12 thoughts on “Fredagens koranbränning i Skärholmen

  1. Det är bedrövligt att man bränner koranen i i Stockholm. Man borde bränna koranen i Malmö och det i anslutning musik festivalen det för att meddela den muslimska jihad rörelsen att stödet till Israel är totalt. Och värden tröttnat på Putins och muslimska stritskrafter värden över

    17
    3
    • (’Qvintus’, 16:46): Nej, det går inte (än så länge) att hoppas på att svenskar vågar yttra sig/protestera mot (vilket är koranbrännarnas syfte, m.a.o. varken ’hat’ eller respektlöshet) islamiseringen av Sverige — dvs. kulturella muslimer som på ett oönskat sätt uttrycker sin muslimska tillhörighet/kultur (bl.a. NORMER) på allmän plats, med bemyndigande av Etablissemanget (politiker, journalister/krönikörer, diverse offentliga personer och organisationer), i Mångfaldens namn.

      (2023-11-27 pressträff: Lawen REDAR (S):
      – ”Vi har fått [FÅTT? Av vem/vilka? Av svenska folket, som har röstat på S eller M?, MIN FRÅGA] en ökad segregation och etnifiering som har skapat många utsatta områden där den sociala kontrollen är för låg, och där OSUNDA NORMER [Dvs. osvenska] och HEDERSKULTUR har fått fäste.”)

      Om svenskar hade engagerat sig i integrationen — dvs. vägleda främlingen (t.ex. invandraren, nye grannen, den nyanställde) in i den svenska kulturen (eller upptas i bekantskapskretsen, eller accepteras på arbetsplatsen) — av kulturella muslimer, hade koranbränningar aldrig skett.

      Denna naturliga integrationsprocess (oavsett social miljö enl. ovan) förhindrades av detta Etablissemang, som Dels deklarerade att det är svenskarna som ska anpassa sig/integreras — Ref. Mona Sahlin (S): 2001-05-17 Sveriges Radio P1: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.” (ett demokratiskt övergrepp) —, och Dels deklarerade att den svensk som ville begränsa/påtala problem med invandringen är ’rasist’:

      1996-05-06 Expressen: ”Främlingshatets nya ansikten” (läs om Ingrid Björkman hos Det Goda Samhället.com /2022/08/20/).

      1997-05-21 Riksdagen, invandringsminister Pierre SCHORI (S):
      – ”RASISM och främlingsfientlighet skall KRIMINALISERAS OCH JAGAS. Det går inte att i en DEMOKRATI hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på INVANDRAR- och FLYKTINGPOLITIKEN.”

      Ingen svensk vill ta risken att av Etablissemanget (eller av familj, vänner, bekanta, grannar, arbetskollegor) bli offentligt anklagad för att vara en Hatisk människa, varför den demokratiska debatten (diskussion/samtal) uteblev…

      1. 2010-09-21 Sveriges Television: ”Häxjakten mot (SD) ett hot mot demokratin”
      Andrias Isik, frilansjournalist (fd. Newsmill.se):
      – ”MEDIER OCH PARTIER måste sluta med denna häxjakt mot SD och istället föra en sund och KONSTRUKTIV DEBATT om problemen som SD påtalar.”

      2. 2022-06-16 Uppsala universitet (www.uu.se): ”Politisk intolerans begränsar debatten i Sverige”
      ”PEKAS UT SOM RASISTER”
      – ”I debatten om IMMIGRATION och integration har till exempel olika debattörer pekats ut som RASISTER, eller fått kommentaren: ’Nu klev du över gränsen, nu är du på SD-sidan’. Sker det här alltför ofta så STANNAR DEBATTEN, menar Sten WIDMALM.”

      3. 2022-09-11 Expressen: ”Mer än hälften vågar inte stå för sina åsikter”
      Sten WIDMALM (professor i statskunskap, Uppsala universitet och forskningsledare för ”Det öppna samhället”):
      – ”Visst låter det som en klyscha – men DEMOKRATIN står och faller med vår SAMTALSFÖRMÅGA.”

      … och varför den demokratiska processen omintetgjordes:

      1. 2014-02-02 Sveriges Radio P1 Debatt: ”Hur mycket rasism tål Sverige?”
      (tid 11:12)
      Jörgen Huitfeldt [i dag på Kvartal.se]: – ”Vad blir KONSEKVENSERNA… om människor är RÄDDA för att LUFTA nån slags oro för NEGATIVA KONSEKVENSER av INVANDRINGEN?”
      Sanna Rayman (Svenska Dagbladet) : – ”Va sa du?”
      Huitfeldt: – ”Om de är RÄDDA FÖR ATT STÄMPLAS SOM RASISTER och därför håller igen med saker dom vill säga – är det nåt problem med det?”
      Rayman: – ”Dom kommer att rösta på SD, och vi kommer att få en extremt liten invandring.”

      MIN KOMMENTARER: Rayman fick fel:

      2. 2016-01-27 Expressen Debatt, forskare vid Göteborg universitet:
      – ”Hade KVINNORNA VÅGAT ÅSIKTSRÖSTA i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller MED RÅGE VARIT SVERIGES STÖRSTA PARTI.”
      – ”Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller INSTÄLLNING TILL INVANDRING eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att KVINNOR sympatiserar med INVANDRINGSKRITISKA PARTIERS BUDSKAP i samma utsträckning som män.”

