åsa Romson och andra som tycker invandringen är bra och för dem som brinner för mångkulturen.

Summan det drar in ska sedan räcka till Migrationsverkets asylboendet, Bert Karlsson, kommunernas kostnader för socialhjälp, ensamkommande ”barn”, kriminalvården, tolkhjälp, skador vid brottslighet, ersättning till brottsoffer utsatta för invandrare, tiggarna, åldringsrånarna, arbetsförmedlingen, etableringslotsar, passbedrägerier, assistansfusk, bilmålvakter, skattefusk och allt annat som helt eller delvis beror på asylinvandringen.

– Pettersson tycker att får de inte ihop de c:a 250 miljarder asylinvandringen kostar per år så är det bara att minska invandringen…

19 thoughts on “Dags att införa solidaritetsskatt

  1. En ännu bättre ide hade varit att bussa ner alla asylturister till vallokalen, låta alla som inte röstar på SD ta med sig tre stycken hem och ta fullt ansvar för dem, inklusive deras kriminalitet!

  2. Bra idé att göra en kryssruta för solidaritetsskatt på deklarationen.
    Eftersom 87%-arna inte vill minska invandringen, så det är ju bara att höja skattesatsen tills man får ihop de 250 miljonerna.

    Men jag tror inte Schyffert (ägare till 3 bolag) skulle kryssa för.
    Han minskar ju sin skatt med c:a 2 miljoner genom ta ut bolagsvinst i stället för lön.

    Aron Modig (KD) har lämnat en riksdagsmotion om Frivillig kändis- och rikemannaskatt (Motion 2014/15:2390).
    Vad som hänt med den motionen vet jag inte, men den lär knappast gå igenom.

  3. Inte röstsedeln då har inte längre någon valhemlighet.

    Detta skulle gå utmärkt att sköta med en lite ruta att kryssa i på deklarationsblanketten.

  4. Tack för upplysningen ! Visste jag inte om. Ringer på måndag och begär utträde och betalar bara begravningsavgiften .
    Vill inte vara kvar i en kyrka som tycks arbeta mer för islam än kristendomen !

  5. Rätta mig gärna om jag har fel men lånar vi inte 1 miljard om dagen det blir ju 365 miljarder per år vi lånar bara för att flyta hjälpligt

  6. Pettersson det skall väl vara i vår årliga deklaration och inte när vi röstar? Detta med om man vill betala för dessa gäst parasiter som fredrik och sjuan bjudit in till livslång försörjning. ?

    • Nej Bertil, jag tycker det ska vara kopplat till valet så partierna får redovisa sina sina synpunkter och vad de tänker lägga på invandringen. Som det varit de senaste valen har kostnaderna inte diskuterats.

      Försvar, skola, vård osv. redovisas på kronan men invandringens kostnader döljs. Bland annat på Arbetsförmedlingen som får närmare 80 miljarder.

      Valhemligheten får lösas på något vis.

  7. Ja ! Detta har jag skrivit flera gånger. Frivillig sätt ett kryss i rutan om du vill betala för / till invandringen. Fy sjutton jag vill lova att dessa 87% förståndshandikappade idioterna ( = enligt fredrik reinfeldt på you tube) skulle vakna på en enda sekund. Ingen som har förstått hur det fungerar med skatterna.. Just därför har vi idag en grovt kriminell sju klöver som enligt göran persson sa ”Det Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker att vi stulit 700.000.000.000:-SEK. Inte en enda snålsvensk skulle satt ett kryss = INGEN vågar jag nästan påstå. JUST DÄRFÖR MISSTÄNKER JAG ATT fredrik reinfeldt har rätt när han säger att det Svenska folket är förståndshandikappade idioter + Svenska folket har inte rätt till Sverige och välfärden.
    Mitt förslag är att man ställer denna grovt kriminelle Landsförrädare inför rätta samt stoppar all betalning till dessa sju klöver tjuvarna.

    Hur vill ni ha det? 8.000:-SEK i pension eller 22.000:-SEK per månad ?
    För mig är det ett lätt svar. Vill tala om för er att andra länder har mångdubbelt bättre än vad Sverige erbjuder. sju klövern stal vår välfärd !

KommenteraAvbryt svar