Neger betalade prostituerad – stal tillbaka pengarna


STOCKHOLM. En man ville uppenbarligen inte betala för sig sedan han köpt sex av en prostituerad. Enligt en polisanmälan valde han nämligen att betala kvinnan – och sedan råna henne på handväskan.

Tidigt på måndagsmorgonen blev en kvinna rånad invid ett skogsparti i Kista. Den misstänka rånaren är en man som hon precis hade sålt sex till. Efter att han betalat henne och hon stoppat ned pengarna i sin handväska tvingade han till sig väskan och sprang ifrån området, har hon uppgett till polisen.

– Jag vet inte hur mycket pengar det rör sig om och om hon hade annat i handväskan också. Den här typen av rån har väl hänt vid ett par tillfällen men om det är vanligt? Nej, det kan man inte säga, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.

En hundpatrull kallades till platsen för spårning men ingen misstänkt gärningsman har hittats.

– Pettersson läser ovanstående, frånsett neger i rubriken i Metro och fortsätter därefter till Polisen, där står konstigt nog att mannen var c:a 180 cm lång och mörkhyad. Glömde Metro det?

 


5 responses to “Neger betalade prostituerad – stal tillbaka pengarna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: