Tusentals demonstranter väntas på Malmös gator

EXTREMISM. I kväll är det dags för Israel att tävla på Eurovision-scenen i Malmö Arena. Men innan dess kommer stadens gator och torg fyllas av både med- och motdemonstrationer. Tre större demonstrationer kommer att hållas i Malmö under dagen.

-Pettersson har tittat runt men inte hittat ett ord om att terrorklassade Hamas började det är kriget med mord och våldtäkter av 1200 israel samt kidnappning av drygt 200 israeler och en del andra medborgare eller att det blir fred när Hamas lägger ned vapnen och friger gisslan.

Israel anklagas för folkmord av organisationen ”Stoppa Israel” men faktum är att Israel har rätt enligt FN-stadgan att försvara sig och när det gäller folkmord finns det de som är mycket värre.

Sedan staten Israel bildades 1948 har

  • färre än 100.000 araber dött i krig med Israel
  • runt en miljon muslimska araber har dött i krig med icke-muslimska länder
  • c:a tio miljoner muslimer har dött i krig med andra muslimer

En bättre slogan i Malmö vore ”Stoppa islam” och de vänsterblivna som stödjer dödskulten

Greta Thunberg har rest från Stockholms tingsrätt och sitt senaste besök till Malmö för att demonstrera mot Israel.

Greta Thunberg i palestinasjal i Amsterdam

Ni som har möjlighet, rösta på Israel…Filmen Eden Golan – „Hurricane” Eurovision Song Contest från repetitionen i går.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Tusentals demonstranter väntas på Malmös gator

  1. Islamismen finns redan i bland oss.
    Nu jagar de judar. Nästa gång kristna svenskar.
    Att det är så svårt att fatta

    48
  2. Sveriges gator är ned smutsade av detta förbannade Palestina/ Israel bråket.
    Det här är priset vi får betala för den här förbannade invandringen som kostar sjuka pengar.
    Dom här länderna är totalt hopplösa och betydelselösa.
    Snälla låt oss slippa båda parter här i Sverige, stick härifrån och slåss bäst ni vill bara vi riktiga svenskar behöver stå för alla kostnader ni ställer till med.
    Ut med packet bara !!!!

    51
    4
    • För 2024 erhåller Malmö 18943 kr/inv, c:a 6.9 miljarder. Detta är en politisk form av (S)töld från skötsamma kommuner. Låt Malmö visa att de kan (S)tå på egna ben.

      31
  3. Glöm inte att rösta på Israel ikväll. Många gånger! 🇮🇱

    Sprid vidare!!!

    53
    4
  4. Var finns Palestina på kartan? Att det är en stökig folkgrupp det vet jag, speciellt i Malmö.

    45
    1
    • Det ”palestina” vi pratar om idag är endast ett annekterat (invderat) område som intagits av islamister från många muslimska länder runt omkring !

      Enligt islam SKA judar utrotas , därmed är en fred fullständigt omöjlig och att HAMAS dessutom vägrar släppa någon kidnappad , lägga ner vapen , godkänna avtal om land eller ens försörja sig själva . . Då kommer inget ändras !

      Eftersom muslimer har sådan otrolig offerkofta (likt små barn) Så ställer de hellre sina kvinnor och barn framför sina ISIS-HAMAS-krigare så de också dödas av kriget för att vänstermuppas som ALDRIG kollar fakta och bakgrund , de ska då gå ut och skrika om ”palestiniers rätt !

  5. Är det inte dags att Greta får rejäla böter för sina återkommande aktivistmetoder snart? Hur länge ska hon få gapa och skrika innan myndigheterna sätter ner foten och talar om vad fan som gäller. Hade det varit en normal svensson så hade han/hon/ dömts efter helt andra regler än Greta .Och hur fan kan Malena Ernman fortfarande stå med under rubriken ”Övriga ledamöter” hos SKMA är för mig helt otroligt.

    ”SKMA är en religiöst och politiskt obunden organisation som förebygger och motverkar antisemitism och rasism”.

    44
    1
  6. Hur hade det låtit om Israel inte slagit tillbaka efter Hamas attack? Hade det protesterats mot Israel då också? Hade man hyllat Palestina? Hade det varit PK att ha palestinasjal? Hade det varit ok att hata judar i Sverige och andra delar av världen? Är det endast för att Israel slagit tillbaka som protesterna är så höga, eller hade vi sett samma utan Israels försvar?
    Det verkar som om människor letar efter anledningar att hata Israel och judar, en längtan till nazismen från Tysklands 30- och 40-tal. Bör det inte vara straffbart att hata judar? Är det för att araber hatar judar som det är ok? När vita nazister hatar judar är det inte ok, men varför är det värre än arabernas hat?

    36
    2
  7. Varför åker de inte hem? Passar inte galoscherna så bara ger er hem igen. Är så djävla trött på allt tjafs och trams som det är. Någon ska sjunga en truddilutt. Låt människan göra det. Kostar ju bara massa pengar när de håller på. Så den här Greta hit och dit. Fan! Vad är så speciellt med det fånet? Trött blir jag på trams

    47
  8. Jag ser på direktreportage i SDS med många bilder. Till och med SDS reporter på plats skriver att hennes känsla är att demonstrationen tagit över staden. Bland dessa hatande och vrålande människor sägs även Greta befinna sig. Främmande makt har tagit över staden som inte får göra motstånd. Dessutom är det svenska skattebetalare som betalar kostnaden.

    Jag tänker på vad jag läst om VK2. Det var till Malmö som de vita bussarna kom med överlevande och utmärglade judar från Bergen-Belsen. De inkvarterades på bästa möjliga sätt i det som nu är ombyggt till Stadsbibliotek; några hundra meter från Mölleplatsen där dagens hatdemonstration mot judarna ska avslutas med något musikjippo.

    Det var många fler judar som lyckades fly över Öresund när Hitler beordrade utrensning. De togs också väl omhand i Sverige. I dag såg jag på en av bilderna en skylt ”Amager för Palestina”. Är Kungen på statsbesök stolt över sina undersåtar?

    En sorgens dag. Och i Stockholm var det tydligen en bilkortege som hyllade Putin.

    Vad är det för skillnad i hatet mellan Hitler, Putin och Hamas? Från våra politiker ingen konkret och handfast vägledning.

    48
    1
  9. Det vore logiskt om polisen tar tillfället i akt under demonstrationerna och passar på att verifiera demonstranternas legala status, giltiga uppehållstillstånd, osv.

    Undrar om Greta tar tåget till Malmö? SJ hävdar att de enbart använder el som producerats från vind och vatten. Det är en praktisk omöjlighet men dom tillåts ljuga utan att ställas till svar.

    53
    1
  10. Har INTE den här bortskämda revolutionslajvande SKIT- o KÄNDISUNGEN Greta skolor och läxor att sköta ?

    40
    2
    • Nej, men hon är nu 21 år och således definitiv myndig. Precis som jag och jag gissar att Galne Gunnar blev för länge sedan. Med nuvarande lag så har hon varit myndig i tre år.

      Då är det definitivt dags att hon tar ett heltidsarbete och deklarerar en inkomst. Även bidrag från sponsorer om det nu är fråga om ett heltidsarbete som lobbyist.

      16
  11. Vore bra om vi slapp palestinierna i Sverige. Dom kan åka hem till Palestina och demonstrera. Skicka gärna med dom korrupta socialdemokraterna också. Antar att dom mest är bidragsturister som övriga muslimer.

    56
    1
    • Det finns inget som heter palestina, det fanns tidigare, nu heter det Israel och araberna ska åka till Jordanien enligt avtalet från 1922, men Jordanien vill inte ha packet.

      19
      • Som jag uppfattar det är Palestina ett geografiskt begrepp som innefattar Israel, Jordanien samt diverse odefinierade områden bebodda huvudsakligen av muslimska araber.

    • Det undrar jag med! För första gången i livet tänker jag rösta i pekoralfestivalen.

      23
      2
    • Jag gick in på miff.se när jag sökte på nätet. Där finns info. Kommer också rösta på Israel i år.

      13
      2
  12. Det är fasansfullt det som händer nu. Starta ett återtåg för palestinaskrikorna i Malmö. De har inget att göra i Sverige.

    68
  13. Och i Stockholm kör bilar med Ryska flaggor runt på någon slags parad eller demonstration .
    Ganska otäckt .
    Nu måste vi säga till Statsministern att kolla om Stefan Löfven och Sipri har organiserat detta .
    Men det tar säkert Baudin tag i direkt , han verkar noga med sådant .
    Vi medborgare kräver ett svar .

    58
    2
    • Varför stoppade inte polisen nazisterna och utvisade de som inte är svenskar ?

      12

Kommentera