12 thoughts on “Bara en i mängden av “pensionsräddare”

 1. Hur fungerar hjärnan på anställda i (importverket ) invandrarverket ?
  Dito person kom som litet ensamkommande barn och sökte asyl ( en 35 årig man utger sig vara 15 år och blir trodd av personalen på importverket )

  20
 2. TIDÖ avtalets IMPOTENS har fått ett ansikte.

  Tack Mohammad Amana för du du visar upp hur ILLA STÄLLT det är i Sverige trots löften om paradigmskifte

  Även rättssystemet i sin helhet visar inkompetensen hos allah våra åklagare, nämndemän och domare som gjort det möjligt för våldsverkare typ Mohammad Amana att få fritt spelrum i Sverige på bekostnad av de som arbetar och sköter sig.

  2026 kommer jag att rösta på det parti som VILL, VÅGAR och är inställda på att rädda Sverige på riktigt.

  26
  1
 3. Fy faan, äckliga inavlade muslimjävlar. Skicka hem dom till Mellanöstern tillsammans med arga Andersson och Stefan Löfven.

  35
 4. Signifikativt för ett land utan kontroll. Kallas “Bananrepublik” av vissa betraktare. Hur kan det ens vara möjligt att denne slemme figur inte utvisats? Myndigheterna måste ha gemensamma register så att dessa processer inte kan vara möjliga!

  37
 5. Inte konstigt att det ser ut som det gör med såna myndigheter. Men viss självförvållan kan inte undvikas att noteras. Svenskar umgicks uppenbarligen med denna individ, t.o.m. som pojkvän. Inte helt genomtänkt. Undrar om samma människor plockar svamp i skogen och äter den utan att kolla vad det är? Tar dom hem en rabiessmittad räv som husdjur (liknelserna är slumpmässiga och har inget med individen att göra…)

  Förresten, det uttalas Algeriiiet (betona långt “i”, inte “e”)

  24
  1
 6. Normala länder försöker bli av med sitt mänskliga avskräde, medan Sverige gör precis tvärt om.
  Här samlas den utländska ohyran i kvadrat och hektar!
  Dårar (van)styr landet och importerar ännu fler dårar!

  51
  1
  • Man börjar ju mer och mer tappa tron på detta landet. Viljan verkar inte räcka längre än till att prata. Detta ihop med vårat vänsterträsk ger en nattsvart bild.

   31
 7. Senaste från socialstyrelsen, om du dricker fyra små burkar starköl på samma gång en gång i månaden bör du söka vård. Svensk sjukvård har inga köer så det ordnar sig direkt. Herre, ge oss styrka!

  38
 8. Socialdemokraternas politiker måste vara JÄTTE GLADA att deras importerade guldklimp fortfarande är kvar i Sverige.
  Vilket dårland Sverige blivit.

  46

Kommentera