Hemlös zigenare – vilket skämt!

STORBRITANNIEN. En zigenare i Storbritannien sålde tidning för hemlösa men rånade och bestal även en blind kvinnlig pensionär. Det avslöjades när han greps att han inte var hemlös utan bor med sin familj i ett stort hus.

Zigenaren Razvan Dumitru, 22, stal från gamla samtidigt som han bodde i ett hus värt över 2,5 miljoner kronor.

Romen stal bland annat 500 kr från den blinda pensionären Jane Phillips när hon försökte ge honom lite pengar

Dumitru och hans familj bor i Edmonton, norra London, där husen normalt kostar över 2,5 miljoner kronor. I november 2011, var huset ute på hyresmarknaden för en hyra på 16 000 i månaden och beskrivs genom mäklaren som ”felfritt”, med ”tre dubbelsovrum, en svit, och två badrum, en ganska stor  trädgård, och ett stort och nyligen rustat kök”.

Grannar säger att Dumitru och hans familj har bott i fastigheten i ungefär två år. En kvinna som identifierade sig själv som Dumitrus mamma skrattade när hon tillfrågades om sin sons brott.

Hon vill inte bekräfta att Dumitru bodde med henne, men erkände att han väntade på ett fängelsestraff, och hon säger: ”Det är bra.”

En butiksinnehavare på den fridfulla gatan säger att  han har portat familjen från butiken

Historien kommer från Daily Mail och vi kommer inte att få läsa om sådant i den svenska PK-pressen. Vår lokaltidning Södermanlands Nyheter var exempelvis ointresserade av att tiggarna i Nyköping åkte till och från ”jobbet” i  en BMW trots att de fick bilder på detta…läs HÄR och HÄR

2013-12-08_0645

4 thoughts on “Hemlös zigenare – vilket skämt!

  1. Finns det inte en sandplätt över i en öken någonstans
    där man kan låta alla zigenare leva, där dom kan stjäla från
    varandra. Det är en livsstil för dom att lura och stjäla från andra.
    Nu är det min själ på tiden att dom försörjer sig själva, parasiterna:

  2. Apropå zigenare kan ni som läser tyska,idag gå in på Berliner Morgenpost.de,och läsa ett intressant reportage kring dessa,och deras inkomstkälla inför julen… ”fickstölder i Berlin”.(20.000 årligen drabbas)
    Dessa har nu fått en sådan omfattning att man hämtat poliser från Rumänien som hjälper stadens,att i tid finna vilka fula fiskar som driver runt och stjäler från folk på julmarknader,U-bahnor,bussar etc..
    Detta har visat sig vara väldigt effektivt,och zigenarligor har avslöjats och skickats hem för att straffas i hemlandet !En även för tyska förhållande,öppen och ärlig redovisning om detta ”resandefolk”…

  3. Och vem kan man undra betalar deras hyra?

    Det är bra att engelsk media faktiskt tar upp och belyser alla dessa bedrägerier då de utan tvekan minskar möjligheterna för de som verkligen behöver hjälpen.

    Utländska brottslingar skall oundvikligen utvisas till sitt hemland och portas vid Schengengränsen.

KommenteraAvbryt svar