Ryska flottans högkvarter på Krim bombat

UKRAINA. Det ryska högkvarteret för Svartahavsflottan i Sevastopol på den ockuperade Krim-halvön har träffats av raketer, skriver tidningen Meduza.

Sevastopol

Enligt Telegram-kanalen Krymskij Veter har tio ambulanser skickats till platsen.

Raketsplitter har spritts över “hundratals meter” och “ett stort antal ambulanser” är på väg, enligt statliga nyhetsbyrån Tass.

En film från platsen visar ett stort rökmoln inne i Sevastopol.

Förra veckan förstördes två ryska krigsfartyg på ett varv i Sevastopol av ukrainska drönare.

-Pettersson tycker det är lika bra Ryssland lämnar Krim och resten av Ukraina.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Ryska flottans högkvarter på Krim bombat

 1. Ukrainska flygvapnet skickade över en Storm Shadow-robot till putteterroristernas högkvarter med meddelandet: Håll denna åt oss.

  25
  4
 2. Håkan Dahlberg…Varför försvarar du banditen och hitler-kopian Putin ?
  Hur kommer du att agera när Putin står anklagad av hela världen inför domstolen i Haag ? Såvida inte det hårt prövade ryska folket redan har gjort köttfärs av denna halvfigur pga. hans svek mot sitt eget folk. Kommer du att åberopa landssorg när din idol får sin dom ? Hur känns det att stå ensam ute i kylan när ingen annan står dig bi ? Din enda bundsförvant är ondskan själv.
  Hur mår du egentligen ?

  28
  5
 3. Enligt orchernas telegram, skall ett möte med högt upsatta orcher pågått då de mottog hälsningar från Ukraina. Enligt samma kanaler skall ett tiotal höga orcher dödats och flere tiotal hamnat på sjukhus. Då RIA Novosti medgav attacken och meddelade att läget var oklart betydde det samma som en bekräftelse på en rejäl ukrainsk framgång. Samtidigt slog Ukraina till mot flera andra mål på det ockuperade Krim

  26
  5
 4. 2655 ryska soldater oskadliggjordes (inklusive desserterade) det senaste dygnet. Av dessa dog ca 480 (stackars barn och familjefäder…) Dessutom tillintetgjordes 125 militära enheter och installationer.

  42
  4
  • Nazze-Håkan greppar efter halmstrån, Ukrainas offensiv måste misslyckas, annars blir det uppenbart för alla att hans idol Vladolf Putler har misslyckats med allt.
   Tack och lov är naziregimen i Ryssland dömd till undergång, måtte några med mer förstånd ta över efter honom.

   48
   9
  • Håkan, ska du inte berätta att Scott Ritter är dömd pedofil och körd i USA.

   Ritter ser en ekonomisk möjlighet och karriärmöjligheter genom att arbeta för och med ryssarna och möjliggör försöket till ett folkmord i Ukraina

   45
   10
   • Och vem betalar dig? Kommentarer som dina bjuder ingen på gratis…

    Piiiiinsamt Håkan! 🙈

    Ingen behöver betala för sanningen, den finns där oavsett om man vill eller inte. Hot om 15 års fängelse behövs bara om man vill ljuga!

    41
    7
  • Håkan D
   Operation Cyklon är ett lysande exempel på USA:s dubbelmoral.
   Man finansierar folkets fiende för egen vinning skull.
   Allt är ristat i sten.
   👍

   5
   40

Kommentera