10 thoughts on “Klassiska ord

  1. Hans förstånd sträcker sig tyvärr inte längre än så,
    det tragiska är att det är figurer som han som sitter
    i en Svensk regering!

  2. Våra politiker resonerar likadant som gumman som plockade vedpinnar ”orkar jag den här så orkar jag nästa”. Förmodar att alla vet hur det gick- hon tappade alla när orken tröt!

  3. Dessa djä-la grovt kriminella sju klöver gangsters måste ställas inför rätta! Har ni sett vi har 15.000 gamla personer som dör av svält i Sverige. Denna 1% är den största utgiften Sverige har och har haft genom alla tider. Helt säkert kostar denna 1 % flera hundra miljarder årligen. De sju grovt kriminella fyller sina conton i högsta hastighet för de har en tanke på att detta kommer gå rakt åt Hel-v ete. Dessa skamlösa sjukt grova tjuvar och Landsförrädare. Kan ju inte mer än få tankar om Rumäniens ! Undrar om Svenska folket kommer bli fria från dessa djävulska paarasiter som sitter och styr. Det finns inte en enda ärlig sjua kvar. Skiten började när olof kom tillsammans med bengt westerberg Fy vilka äckliga människor dessa sjuor är.

  4. Jag tyckte att han var oklar och ”bluddrig”. Först ska han försöka med att tvinga kommuner att ta emot invandrare d v s om de säger nej så ska det kosta pengar. Nån sorts vite eller invandringsskatt?
    Sen säger lille Morgan: så ska vi inte glömma att invandrare betyder berikning!? Hur sjutton ska han ha det?

Kommentera