Superbedragerskan i sagan om Södertälje

SÖDERTÄLJE. Kima George har skrivit krönikor i Länstidningen, hon kallar sig författare, hustru, mamma, supermorsa, föreläsare, företagare osv. Hon har varit inblandad i mängder med kommunala projekt. Där minst ett finansierats med miljonbelopp från allmänna arvsfonden.

Nu har hon avslöjats – hon och många andra i klanen är inget annat än stortjuvar och superbedragare.

Våren 2012 startade hon hemtjänstföretaget Jajjas Omsorg och Service som senare bytte namn till AB Hemtjänst och Service. På den korta tiden, knappt två år, misstänks hon ha stulit mellan sju och tio miljoner från budgeten med skattmedel avsedda för sjuka och gamla människor.

Lite kuriosa: ”Jajjas Omsorg” ordet ”jajja” betyder ”gammelmormor” på syrianska.

De häktade i den senaste härvan är förutom Kima George, hennes man Jack George och de båda barnen som supermorsan uppfostrat till bedragerskor, tvillingsystrarna Nathalie och Natasha George födda 1994. Deras tredje barn sonen Abdulmasih Raby George, 21, sitter i styrelsen för bolaget mer är av någon anledning inte häktad.

Det är kanske värt att veta att Silva Gündüz som sitter häktad i en annan bedrägerihärva är faster till Kima George.

Kima och hennes man är stortjuvar, men de är inte ensamma, det är mängder med människor som lever på bedrägerier och sno hur vår gemensamma kassa. Läs på länken längst ned. Men vi får inte glömma att ett väldigt stort ansvar har de naiva människor som tillåter detta och de journalister som knappt törs andas någon kritik när det är invandrare inblandade och även de hederliga invandrare som har bättre insyn än de flesta och inte öppnar munnen och protesterar mot bedrägerierna.

2014-02-15_1509 2014-02-15_1512

TIDIGARE 2014-02-14. Det var i måndags morse som polisen slog till mot företrädare för bolaget AB Hemtjänst & Service i Sverige och grep fyra personer. Två häktades igår på sannolika skäl misstänkta för grova bedrägerier. De andra två häktas troligen idag.

Kima_GeorgeVd:n är en välkänd profil i Södertälje, författaren Kima George, som även gjort sig känd för LT-läsare som en av tidningens regelbundna krönikörer. Enligt kammaråklagare Thomas Hertz misstänks de häktade för att ha försnillat stora belopp av skattemedel via sitt hemtjänstbolag.

– Det handlar om mellan sju och tio miljoner kronor, säger Thomas Hertz. Men såväl mannen som Kima George förnekade anklagelserna som åklagaren lade fram.

Båda häktades fram till den 13 mars – en månad framåt. Det vanliga är två veckor. Kima George har också gjort sig känd som företrädare för flera projekt och medverkan föreningar med integration och jämställdhet på agendan. Hon har även varit anställd på kommunen.

Våren 2012 startade hon hemtjänstföretaget Jajjas Omsorg och Service som senare bytte namn till AB Hemtjänst och Service.

Det här är det andra hemtjänstbolaget som polisen slår till mot. I början av november slog man till mot Jome omvårdnad. Där sitter fortfarande fyra personer häktade.

-Pettersson tycker det är tråkigt att gång på gång ha rätt. Vi har hängt ut denna klan gång på gång och de åker dit en efter en men de är en fara för landet. – De har infört ett klansamhälle – de har makt från utkastare på krogen, tjänstemän på kommunen som fördelar tillstånd och bidrag, handläggare på arbetsförmedlingen som delar ut stödpengar och ända upp i riksdagen där en sitter som riksdagsledamot för moderaterna. De har bara ett mål – att berika sig själva och klanen på andras bekostnad. De är stortjuvar, det förekommer till och med mord och en fara för landet, får de hålla på så har vi det snart som i Mellanöstern.

Läs HÄR om alla sagor, alla miljoner, alla bedrägerier om alla nybyggare. De kostar samhället miljarder och sprider en smitta som kallas korruption!!!

TIDIGARE. Fyra personer sitter anhållna efter ett polistillslag mot ett hemtjänstföretag i Södertälje på måndagen. Företaget sade upp sitt avtal med kommunen tidigare i år, och var enligt samtal med LT i förra veckan under avveckling redan innan polisens insats.

Kommunen var alltså redan inne i en process med att bryta företagets avtal och hjälpa brukarna att hitta andra företag som kunde ta hand om dem, men gripandet har lett till att processen påskyndats.

– Vi hävde avtalet med omedelbar verkan eftersom det inte finns någon verksamhetsansvarig på företaget, berättar Greger Lilliebladh, verksamhetsstrateg på kommunens social- och omsorgskontor.

Företaget har ett femtontal brukare som totalt har runt 1 000 hemtjänsttimmar beviljade.

Kommunen har tills vidare tagit hand om skötseln av de brukare som ännu inte hunnit välja nytt hemtjänstföretag.

-Pettersson tror att det är som vanligt. Nybyggare som berikar sig på fattiga och sjukas bekostnad. AB Hemtjänst & Service (tidigare Jaja Omsorgen) känns misstänkt och med Kima George, 42, samt Abdulmasih Raby George 21, i styrelsen och Kima George som vd blir misstankarna inte mindre. Vi har skrivit tidigare om dem HÄR.  

Jome omvårdnad kan för övrigt sättas i konkurs idag, trots att det finns mängder med stulna skattepengar i bolaget. VD Silva Gündüz sitter forfarande häktad.

