När redovisas miljardkostnaden för de muslimska invandrarupploppen?

ISLAM. Jag läser på SVT, SR, TV4 och i tidningar om notan för polisens extrakostnader på grund av koranbränningar runt om i landet. Det går åt många miljoner på grund av Rasmus Paludans, Salwan Momikas och Salwan Nejems aktiviteter.

Det går naturligtvis att skylla på de individer som eldar koraner eller på de politiker som släppt in dysfunktionella invandrare i landet men ansvaret måste till sist hamna på den som kastar sten och på den som tänder eld på bilar och annat och det är nästan uteslutande muslimer med invandrarbakrund.

När ska media redovisa kostnaderna för alla upplopp av invandrare. Det går inte att skylla på koranbränningarna för vi har haft upplopp långt innan någon eldade koraner.

Minns ni kravellerna i Rosengård 2008 eller upploppen i Husby 2013 som höll på i fem dygn och spreds sig till andra delar av Stockholm och till Borlänge, Falun, Gävle, Linköping, Lysekil, Växjö, Västerås, Umeå och Örebro.

Vi har koranupploppen påsken 2022 då 300 poliser skadades i Örebro, Norrköping, Linköping, Jönköping, Rinkeby, Landskrona, Malmö med flera platser. Vad har skadegörelse och sjukhusvård kostat efter detta?

I går hade vi upplopp i Rosengård igen, vad kommer det att kosta?

Efter koranupploppen påsken 2022 har över 150 personer dömts, alla med muslimsk invandrarbakgrund. Vad har utredningarna kostat polisen, vad kostar rättegångarna och fängelsevistelserna?

Att som media redovisa extrakostnaderna för polisens bevakning verkar löjligt när invandrarkravallerna som regelbundet drabbar vårt land kostar miljarder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “När redovisas miljardkostnaden för de muslimska invandrarupploppen?

 1. Sossarna samt Moderaten Reinfeldt är dom som skapat helvetet vi nu får leva med i VÅRT LAND !
  VAKNA SVENSKA FOLK ! och inse vem som har ansvaret för vansinnet i Sve4rige.

 2. Vänsterextrema Public Service och TV4 agerar som vanligt! Lögner, lögner och åter lögner.

  15
 3. Är det inte så att äntligen har politiker och journalister, fått sitt mult-kukti paradis.
  Men det kanske blev lite stökigare än det var tänkt.
  Även journalisterna blir ju tvungna att betala svinnet, via högre priser.

  14
 4. Nej, det är sossarna som tagit hit terroristern, Salwan Momikas och Salwan Nejems, ingen annan.

  13
  1
 5. Pettersson: Eftersom det inte fanns någon svar pil ovanför ditt inlägg till mig så får väl jag göra ett nytt inlägg som svar. Poliser är tränade att bedöma när de kan skjuta utan risk för någon annan så det stämmer inte. Ibland är det ju bara några meter mellan angriparen och polisen så det är mycket svårt att missa.

  10
 6. Det är ta mig fan ömkligt att se, 4 polisbilar kör runt i Rondellen samtidigt som lidisterna kastar sten på dem, varför inte ut ur bilarna och ta fast några stycken lagföra dem och
  utvisa det j–la packet????? Att bete sig som Harar inger inte respekt någonstans

  34
  • Eftersom poliser kan bli dödade av en sten så har de rätt att skjuta mot förövaren. Den enda orsaken varför de inte skjuter är säkert att de ha fått order uppifrån att inte skada kulturberikare.

   26
   • Ulf, jag tror inte de är rädda för att skada någon kulturberikare eller fått order om det. Jag tror polisen är rädda för att skada någon oskyldig. Det brukar vara mycket folk inklusive barn som åskådare.

    5
    8
   • Bästa Pettersson!
    Du och jag har nog muckat ungefär vid samma tid.

    Då jag gick Högvakt var våra vapen skarpladdade. Det var aldrig frågan om att de inte skulle användas vid behov.

    Dessutom var vi ganska tränade så vi kunde nog klarat lämpliga vinklar för att undvika att träffa oskyldiga.

    F.ö. tycker jag att polisen skall vara skyldiga att kalla på Militären när polisen inte klarar sin uppgift.

    Då vi var unga var Polisen underställd Militären. Så tycker jag att det skall bli igen.
    J.

    19
 7. Ingen regering törs redovisa vad muslimkostnaderna är, risken finns att Sveriges skattebetalare vaknar och börjar protestera mot import vansinnet.

  55
  • Det törs dom aldrig redovisa. Eftersom dom döljer det mesta och ljuger om allt.
   En samling maktgalna individer som aldrig haft ett riktigt arbete.

   40
 8. I PK-sektens språkbruk och rapningar av floskler kommer dessa pengar inte att redovisas som kostnader utan istället som inkomster till samhället i form av berömvärda kulturyttringar och mångfaldens berikande.

  45

Kommentera