Doudou Ahoka döms till livstids fängelse

LINKÖPING. I dag dömdes Doudou Ahoka, 34, som slog ihjäl två personer i Ljungsbro utanför Linköping, till livstids fängelse. Åklagaren anser att han skulle dömas till livstids fängelse, medan försvaret hävdar att han inte hade uppsåt att döda.

Men tingsgrätten i Linköping gick på åklagarens linje och dömde Doudou Ahoka till livstids fängelse.

– Han är ingen ond människa utan en sjuk person med en psykos, sade mannens advokat Thomas Bodström vid rättegången.

Natten till den 2 november i fjol tog Doudou Ahoka med sig en 14-årig och en 15-årig pojke in i en källare. Där tejpade han ihop deras armar och ben. Med ett järnrör slog han sedan ihjäl 15-åringen, och en 57-årig kvinna som ingrep

TIDIGARE 2013-11-04. Våra media inte så mycket som andas om Doudou Ahokas etnicitet. De värsta är Aftonbladet som gör hela bilden av Ahokas ljusare och de delar av huden som syns har gjorts vit.

Det skulle kunna accepteras att dölja etnicitet om PK var konsekvens men Aftonbladets Jan Helin och Expressens Thomas Mattsson har åtskilliga gånger sagt att etniciteten inte har någon betydelse, men varje vecka läser vi om ”svenskar” som smugglar vapen och rånar i Norge, svenskar som slåss i Syrien och Somalia osv. Att inte nämna etnicitet är att dölja de oerhörda problem vi har med invandringen i landet.

För att använda PK-pressens egen retorik så är de vänsterextremister som sprider hat – hat mot svenskar – genom att klistra på en svensk etnicitet på människor som ställer till jävelskap ute i världen men inte är svenskar.

När det gäller den misstänkte dubbel-mördaren Doudou Ahoka som nu ligger på psykiatrisk klinik så är det uppenbart att den mannen med sin våldsamma bakgrund med knark, hot, våld, misshandel och stölder för länge sedan borde ha varit inlåst…2013-11-04_0705

Tidigare HÄR

5 thoughts on “Doudou Ahoka döms till livstids fängelse

  1. Riktigt vidrig typ! Hoppas att han verkligen får sitta av livstid och inte släpps ut om ett par år. Kanske bäst att han får avtjäna straffet i sitt hemland?

KommenteraAvbryt svar