Läs gärna mer om klanen, maffian och brottsligheten i Södertälje.

LT.se 

14 thoughts on “Superbedragerskan i sagan om Södertälje

  1. S-täljeinvånare utmärker sig åter igen. Bidrag stulna fr allm.arvsfonden var avsedda f integrering. Nu kommer integrering ske på bl.a Hallanstalten, då det m statl medel snart måste anställas fler tolkar… Verkar vara en brist i svenskaundervisningen då ’man’
    inte begripit skillnad på orden OM el NÄR ett brott kommer att uppdagas. Bra jobbat av utredare,
    dessa typer av individer urholkar statskassan. Kanske blir sämre mat på Hall o Hinseberg?

  2. Är det någon som vet vad de faktiskt är misstänkta för??? Jag har inte förstått, det står bara en massa bedrägerier men vem har de lurat?? Är det kommunen, arbetsförmedligen, polisen eller Von Anka?

    Vill inte låta konspiratoriskt men så fort ett blatte-företag börjar utmana de etablerade judiska företagen (läs. Bonnier, SEB, Rausin m.fl.) så hamnar de i häktet. Av alla de senaste 20 häktade i Telge så är de fortfarande inte i närheten av Trustor-härvan där killen baxade 145 Miljoner!!

    Varför jagar man mynt i fontänen när de stora fiskarna finns i Djur-holm, Liding-ö, Saltsjö-Boo, Öster-malm???

    Vill inte låta konspiratorisk men har någon ens uppmärksammat att en vit-svenne-banan slipskille snott 700 millar!!! Kolla länken. Nej just det. Men en kvinna som norpar 7-10 millar blir det genast värsta nyheten.

    De här dumma blatte-bidragsnorparna kan hålla på i evigheter utan att komma i närheten av 145 millar eller 700 millar!!

    Varför jagar man bidragsfuskare när de i slips kommer undan? Kan det vara ”bröd-åt-dumma-svenne-folket”? Ge dem nån bidragsfuskare så frågar de inte efter miljarderna.

    Och alla medelsvensson sa: bää…bäää….bääääää…

    • Blattarna som du säger Lars Olofsson kostar miljarder bara i Södertälje och de finns i alla städer. De hotar demokratin med sitt klantänkande, de är pigga på att ta emot bidrag men vill inte betala skatt. Och i det är fallet bär babbarna slips ända upp i riksdagen där de också sitter och försvarar sin klans intressen.

      Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

      Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

      • Pettersson babblar om ”blattar” men inte ett ord om Lars Olofssons antisemitism.
        Tar varje chans att banka in sin agenda i sina trångsynta följare.

      • Ed, Olofssons antisemitism var så uppenbar så jag trodde den intelligente läsaren skulle se det utan påpekande men jag hade tydligen fel…

    • Ny dag, nytt alias, du börjar bli tämligen enerverande. Trustorhärvan har du vevat om i flera år.

    • Det handlar inte hur mycket man ’norpar’. Handlar om ett föraktfullt sätt att utnyttja systemet, som sedan skall utredas o dömas i domstolar. Där i, ligger de stora samhällskostnaderna. Iof bra om ’man’ vill skapa fler arbetstillfällen då det i nuläget är brist på utredare, poliser o åklagare. Advokatarvodena är också finansierade av staten, då de löpande
      tilldelas nya klienter vid åtal. Detta kostar!! O det kostar oss skattebetalare.

  3. Jag undrar om inte kända Södertäljebor som Björn Borg och Hasse Tellemar skäms för sin hemstad. Kanske också att Hasse Aro har lite åsikter….innerst inne.

  4. Så bär de sig åt, de nya entreprenörerna som Maud Olofsson så starkt vurmade för och som skulle berika landet. Vem har de berikat?

  5. Tjusiga medarbetare som Länstidningen håller sig med
    Dessa satans tidningsmånglare som ser rasism i varje hörn
    när det gäller om någon har negativa åsikter om mass invandringen
    beter sig som aningslösa småbarn så fort det gäller folk av utländsk
    härkomst, alla som kommer från andra länder är under av hederlig
    natur, fast all tillgänglig brottsstatistik säger tvärt om.
    Man frågar sig ,har inte en tidning skyldighet att kolla upp vilka
    skitstövlar man anställer till att skriva? Och var finns alla kontrollanter
    på FK som har ännu större anledning att kolla upp sådana personer
    när det gång efter annan visar sig att assistansbedrägerier på flera
    miljoner har uppdagats av utländska så kallade entreprenörer, som
    här ser gyllene tillfälle att lura samhället på stora summor,pengar
    som skulle gått till en omsorg som bara blir sämre och sämre !

  6. Traditionen att sälja kringlor i Södertälje är flera hundra år gammal. Södertäljekringlorna hade sin storhetstid under tiden då staden var en populär badort, alltså omkring början på 1800-talet och framåt. Kringlorna såldes till turister av så kallade ” Kringelgummor ”.

    Nuförtiden verkar Södertälje var mer känt för krångel som marknadsförs och säljs av så kallade ” Krångelgummor ” och ” Krångelgubbar ”.

    Kan man få hoppas på en återgång till det goda som såldes förr.

    ( Synonymer till krångel = besvär, bråk, oreda, oordning, röra, härva, trassel, svårigheter , bristande funktionsduglighet, fel, mankemang, strul, tjall, mackel, vaj, vajsing. )

Kommentera