17-åring attackerad av 12-åringar

En 17-årig kille attackerades under måndagskvällen av ett flertal 10-12-åringar på Hässleholmen i Borås. Det var vid 19.00-tiden på Hässleholmen som den 17-årige killen kom cyklandes på väg hem. Plötsligt dök det upp ett gäng bestående av både pojkar och flickor, samtliga i 10-12-årsåldern, som började rycka och dra i 17-åringens ryggsäck.

Barnen försökte ta 17-åringens väska och plånbok men han lyckades tillslut ta sig loss och fortsätta cykla hemåt. Kort därefter dök barnen åter igen upp i närheten av 17-åringens hem, men då tillsammans med äldre släktingar.

Dessa hotade 17-åringen och undrade varför han hade bråkat med barnen. 17-åringen fick därefter ett slag i ansiktet så att hans glasögon gick sönder.

Polisen kom till platsen men valde att inte ta in någon till stationen. 17-åringen har kunnat ge ett så pass bra signalement på gärningsmännen att polisen redan vet vilka det rör sig om.

En anmälan är nu upprättad om misshandel och olaga hot.

bt.se

Hässleholmen i Borås är som Bergsjön i Göteborg och Rosengård i Malmö hemvist för många fina kulturberikare, säger Olli som ska upp tidigt imorgon.

7 thoughts on “17-åring attackerad av 12-åringar

KommenteraAvbryt svar