Cyklisten Nils fick nog av Återställ våtmarker

KLIMATEXTREMISTER. Gruppen “Återställ våtmarker” har det senaste året demonstrerat genom att blockera vägar m.m. och hindrad människor att komma till och från sina arbeten, barn och ungdomar från skolor, ambulanser och räddningsfordon att ta sig fram osv.

Om Återställ Våtmarker på bloggen…

-Pettersson tycker det är bra att återställa våtmarker men extremisterna flyttar uppmärksamheten från naturen till sitt eget idiotiska uppträdande.

I fredags arrangerade gruppen Återställ våtmarkerna en manifestation i centrala Stockholm och blockerade trafiken i innerstaden. Det fick cyklisten Nils att se rött. Riks intervjuar Nils om varför han fick nog av manifestationen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Cyklisten Nils fick nog av Återställ våtmarker

 1. Nisse från Hökarängen? Har han fått ett ansikte? Denne låtsasfigur som SVT:s personal slängde sig lite föraktfullt med, underförstått att den minst begåvade skulle fatta deras (SVT:s) budskap.
  Bra gjort, Nisse!

  4
  1
 2. Lägg märke till Polisernas agerande här, kontra efter koranbränningen i Malmö där pöbeln fick härja fritt?Mot Nilos gick polisen med raska steg för att stoppa honom?

 3. jag tyckte jag såg piss ryskan på fotot?? har inte kärringen G
  avskyvär gått i pension !! eller är hon inblandad i någon aktioner på att pissa med våtmarkerna !!! detta verkar ju vara sexuell perversitet ? det var väl hon som i en film visade f…an offentligt?

 4. All heder till Nils.
  Själv har jag givit upp.
  Det är allt för mycket på så många olika ställen och om så många olika saker att jag ser förvandlingen med skräck fast på avstånd.
  Polarisering och media knäcker folket vilja att lyssna.
  Extremister är dagens nyckelord.

  10
 5. Om det ska bli någon ordning i den katastrof den Socialdemokratiska Regimen har ställt till med så är det pensionärerna som får fixa det .
  Fler krutgubbar/gummor i politiken .

  26

Kommentera