Stoppa nyrekryteringen

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I TV4 Nyheterna klockan 19 igår kväll rapporterades om den grova brottsligheten i Sverige. Socialdemokrraten Ardalan Shekarabi intervjuades och skyllde naturligvis på att Tidö-regeringen inte gjorde något för att stoppa rekryteringen till de kriminella gängen.

Ardalan Shekarabi vid tidigare svammel

-Pettersson tycker att TV4, Shekarabi och alla andra borde kalla det invandrargäng, för talar man inte klarspråk om vad problemen beror på så kommer det inte gå att lösa den grova invandrarbrottsligheten.

Dessutom tycker jag herr Shekarabi är väldigt falsk när han beskyller nuvarande regering för att inte stoppa nyrekryteringen. Jag är övertygat om att de flesta av dagens kriminella rekryterades under den tid 3 oktober 2014 till 18 oktober 2022 som Shekarabi och Socialdemokraterna haft makten.

Ardalan, varför stoppade inte du nyrekrytering? Du satt i regeringen i åtta år.

Tidöpartierna håller på att: inrätta ungdomsfängelser, slopa dagens mängdrabatt, se över sänkt straffmyndighetsålder, villkorlig frigivning, avskaffa ungdomsrabatten för personer över 18 år, införa visitationszoner, införa förvaringsdom, göra det olagligt att rymma från fängelse, göra det lättare att utvisa och mycket mer.

Många av förslagen är gamla men har tidigare röstats ned av S. Regeringen + SD har på tio månader gjort mer mot brottsligheten än vad S gjorde på åtta år.

Ardalan Shekarabi, iranier och illegal invandrare som är född i Manchester, Storbritannien som av någon konstig anledning hamnade i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Stoppa nyrekryteringen

 1. Varför ställer inte intervjuaren frågan: “Vad har ni gjort under era åtta år vid makten för att stoppa gängen?”
  Tyvärr är MSM:a journalister lika flata som dem som de intervjuar!

  15
 2. Käckarabi är det lysande exemplet på obefintlig svensk migrationspolitik. Vi behöver politiker som förmår att lyssna på folket, återställa grundlagen, skala utdelade medborgarskap av kreti och pleti samt återbörda dessa till hemländerna.

  10
 3. Vi vet att media ljuger och förvrider nyheter om nutiden i sina artiklar och program. Hur vet vi då att det är sant som vi fått lära oss om förkrigstiden och andra världskriget? Är det samma lögner om exempelvis nazisterna? Jag skulle inte bli förvånad.

  2
  1
 4. “Stoppa nyrekryteringen” till gängen heter det!
  Visst men vore det då inte även vara på sin plats att sätta stopp för invandringen?
  Detta då i princip 100% av dom gängkriminella är invandrare!
  Vidare, varför hänger media inte ut alla våra “kända” gängkriminella med namn och bild, det har man ju klarat av att göra med våra nazister ett flertal gånger.
  Media ursäktar sig ofta med att man inte hänger ut folk som inte är dömda för några brott, denna regel gällde dock inte för majoriteten av nazisterna som tidigare hängdes ut i kvällspressen.
  En kvällstidning tog sig för 20-30 år sedan sig även friheten att lägga ut bilder på ett femtiotal kvinnor under rubriken -Det här är nazisternas flickvänner och fruar!
  Om dom kriminella hängdes med namn och bild så skulle detta självklart störa deras verksamhet och det naiva godtrogna svenska folket skulle då även inse att det är invandringspolitiken som orsakat till vårt nu våldsamma samhälle!

  43
 5. Nu har man hittat på denna nya abstrakta åtgärd. Nyrekryteringen, som man tjatar om men inte behöver veta i detalj hur det ska gå till rent praktiskt. Den hänger väl på hur familjerna fungerar i praktiken. De etablerade kriminella ska i så fall inte bo i närheten av de minsta barnen i klansläkten t.ex. Stoppa all invandring från de, som inte vill anpassa sig och siktar mot bidragsturism. Det kan tyvärr ta 25 år och många oskyldiga mordoffer ytterligare innan man inser hur pass strikt och kompromisslöst det måste skötas. En framgångsrik hantering är förmodligen väldigt omfattande och måste välja om mänskliga rättigheter ska gälla kriminella eller laglydiga människor. Man måste ta ställning till vems säkerhet, som ska prioriteras.

  27
 6. Och om man inte fyllt förorterna med invandrargäng från första början så hade det inte funnits något att rekryteras till.

  41
 7. Om man översätter Shekarabis prat till det politiska baklängesspråk han använder i vanliga fall betyder det ” Vi socialdemokrater är glada att våra vänner i orten hjälper oss när vi är i opposition, för övrigt skiter vi i vad de gör . Dessutom vet vi att knarket finns i Danderyd och Djursholm “.

  48
 8. Om det vore så enkelt som Shekarabi skulle det vart gjort redan.
  Det här är ett numera djupt rotat problem i ett mycket sargat land som Sverige är idag.
  Shekarabi tillhör däremot den grupp som byggt upp detta jätteproblem vi befinner oss i.
  Det börjar bli svårt att hitta anledningar nu för er som ställt till med eländet vi nu befinner oss i.
  Men skylla på andra verkar ni kunna göra, ni har ingen skam i kroppen ni ska bara skämmas för det ni ställt till med.
  Och ni är inte kapabla att ställa det till rätta med era mjuka vantar.
  Dom enda som eventuellt skulle kunna rätta till dessa problem är sverigedemokraterna och då med hårdhandskarna.
  Och ge er inte på Sverigedemokraterna med kritik utan låt dom utföra uppdrag upprensning efter alla politiker i diverse partier utan förstånd.

  49
 9. “Ni gör inget för att stoppa rekryteringen till gängen” ??? Säger partiet som gett Menafolk
  företräde och full service till dessa med gratis sjuk o Tandvård o.sv, fan vet om dom inte
  har bäddat sängen till dem med , för att få deras röster, för ni vet väl att Arbetar partiets
  största väljargrupp utgörs av dem som inte arbetar?Borde ta bort ordet Arbetareparti!

  60
 10. Hur ska man stoppa rekryteringen när tonåringar själva kontaktar gängen och erbjuder sig att utföra grova brott? Pengarna lockar…

  48

Kommentera