Junselevargen – för fjärde gången

​Nu har vargen G82-10 flyttats en fjärde gång. Kostnaden är uppe i 4,5 miljoner kronor. Hon släpptes norr om Stockholm tidigt i fredags morse men redan på lördagen hade hon passerat länsgränsen. – Hon har vandrat ungefär tre mil spikrakt norrut varje natt sedan hon släpptes. Men natten till tisdagen gick hon sju kilometer söderut igen, säger Magnus Kristoffersson på Naturvårdsverket.

-Pettersson undrar vem som är envisats. Vargen eller dem som gör slut på andras pengar… det påstås att vargen behövs som ett genetiskt tillskott men tydligen vill inte vargen vara ett sådant bland 08-orna. Tänk om fler hade samma hemlängtan.

Hon knallar på rätt bra. Naturvårdsverket uppger att vargen på onsdag förmiddag befann sig i Gästrikland.

flyttvargen_uppdaterad

Slöseriombudsmannen  Tidigare HÄR 

4 thoughts on “Junselevargen – för fjärde gången

  1. minsynpasaken – Sverige, Europa, världen – Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
    minsynpasaken skriver:

    Minns ni det gamla norrländska slagordet från 70-talet? ”VI FLYTT INT” Här har vi en som snappat upp det…
    I övrigt kan jag inte förstå vargdebatten. Vi anser oss kunna ta emot 100 000 utlänningar varje år, men vi har inte råd att ha 200 svenska vargar i landet… I mina ögon är det bättre med varg än med massinvandring.

  2. Hon vill kanske bo på Södermalm, där så många andra
    högdjur häckar, ni vet ett av dom etniskt vita områden
    Varför är det så viktigt att flytta tillbaks vargen ? När alla
    andra gränskontroller är helt öppna, och där obehöriga
    individer lever kvar med rättigheter som en Svensk bara
    kan drömma om.

  3. Detta påminner mig om kriminella asylsökande, som hela tiden återkommer, när dom sk.utvisas .Här kan man skylla på gener eller dålig gränskontroll..

KommenteraAvbryt svar