Wallström mörkar Postkodlotteriet i sitt cv

På utrikesminister Margot Wallströms (S) cv på regeringens hemsida står det inte att hon har arbetat för Postkodlotteriet.  Utrikesministern vill hon inte heller berätta hur mycket hon tjänade under sin tid på lotteriet.

 – Jag var inte en offentlig person när jag hade uppdraget, säger hon.

Postkodlotteriet har flera gånger varit i blåsväder. Bara i år har lotteriet anmälts över 70 gånger till Konsumentverket. Företaget har även anklagats för att lura kunder och prångla på dementa och sjuka abonnemang på lotter.

-Pettersson tycker inte vi ska glömma den socialdemokratiske utrikesministerns ovilja att betala skatt. Inte olagligt men…

Margot Wallströms cv

8 thoughts on “Wallström mörkar Postkodlotteriet i sitt cv

  1. MW är förmodligen den som är mest överreklamerad av alla nu levande svenska offentliga personer.

  2. MEN ? Har ni inte hört talas om de sju grovt kriminella från sjuan ? Med fd fredrik i spetsen.Jag kan inte förstå hur de kan få 87% = för mig verkar detta skumt och jag är helt säker på att de har ”fixat” med sina 87 % röster. Så här dum kan ingen vara. Alla är ju missnöjda med sju klövern.
    Verkar som om något inte stämmer med vad som pågår i Sverige.

  3. Ja vad skall man säga. När bedrägeriet postkodslotteriet är inblandat kan vad som helst ske. Dom skryter om att dom delar ut flera miljoner i vinster och dessutom skänker lika mycket till välgörenhet varje månad, samt att hela finansieringen sker med hjälp av lottförsäljningen. Bullshit säger jag bara. Skulle detta vara sant så har varenda människa i Sverige några stycken lotter var. Jag har vid flera tillfällen begärt att få uppgift om varifrån dom får sina pengar men alltid nekats detta.

  4. Hon tappade allt mitt förtroende när hon förringade de många våldtäktsoffren i Sverige!

Kommentera