SVT skyddar kriminella muslimer

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Polisen söker 51 muslimer efter koranupploppen skrev bloggen i morse med hänvisning till polisens pressmeddelande där de publicerade bilder på 51 personer som är misstänkta för grovt sabotage mot blåljusverksamhet i samband med det upplopp som uppstod i Sveaparken, Örebro, den 15 april 2022.

Bloggen länkade givetvis till polisens bilder och publicerade ett par exempel. – Nu behöver vi allmänhetens hjälp med att identifiera ett femtiotal personer som är misstänkta för grovt sabotage mot blåljusverksamhet, berättar Henrik Dahlström, kommenderingschef inom Polismyndigheten. SVT kan trots polisen vädjan inte tänka sig att hjälpa polisen och samhället trots 5,350 miljarder i skatteintäkter för 2023. SVT pixlar de eftersökta och lämnar ingen länk till polisens bilder.

En av förövarna som SVT skyddar nedan. Resten hittar du HÄR.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “SVT skyddar kriminella muslimer

 1. Polisen går ut med bilder på 50 nazister som deltagit i våldsamt upprop. SVT blurrar bilderna? Yeah, right!

 2. När en Sverigedemokrat visas i rutan ser man ofta ett vilblurrat märke på kavalslaget .
  Är det SD,s märke som blurras?
  Jaha har aldrig noterad det på företrädare för andra partier .
  Kan det vara så illa ?

 3. Public Service måste fullständigt rensas från extremvänstern. De har haft fritt spelrum i 50 år.

  35
 4. Polisen skriver upplopp. Alltså varken kranupplopp eller påsklopp. Upploppen har ingen koppling till påsken. Det finns däremot en tydlig koppling till en koranbränning som aldrig blev av om jag minns rätt. SVT med flera skriver påskupplopp flera gånger. Varför kan man fråga sig.

  Aftonbladet har vaknat till liv och har den goda smaken att länka till polisens hemsida. Vad jag kan se har de inte publicerat några bilder. Inga bilder alls är mycket bättre blurrade bilder. Aftonbladet kallar upploppet för påskupplopp. Det vittnar inte om god smak. Det är smaklöst.

  • Ja, alla som kallar det påskupplopp borde skämmas. Snacka om att försöka dribbla bort det mest centrala genom att använda en term som istället hör till en annan religion. Enbart upplopp är ok däremot, särskilt i juridisk text.

 5. Om polisen söker dem finns det skäl för det. Vill inte media visa deras ansikten, låt bli att visa bilder alls. Det är inga oskyldiga dunungar vi talar om.

  64
 6. Här finns det verkligen en läge för en ändring public service uppdrag. Ett tillägg i reglerna, med tvång att bistå rättsväsendet, om det så önskar.
  Det kan inte vara meningen att public service företag, går de kriminellas ärenden, och skyddar brottslingar. Det är ren skandal och ett symptom på ett land i förfall!

  94
 7. Detta är ju fullkomligt horribelt, dels finansierar vi skattebetalare SVT, samtidigt som vi får stå för stora kostnader i samband med vad dessa upprorsmakare/vildar ställt till med.
  Jag anser att det är SVT:s förbannade plikt och ansvar att hjälpa polisen med allt som är möjligt, hur skall vi annars komma till rätta med dessa problem som vildarna ställer till med om inte alla som kan hjälper till ?!

  105

Kommentera