Islam über alles

För att citera det gamla ordspråket: ”om det går som en anka, låter som en anka, ser ut som en anka så är det en anka. Likadant är det med islam. Det finns ingen radikal islam, ingen förvanskad islam, ingen korrupt islam, ingen extrem islam och ingen moderat Islam. Det finns bara islam.

2014-06-09_1916

Islam betyder underkastelse, om den som frivilligt underkastar sig Allahs vilja kallas muslim. Ingen muslim kan någonsin, någon gång ifrågasätta profeten Muhammeds läror.

Islam lär ut att muslimer är överlägsna alla andra Det är Islam über alles. I slutändan ska alla underkasta sig islam.

Islam baserar sin ideologi på fem pelare…

  • Trosbekännelsen – Shahada – du ska erkänna Allah och Muhammed hur tokiga de än är.
  • Tidebönen – Salah (Salat) – du ska vända arslet i vädret fem gånger om dagen mot Kaba.
  • Allmosan – Zakat – till de fattiga, men det gäller bara gåvor till andra muslimer.
  • Fastan (under månaden Ramadan) – Sawm (Siyama) – du ska hålla igen en månad om året och sedan uppträda som svin resten av året.
  • Vallfärden till Mekka – Hajj – för att vis ahur from du är oavsett hur du lever.

…sedan finns det en sjätte pelaren som kallas jihad. Det är det största hotet av alla hot mot civilisation. Hela världen står inför ett hot mot människans överlevnad och det är inte den globala uppvärmningen utan det globala jihad.

Det är varje muslims plikt att utkämpa heligt krig. Där man är stark med vapen och där man är i underläge med de små stegens princip, klaga och gnäll och flytta fram positionerna lite i taget tills man kan ta till vapen.

Islam delar in världen i regioner ”dar al-Islam” där islam har kontrollen och områden ”dar al-harb” där islam ska ta kontrollen.

Muslimer kan aldrig ingå en varaktig fred. Praktiska överväganden som en överlägsen fiende kan få de muslimska ledarna att ingå ett vapenstillestånd, men skyldigheten att erövra och, om möjligt, konvertera aldrig upphör. Inte heller kan territorium som en gång varit under muslimskt styre gå till icke-muslimer även om det gått hundratals år.

Därför är det meningslöst att ge bort en enda centimeter mark till muslimer. Det kan aldrig bli fred mellan det muslimska Kosovo och ortodoxa kristna Serbien eller mellan muslimska Pakistan och hinduiska Indien eller mellan muslimska araber och Israel bara för att nämna några av de ändlösa krig med muslimer som rasar i världen.

Förklaringen är enkel – Islam – tolererar inte fred med icke-muslimer – aldrig någonsin. Bara vapenstillestånd när de är underlägsna.  

Jihad kräver att de muslimska troende ska sprida den ”isIamiska sanning” med alla medel, särskilt med svärd, men som alla vet räcker inte svärd till i dagens värld och därför försöker Irans ledare det ultimata svärdet – kärnvapen.

Islam är baserat på Koranen och har inte reformerats eller ändrats sedan 600-talet. Islam kan aldrig ändras – bara bekämpas.

Muslimer påstår att ovanstående inte är sant – läs koranen säger de och glömmer att det hade de gjort när de ställde till med historiens största och blodigaste folkmord i Indien eller islams slavhandel som får västvärldens att verka helt amatörmässig i jämförelse till dagens blodiga konflikter där muslimer är inblandade i 90 % av världens väpnade konflikter. Islam är ingen religion islam är en dödskult.

2014-06-09_1922

15 thoughts on “Islam über alles

  1. Har n ihunnit med att uppfatta att artikeln är skriven i augusti. Sedan verkar skrivandet ha lagts ned, eller har jag fel där. I så fall ber jag om ursäkt. En riktig ursäkt från DN till de verkliga skribenterna som skriver gratis och på kvälls- och nattetid, när inte dagarna räcker till. Men från och med nu, kan vi väl begära avtalsenlig lön och hoppas att vi kan samarbeta med dessa nyheter. Det är ganska ansträngande att titta på de bilder nästan varje dag, som ni nu hittat några av. Så se nu till att inga fler muslimer får komma till Sverige och börja skicka tillbaka dom som är här på gratis semester all included. Ta sedan bara emot kristna och icke troende alls, samt de muslimer som utrotas av Sunnimuslimerna. Se istället till att dessa nu får en lång lägervistelse i 50 graders hetta. Om nu någon rättvisa ska kunna skipas

  2. Men i Ryssland och Kina kommer dessa dårar att stöta på
    patrull, dom gör nog sina försök även där, men dom har medel till att
    reducera skaran!

Kommentera