Lotta Folcker börjar med att ljuga…

JOURNALISTIK & MEDIA. Lotta Folcker tog över tjänsten som chefredaktör, vd och ansvarig utgivare på Aftonbladet. Det skriver ägarna Schibsted i ett pressmeddelande. Lotta Folcker kommer närmast från rollen som sportchef på streamingtjänsten Viaplay, men är ett välkänt ansikte på Aftonbladet där hon bland annat varit chef för Aftonbladet TV och redaktionschef med ansvar för Aftonbladets nya digitala satsningar inom feature, poddar och nya affärsmodeller.

Som publisher – chefredaktör, vd och ansvarig utgivare – blir Lotta Folcker ansvarig för både journalistiken och affären på Aftonbladet. Hon får också en viktig roll i den nya mediekoncern som Schibsted har för avsikt att skapa, Schibsted Media, och blir en av tre chefredaktörer i den nya koncernledningen.

-Pettersson konstaterar att Lotta Folcker i sin första krönika som chefredaktör och vd börjar med att ljuga.

”vi alla; politiker, nyhetsmedier och medborgare, gick bort oss”

Jag har i drygt 20 år kämpat emot, sedan 2003, alltid under eget namn, och blivit kallad rasist, fascist, nazist av media och andra samt varit på drygt tio rättegångar för mina skriverier på bloggen. Jag har mordhotats otaliga gånger. Jag har inte varit ensam även om det var få i början men det har blivit fler som protesterar de senaste åren.

Det är även blivit betydligt lättare att kritisera massinvandringen av dysfunktionella, islam och de problem den medför.

Lotta Follcker försöker ändra historien när hon skriver ”vi alla gick bort oss”, när sanningen är att de flesta journalister har ett mycket stort ansvar för situationen i landet. De har ljugit, mörkat och förföljt, hade media berättat sanningen så hade valresultaten blivit helt annorlunda och massinvandringen minskat för länge sedan.

Aftonbladet har jagat mig och andra med blåslampa för vår invandrings och islamkritik. Journalister borde i stället för att skriva ”vi alla” kritiskt granska sitt eget agerande och den vansinniga politik som fört oss hit.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Lotta Folcker börjar med att ljuga…

  1. Pettersson har helt rätt. Media har sannerligen inte gått bort sig någonstans. De har haft tillgång till information hela tiden och vetat mycket mer än allmänheten.

    Medvetet har de valt att inte berätta vad som hänt, vilka som varit offer och förövare. Gång på gång, år efter år.

    De är i högsta grad medskapare till det monster vi nu ser.

  2. Helvetet började i slutet på 80-talet och början på 90-talet när muren föll och mångkulturella Jugoslavien imploderade. Då tävlade de borgerliga och socialdemokratiska med varandra om vilka som kunde ta hit flest. Varenda vandrarhem, gästgiveri och småhotell på landsbygden gjordes om till flyktingförläggningar. I de småorter som förbannats med en eller flera förläggningar fick ett helvete. Birgit Friggebo sjöng ”We shall overcome”. Det hyrdes in stora passagerarfartyg som användes till förläggningar. Det får kosta vad det kosta vill sa Folkpartiet och sedan dess har det hållit på.

    22
    1
  3. Jag har, precis som Pettersson, sagt att detta med massinvandring kommer gå åt helsike i mer än 20 år. Redan då jag bodde en period i Bergsjön i Göteborg i början av 00-talet insåg jag att detta aldrig kommer fungera.

    Har precis som Pettersson blivit kallad både det ena och det andra även om jag aldrig befunnit mig i rättegång pga något jag sagt eller skrivit. Dock har jag fått en hamburgare kastad i ansiktet på McDonalds en gång för att jag ”röstat fel”, det är ju ändå nåt tänker jag.

    57
  4. Petterssons klarsynthet, civilkurage och integritet tycker jag är beundransvärd. Sådan kontrast till alla vindflöjlar bland politiker och vänstervridna journalister.

    63
    1
  5. Pettersson är värd all erkänsla, som trots alla tillmälen och rättegångar, ändå har orkat att fortsätta driva bloggen, och skriver att han började författa insändare 2003. Intressant är att en insändare som baserades på en FN-rapport och som togs in 2009, senare har kommit att betraktas som rasism av samma tidningskoncern, som därmed indirekt påstår att FN sprider rasism.

    Pettersson skrev 2016:
    ”Jag är varken rasist eller främlingsfientlig och har flera gånger skrivit positivt om invandring och en del invandrare, men jag är starkt kritisk till islam och den asylinvandringspolitik som förts de senaste decennierna. Jag hatar ingen grupp och ingen människa och vi är definitivt inte mer hatiska än de etablerade medierna, som jagar oliktänkande med kriminella metoder eller statsminister Löfven som kallar människor rasister och fascister. Ordet ”hatisk” används mot allt och alla som inte delar vänstersidans syn på verkligheten och är ett enkelt uttryck för att slippa ta debatten med argument.
    Många av de etablerade medierna har för länge sedan övergett sina egna regler om att rapportera sakligt, korrekt och opartiskt. Drygt 80 procent av journalisterna påstår att de röstar röd/grönt och resten borgerligt, och enligt undersökningar på SVT och SR så representerar journalisterna knappast svenska folket.”

    https://petterssonsblogg.se/2016/12/12/nyheter24-intervjuar-pettersson/

    61
  6. Visst fanns det folk som faktiskt gick bort sig, många tror ju trots allt på vad medierna berättar. Men många mediearbetare valde bort sin yrkesheder till förmån för en ideologiskt motiverad lögn. Problemet med lögner är att det krävs mer och mer lögn för att hålla den ursprungliga lögnen om ryggen, det krävs hot hat och rasiststämpling, och till slut blir det hela så fullständigt absurt att ingen längre tror på lögnen.

    59
    • Ja krig är hemskt…10..20. tusen barn å människor har nog dött i
      Kriget i Palestina….

  7. Tack Pettersson!

    Under alla de år jag har följt din blogg, tror att jag var en av dom första, så har jag alltid beundrat ditt mod!

    Känns fantastiskt, ja till och med lite konstigt att du gör det möjligt för lilla mig att kunna nå ut med den här kommentaren till så stora delar av världen!

    Så igen, stort tack!

    91
  8. Lotta Follcker är en typisk representant för socialismen. En parasiterande, ljugande och falsk människa. En vidrig socialdemokrat!

    100
    • Det viktigaste för henne är att hon accepteras av vänstergänget så att hon får behålla en hög lön från sin vänstertidning. De svenska skattebetalarna negligerar hon.

      77
    • Sluta klaga o sluta köp Aftonslasken några dagar. Duger bara för hundvalpar att kissa på särskilt ledarsidorna. Läsa o tro på den tryckta skiten kan ge allvarliga mentala skador o nån kan förfalla o bli sosse.

      36
      1
  9. Det viktiga är i alla fall att vi NU enas om och sätter in det vi vet hjälper !!!

    FLER FRITIDSGÅRDAR OCH EXTRA PEPERONI PÅ HALAL-PIZZAN

    … och så måste vi komma ihåg att det trots allt är barn det handlar om …

    80
    3

Kommentera