Hamas-medlemmar gripna i Tyskland – planerade dåd

TERRORISM. Fyra Hamas-medlemmar har gripits misstänkta för att ha planerat attacker mot judiska mål i Europa, uppger tyska federala åklagare enligt Reuters.

Tre av personerna greps i Berlin och den fjärde i Nederländerna. – Efter Hamas hemska attacker mot den israeliska befolkningen har attacker mot judar och judiska institutioner ökat även i vårt land de senaste veckorna, säger den tyske justitieministern Marco Buschmann.

Enligt Der Spiegel ska de gripna ha mottagit order från Hamas om att hämta vapen från ett underjordiskt gömställe och gömma dem i Berlin.

Tidigare i dag meddelade danska myndigheter att tre personer gripits misstänkta för förberedelse till terrorbrott i landet. Israels underrättelsetjänst hävdar att också de har Hamas-koppling, men det har inte bekräftats av Danmark.

-Pettersson misstänker att Säpo i Sverige har fullt upp med tusentals som aldrig borde ha släppts in i Europa. Muslimska terrorister försöker och planerar terror över hela Europa men även på andra håll i världen. Alla som hyllar Islam, hyllar den största terrororganisationen av all. Det är svårt att förklara att rörelser som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördarsekter inte har något med islam att göra när de alla är produkter av islam och verklighetens islam.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Hamas-medlemmar gripna i Tyskland – planerade dåd

  1. Tyskland kan skicka Hamasterroristerna till Israel. De vet nog hur man ska behandla terrorister.

    29
  2. Glöm inte vilken regering som har gett enorma bistånd till Palestina samt kramat om en fd. ledare för Palestina.

    49
  3. SÄPO är inte islamofober. De kontrollerer dig, mig och alla andra högerextrema. Islam är inte ett hot mot regeringen.

    8
    19
  4. Det här mina damer och herrar är vad Greta Thunberg, Märta Stenevi, Stina Wollter mfl… sympatiserar med.
    En palestinsk terrororganisation som nu hotar döda oskyldiga människor i västvärlden.
    Ja faktiskt är risken påtaglig i hela Norden inklusive Sverige.
    Vad fan är det för fel på ovannämnda personer mfl ??
    Det är ju helt sjukt att dom inte fattar vad dom sympatiserar med.
    Dessa sympatisörer skall betraktas som en säkerhetsrisk och man bör ha ögonen på dessa terrorliberaler.
    Skrämmande utveckling på vänsterkanten i Sverige, sedan gapar dom om sverigedemokraterna som försöker städa upp Sverige från dessa idioter till människor.

    61
    • Karl, det är inte bara oskyldiga människor i västvärlden som mördas av muslimska terrorister. Det är människor överallt där det finns muslimer.

      34

Kommentera