      (2024-01-24 Kvartal.se: ”Så fungerar den svenska SJÄLVCENSUREN”
      Statsvetarna Sten WIDMALM, Thomas Persson och André Casselbrant [SOM-undersökning, 2022]:
      – ”Allra högst är den bland SVERIGEDEMOKRATERNAS SYMPATISÖRER, där över 80 PROCENT uppger att de INTE ÖPPET KAN UTTRYCKA SINA ÅSIKTER.”)

      AVSLUTNINGSVIS kan jag inte bestämma mig för om jag ska betrakta rädda svenskar med avsky (med tanke på konsekvenserna) eller empati (2015-09-01 Tobias Hübinette, en av stiftelsen EXPOs grundare, blogg: ”Att bli kallad RASIST är att bli utskriven ur svenskheten”):

      (’Sveriges’ framtid) 2022-12-11 Expressen Debatt, Hanif BALI (M): ”Vem ska lära barn svenska när det är slut på svenskar?”:
      – ”I Malmö har enbart 32 procent av grundskoleeleverna två svenskfödda föräldrar, i Göteborg och Stockholm är motsvarande siffra 46 respektive 50 procent — och DE [svenskarna] BLIR FÄRRE FÖR VARJE ÅR.”

      2022-12-18 Omni.se: ”10-åriga Luna överfölls [hon, då 9 år, våldtogs!, Min anm.] i Skellefteå – lever med bestående hjärnskador”

      Tommie Lindh.

      PS
      Här är ett förslag på — i syfte att påbörja den mer eller mindre uteblivna integrationsprocessen av kulturella (’traditionalistiska’, DGS-Sörman 2023-08-05) muslimer — hur svenskar kan hantera sin rädsla/sitt obehag av att känna sig som eller anklagas för vara ’rasist’:

      – Dessa (kulturella muslimer) bör i vardagen, på allmän plats, påminnas om hur deras forna (?) — svenskar, till skillnad från invandrare, har ingen möjlighet att känna dubbel identitet/tillhörighet — landsmän i muslimska länder förhåller sig till invandrare, invandring, minoriteter och Mångfald (kulturell, etnisk, religiös).

      Hycklande? och därför ’överträffar’ Sverigevänliga — ’högerextrema’, enl det subjektiva (be)dömandet av Etablissemanget: SVT Nyheter 2022-04-29: –”Gustav Kasselstrand, partiledare för det HÖGEREXTREMA Alternativ för Sverige, ska hålla förstamajtal på Rådhustorget [Gävle].” — Alternativ för Sveriges (AfS) förhållningssätt… MED RÅGE (Ref. 2016 Expressen ovan)?

      Svensken: – Ni får gärna ha er muslimska kultur, men bara under den förutsättningen att ni inte anklagar oss för att vara rasister när vi uttrycker våra synpunkter och kritik, vilket alla andra religioners utövare har varit tvunga att acceptera. Nu är det er tur.

      – Om er kultur gör att ni inte klarar av detta (accepterande), är Hemvandring det enda alternativet för er. (Detta håller era forna landsmän med om.)

      [För Sveriges framtids skull: – Lägg ned biståndet/SIDA (50 miljarder/år? till icke svenska medborgare) och försörj Hemvandrarna.]

  2. På besök i Helsingborg. Vad i helvete har hänt!? Stan är nerlusad med muslimer! Hur skall man bli kvitt detta djävulens anhang?

    52
    • Svensk lösen har besökt Helsingborg, och noterat att det numera finns c:a 15 000 muslimer i stan, och utgör ”en väsentlig del av det svenska samhället”, som den muslimska församlingen Wakf skriver, och som just nu är igång med ett stort moskébygge i Helsingborg.
      Wakf stod också bakom byggprojektet av Skandinaviens största moské i Malmö, där diktaturen Qatar var största bidragsgivare.
      ”Diktaturer ska inte bekosta våra moskéer”:
      https://www.expressen.se/ledare/diktaturer-ska-inte-bekosta-vara-moskeer/

      Wakf, Helsingborg:
      https://www.helsingborgsmoske.se/wakf

      Wakf / Waqf = en gåva till gud inom islam, (Wikipedia)
      Till moskéerna är det främst förmögna muslimer som i stora mängder donerar wakfs, och som är skattebefriad, eftersom en moské är en stiftelse.

      19
    • Svensk L.

      Behövs inte solglasögon där, det är tillräckligt mörkt ändå på dagen i centrum…oavsett sol.

      11
  3. Jävlar vilken inledning på valborg 🔥
    Kanske vi ska elda koraner istället för fyrverkerier.
    Så slipper djuren vara rädda.

    66
    • Nu när regeringen förbjudit majbrasor så är kanske koranbrasor ett sätt att gå runt förbudet?

      37
      • Men mussarnas s.k. eldfest törs dom nog inte ge sig på att förbjuda. Allt svenskt ska bort, medan islamismen breder ut sig allt mer.

        42

Kommentera