Nytt sätt skaffa arbete för invandrare

Att det inte har varit så helt enkelt att få alla våra invandrare i arbete är väl ett välkänt problem. NBV går nu i bräschen för ett nytt grepp inom detta område.

I en artikel beskrivs hur Studieförbundet NBV (Nykterhetsrörelsens BildningsVerksamhet) i Örebro avskedar svenskar som jobbat i 30 år. Detta eftersom statsbidraget nu görs om och betonar integrationen mer.

NBV ska istället rekrytera företrädare med språkkunskaper och kännedom om bosnisk (muslimsk) kultur och människor. 45 procent av Bosnien och Hercegovinas befolkning är muslimer.

På sikt måste ju detta vara den ultimata lösning för att skaffa arbete åt våra välmeriterade invandrare. Sparka alla svenskar och ge jobben till invandrarna. För det är ju snart så att på alla arbetsplatser så betonas integrationen, så att arbeta med detta måste ju vara det mest meriterande.
Vi andra kan utvandra till Norge och ägna oss åt att skala bananer i konkurrens med svenska ungdomar som inte fått ett arbete här hemma.

Read more: http://www.exponerat.info/svenskar-avskedas-efter-30-ar-till-forman-for-bosniska-muslimer/#ixzz2FD0webXc

Här hittar ni fler trevliga bosniska män på Petterssons

4 thoughts on “Nytt sätt skaffa arbete för invandrare

  1. Jag undrar hur många tidigare invandrare som arbetar invandringsrelaterat? Så visst skapar massinvandringen jobb, men knappast för svenskar. Och får de inte bara tolkar och boendepedagoger, -handläggare m m så riskerar de inte att tvingas lära sig svenska och svenska vanor.

KommenteraAvbryt svar