Domstolsanställd häktad misstänkt för ”systemhotande brott”

BROTTSLIGHET & INVANDRING. En anställd på Attunda tingsrätt anhölls i går misstänkt för att ha spridit sekretessbelagd information. – Vilken typ av information det är fråga om och vad det kan ha fått för konsekvenser kan jag i nuläget inte säga någonting om. En offentlig försvarare har förordnats. Nu pågår sedvanliga utredningsåtgärder, bland annat förhör och tekniska utredningar, säger chefsåklagare Per Nichols som är förundersökningsledare. Nichols beskriver den misstänkta brottsligheten som ”systemhotande”.

Sibel Karahan

Ärendet handläggs av Särskilda åklagarkammaren tillsammans med Polismyndighetens avdelning för särskilda utredningar. – Vi har haft en nära dialog med ledningen för Attunda tingsrätt, vilket har underlättat utredningsarbetet, säger Per Nichols.

Vid 14:15 på fredagen häktades kvinnan vid Stockholms tingsrätt.

Gärningen har även anknytning till Stockholm varför målet handläggs i Stockholms tingsrätt. Målnummer i Stockholms tingsrätt: B 14439-23.

Sibel Karahan, född 1991, misstänks för grovt brott mot tystnadsplikt, grovt dataintrång och brott mot tystnadsplikt.

-Pettersson antar att klanen är viktigare för Sibel än lojaliteten med Sverige och Sveriges lagar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Domstolsanställd häktad misstänkt för ”systemhotande brott”

 1. Tja, babbarna har i det naiva landet nästlat sig in överallt, ovanstående dam är ett exempel, i övrigt så har det ju nyligen dömts ett gäng kriminella babbeadvokater, just nu utreds en åklagare som är kusin till ena parten i konflikten med kurdiske räven. Löfven meddelar att han inte heller såg detta komma, det kommer sannolikt mer, mycket mer……..! Brr brr.

  23
  1
 2. Vad var det överidioten sa?
  Vi har varit naiva.
  Det är bara förnamnet på vad som pågår i dårhuset Sverige.

  27
 3. Vad är det som händer ? Trots HR, Personalkonsulter, intervjuer och referenser
  verkar man inte ha kontroll över vilka man anställer. Falska läkare, falska poliser, falska lärare, aktivister, spioner. Vad är det som händer ?

  41
 4. Ytterligare ett exempel på det tysta kravet från överheten att anställa “på bred front” för att visa upp godheten och utan yttersta hänsyn till kunskap, erfarenhet och lämplighet. Detta även inom samhällsviktiga funktioner och det tycks också ha spridit sig till funktioner som är säkerhetsklassade för rikets säkerhet.

  40
  1
  • Skallturken bara älskar Sibel och hälsar att brottet har INGENTNG med invandringen att göra!!!!

   34
   1
 5. Man kan ju fråga sig vad som var tänkt att komma ut av den anställningen.
  Landet är nerlusat med kriminella dysfunktionella människor, som härstammar från statsbildningar, baserade på korruption. Naturligtvis gör man som blivit lärd av föräldrarna.

  49
  2
 6. Låter som en kulturberikare som berikat sig som de gjorde hemmavid, genom korruption och mutor. Grip, lagför, utvisa.

  52
  2
 7. Nu börjar konsekvenserna av Sossarnas snurriga feministpolitik bli ett allvarligt problem .

  Filmhuset krisar för att en maktberusad kvinna utan dokumenterade meriter tillsatts för att leda organisationen .
  Nästan genast börjar hon sin personliga vendetta med den sittande chefen .

  Stockholmarna är snubblande nära att bli utan en tunnelbanelinje under lång tid för att Karin Vanvård och en annan sossedam inte kan prata med varandra .

  När manliga politiker hamnar i såna situationer heter de att de mäter kukar.
  Vad kvinnorna mäter känner jag inte till .

  Men jag konstaterar att INGET blir bättre med feminister vid ratten .

  4
  1

Kommentera