Muslimsk tant i knipa


Hon slingrar sig som en orm, men reportern är väl påläst och inte rädd att förarga de ”lättkränkta”!

Tantens problem är att citaten om att ”judar är som grisar och kristna som apor”  är hämtade direkt ut muslimernas heliga bok

Svenska media skulle väl sannolikt aldrig ta upp en sådan för muslimerna vanhedrande sak, varför det med stor sannolikhet används samma materiel i en del av de muslimska skolorna i Sverige.

koranus (1)

Är inte den muslimska skolan,  som den av svagt begåvade moderater till Svea rikes riksdag inkvoterade muslimen Waberi tidigare var rektor i,  också den finansierad från Saudi Arabien?

Används kanske samma, mot judar och kristna riktade och på koranen baserade, hatskrifter också där och i andra muslimska skolor i Sverige?

Intoleranta läroböcker i Saudiarabien

Saudifinansierade FN- byrån vill redigera läroböcker i hela Världen.

Saudiska skolböcker lär ut hat

2 thoughts on “Muslimsk tant i knipa

  1. Ja, det är oerhört konstigt att 7-klövern tillsammans med massmediaetablissemanget då har kritiserat ett av våra riksdagspartier för att säga att ”islam är det största hotet mot Sverige idag”.
    Om inget annat så visar det den bottenlösa okunskapen som våra beslutsfattare och regeringsföreträdare har – undantaget ett parti.
    Det enda man kan göra är att på skarpen rekommendera alla dessa läsa Koranen och vem den muslimska grundaren på 600-talet egentligen var.
    Man måste ju fråga sig hur det står till med förståndet, när vi alla dagligen får reda på hur islamisterna mördar oskyldiga människor med målsättningen att införa sharialagar, och ändå bestämmer att Sverige ska skicka soldater till islamistkontrollerade Mail och Afghanistan?

  2. Ett mycket bra videoklipp, som visar upp det både Pettersson och jag tidigare har skrivit om här på Bloggen, angående de Saudiarabiska läroböckerna. Det är nu bara för regeringarna i de länder där detta elände sprids, att lägga ned skolorna, och visa ut de som står för undervisningen, och lika många ungar och föräldrar som har sina barn i den här typen av skolor, som lär ut ren och skär rasism i våra länder. Allt annat vore att krypa inför dessa rasismens kreatur för att citera Palme, när det gällde rasistisk politik.

KommenteraAvbryt svar