Putin-utmanare som vill ha fred drar tusentals i Moskva

RYSSLAND. Tusentals människor köar i Moskva och i andra ryska städer för att ge sitt stöd till presidentkandidaten och fredsförespråkaren Boris Nadezjdin, rapporterar oberoende The Moscow Times.

Tusentals människor köar i Moskva och i andra ryska städer för att ge sitt stöd till presidentkandidaten och fredsförespråkaren Boris Nadezjdin, rapporterar oberoende Moscow Times.

Den västvänlige 60-åringen behöver 100.000 namnunderskrifter före månadsskiftet för att få fortsätta sin kampanj. På måndagen har han fått stöd av över 80.000 ryssar.

Många i kön förvånades över det stora antalet människor. – Statspropagandan hävdar att alla är nöjda med det nuvarande tillståndet i Ryssland, men kolla hur många människor som är här, säger en person i kön till Moscow Times.

Flera framstående Putin-kritiker uppmanar människor att rösta på Nadezjdin, bland annat fängslade Aleksej Navalnyj. Valet går av stapeln i mars.

-Pettersson inser att den ryske presidentkandidaten Boris Nadezjdin, om han överlever och får vara fri, är chanslös i valet. Vladimir Putin slår ner all opposition och har lärt sig av Sovjetunionens diktator Stalin: ”Det är oviktigt vem som röstar och för vad, vad som har betydelse är vem som räknar rösterna…”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Putin-utmanare som vill ha fred drar tusentals i Moskva

  1. Undrar när Boris Nadezjdin ramlar från taket eller blir påkörd på ett övergångsställe av en smitare ???

    34
    2
    • Ja mins ni Jeltsin i Moskva der varenhårs nån från fullt krig. Då födes demokrati..
      Sen har ju onda krafter fått verkar. Helt fritt ii form av KGB och Jeltsin.
      Just nu är det viktigare att stöta ukriana ned med vapen och propaganda.den nyy revolutionen startade ju när Putin och hans anhängare började kriga i ukriana. Set gäller alltså att hjälpa ukrian att vara behjälpliga med att rensa ur Putin och gamla KGB officerare som byggt bo i Kreml

Kommentera