Tobias Hübinette vill förinta svenskarna

Tobias Hübinette föddes i Sydkorea. Han adopterades till Sverige, och växte upp i Östergötland. I tonåren och tidiga 20-årsåldern var han politiskt aktiv som anarkist och syndikalist, och inom Antifascistisk aktion (AFA) i Uppsala. I samband med detta engagemang fälldes Hübinette för ofredande och förtal av Uppsala tingsrätt.

Hübinette var medarbetare på tidskriften Expo och hävdar själv att han var en av grundarna av densamma. Påståendet att Hübinette skulle ha varit med och grundat Expo har emellertid tillbakavisats av tidskriftens ansvarige utgivare Robert Aschberg.

Numera är Hübinette vars koreanska namn är Lee Sam-dol och tidigare hette Carlsson forskare vid Mångkulturellet centrum i Botkyrka och lärare vid Södertörns högskola i Huddinge.

I en artikel på Newsmill som fullkomligt glöder av hat mot de vita och svenskar i synnerhet skriver Tobias Hübinette bland annat nedanstående:

”Genom att njutningsfullt använda koloniala och rasistiska ord uttrycker människor sitt hat och sin vrede mot att icke-vita och icke-kristna nu befinner sig permanent i Sverige”

”För att den vita melankolin en dag ska kunna botas och den svenska vitheten en gång för alla ska kunna annihileras krävs därför att ord som sårar inte längre praktiseras som illokutionära talhandlingar.”

─ Pettersson inser att Thomas Hübinette uppmanar till folkmord på etniska svenskar och han gör det på Bonnierägda Newsmill och familjen Bonnier med sin bakgrund borde veta vad förintelse betyder. 

Var fan är Bonnierägda  Expressen och TV 4 med Thomas Mattson och Lena Sundström när denne extremrasistiske man breder ut sig och uppmanar till folkmord?   

Svenska Akedemins ordlista: Annihilera betyder förinta

Hela artikeln på Newsmill

20 thoughts on “Tobias Hübinette vill förinta svenskarna

  1. Varför vill adopterade koreaner förinta Sverige och det vi lärt oss älska?
    Med vilken rätt kan dessa koreaner tracka ned på oss som vill se ett Sverige det en gång var?
    Vill de tysta all kritik mot samhället, så kan de resa tillbaks och bosätta sig i Sydkoreas norra grannland Nordkorea så får de sitt lystmäte tillgodosett.

  2. Tobias Hübinette dömdes i maj 1992 för skadegörelse, sabotage och uppvigling till en månads fängelse. I oktober 1995 dömdes han på nytt – denna gång till fängelse villkorligt, samt böter. Han dömdes dessutom att betala skadestånd till ett antal personer.
    Brottet bestod i ofredande och förtal. Hübinette hade bl.a. i brev till olika personer anklagat dem själva eller andra för att vara rasister.
    Villkorligheten i den nya fängelsedomen föranleddes av att Uppsala tingsrätt gjorde en positiv prognos för Hübinette: han levde nu under välordnade förhållanden i Stockholm, var aktivt arbetssökande och hade bedyrat att han inte vidare skulle ägna sig åt förtalsverksamhet.
    Ur domen: ”Han säger själv att… han mognat och utvecklats. Hübinette ser det som utspelade sig under åren i Uppsala som en avslutad period. Han är fullt förvissad om att han inte kommer att sysselsätta sig med några liknande aktiviteter i fortsättningen.”
    Nu sitter denne Hübinette i redaktionen för tidskriften Expo, och fortsätter samma typ av aktivitet – men i väsentligt större skala.
    Vem är rasist?
    ”Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!”
    Så skrev Tobias Hübinette så sent som 1996, i tidskriften Creol.

    Till detta kan fogas ett citat ur tidskriften ”Fri Information”, nr 3/97:
    ”…den autonoma brottsligheten i Uppsala län sjönk från 15 anmälningar till en enda mellan 1994 och 1995. Det visade sig bero på att EXPO-journalisten Tobias Hübinette flyttade från Uppsala till Stockholm.”

Kommentera