Donald Trump säljer egen bibel

USAVALET. Donald Trump uppmanar sina anhängare att köpa biblar för 59,99 dollar styck, rapporterar amerikanska medier. I en video på expresidentens sociala medieplattform Truth Social gör han reklam för den särskilda utgåvan som går under namnet ”God bless the USA bible”. – Det är min favoritbok. Det är många människors favoritbok.

Trump, som är under ekonomisk press från sina många rättsprocesser, har tidigare marknadsfört bland annat sneakers, parfym och digitala samlarkort.

Även om det inte är Trump som direkt står bakom försäljningen får han ersättning för de biblar som säljs, uppger en källa för New York Times.

Priset för bibeln på motsvarande drygt 600 kronor inkluderar inte frakt och andra avgifter, skriver CNBC, som även påpekar att många kyrkor med glädje delar ut gratis biblar.

De flesta produkter Trump säljer tycks vara avsedda att gynna honom privat snarare än politiskt

-Pettersson tror inte Donald Trump någonsin läst bibeln, i varje fall inte De tio budorden – Tio Guds bud där det bland annat står: Du skall inte begå äktenskapsbrott, du skall inte stjäla, du skall inte inte ljuga…i olika varianter.

    ***

    Stöd bloggen

    Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

    • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
    • Från andra banker konto 8257-933415168

    Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

    Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

    IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

    1 thoughts on “Donald Trump säljer egen bibel

    1. Ja där ser man ,allt går att sälja med mördande reklam , men det redovisas förhoppningsvis öppet , värre var det när familjen Clinton startade ”Clinton foundation” där företagen stod på kö för att ösa in pengar i ett projekt som inte hade någon större öppenhet ,tror nog att dom lever gott på dom slantarna ännu .

      16
      4

    Kommentera