71-årig utlänning tafsade på sovande kvinnor på tåget

NORRKÖPING. 71-åringen kan inte hålla händerna i styr när han åker tåg. Han åtalas nu för att ha sexofredat två kvinnor under färd mellan Linköping och Norrköping.

Den 5 november förra året antastades en 16-åring flicka av den för henne okände 71-åringen. Flickan berättar att hon somnat till och vaknade av att mannen bredvid henne tafsade på hennes lår. Hon sade till honom flera gånger att sluta, utan resultat. Sexofredaren svarade inte, bara log, kastade slängkyssar och fortsatte tafsa. 16-åringen berättar att mannen hade en stor väska i knäet, så hon kunde inte ta sig förbi honom. Framme i Norrköping gick också mannen av. Innan flickan, som var upprörd, rädd och äcklad av det inträffade, tog sig av tåget slog mannen till henne över stjärten. 16-åringen uppsökte tågvärden, som ringde polis. Mannen hann dock undan.

Någon vecka senare stötte 16-åringen åter på mannen på stationen i Linköping. Hon lyckades då fotografera honom med sin mobil. Och när hennes pappa den 17 december åkte tåg mellan Linköping och Norrköping hade han bilden av den okände sexofredaren i sin mobil. Han blev då vittne till hur den nu åtalade 71-åringen antastade en sovande kvinna. Fadern kände också igen mannen som sin dotters ofredare och larmade tågvärden. Denne ska ha berättat att man haft problem med 71-åringen, som tidigare gjort sig skyldig till liknande saker. Vid ankomsten till Norrköping försökte mannen smita, men greps av polis. Mannen, en utländsk medborgare som inte talar svenska, förnekar brott. Han hävdar att vittnen och brottsoffer ljuger och har ”rasistiska åsikter”.

NT

 

 

 

7 thoughts on “71-årig utlänning tafsade på sovande kvinnor på tåget

  1. Bra analys, och förslag Ed Crane. 🙂 Fast det var en UTLÄNDSK gubbe. Det är liksom hela grejen. Annars skulle händelsen aldrig ha ägt rum. Om hon hade hamnat brdvid en SVENSK gubbe. Utländska tjejer ska vi inte tala om. Hur illa de far. De är helt sexförslavade, och vet inte om något annat. ILLA. Men dom VI kan värna om, är våra SVENSKA tjejer. För dom är ofta aningslösa, eftersom de inte blivit utsatta för sån skit av någon svensk. Därför luras de också i fördärvet av de vidriga utlänningsasen. Utländska tjejer är mer beredda och rustade, då de är uppväxta i dessa sjuka kulturer. Så de kan bättre försvara sig från övergrepp än svenska tjejer.
    Men detta är fullkomligt vedervärdigt. Att tjejer ska ha sån skit, bara för att utländska män är djur.

    För det handlar inte om ålder, när det gäller snusk och klet, överlag. Utan om härkomst.

  2. En gubbe har tafsat på SVENSK flicka, vi måste omedelbart stoppa all invandring. Alla utlänningar tafsar.
    Även turister skall stoppas, så vi får lugn och ro. Riv Öresundsbron och skrota färjorna.
    Men flygplatserna kan vi behålla ,hur skall vi annars komma till Thailand.

  3. Nä, ett klassiskt fall av ”invandrarsjuka”, oberoende av ålder. Det ser vi bara på gator och torg, eller hur…hur de asen håller på. Gammal som ung. Så håller inte vi svenskar överhuvudtaget på. Därav så många våldtäkter och utnyttjande av unga flickor, av utlänningar också. Det ena ger det andra, på olika sätt, för de asen.

Kommentera