Bilbränder i Rosengård – stenar kastade mot polis

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Ett tiotal bilar har satts i brand och polisen har utsatts för stenkastning i Rosengård i Malmö sent på söndagskvällen.

”Utöver bilar som satts i brand har flera personer setts elda i papperskorgar”, skriver polisen på sin hemsida.

Tidigare under söndagen uppstod våldsamheter i staden i samband med en koranbränning. Enligt polisen är det för tidigt att säga om det finns något samband.

Det kan vara en isolerad händelse, säger presstalespersonen Patric Fors.

Vid 00.20-tiden fanns inga uppgifter om att någon gripits.

-Pettersson säger att en tokig invandrare eldar koraner, andra invandrare svarar med att grilla sina grannars bilar och kasta sten på polisen och den tokigheter av allihop, Arga Andersson, tycker att Jimmie Åkesson ska säga till.

Andersson har tydligen glömt att Åkesson sa till år 2009 “muslimerna är vårt största utländska hot”

Varför säger inte Andersson till sina väljare att sluta och åka hem?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Bilbränder i Rosengård – stenar kastade mot polis

 1. Om polisen tog upp sitt vapen och sköt av ett gäng så skulle detta larv sluta i ett nafs.

  Men nej, den är limmad i hölstret på grund av våra slappa/rädda politiker och polischefer som är bakbundna.

  20
 2. Fel, fel, fel !!!!!! Det var Aftonslasken som spred lögnen om att Åkesson sagt : “muslimerna”. Rätt skall vara : “Islam är vårt största utländska hot”.
  En avsevärt skillnad.

  25
 3. Det är väl Arga Anderssons sympatisörer och väljare som Löfven och Reinfeldt importerade som står för kravaller, dagliga skjutningar och bombattentat. Utan de rödgröna och Reinfeldtmoderaterna hade detta aldrig skett. Det är sozzarna som styr Malmö och är stolta över kravallerna.

  30
 4. Koranbränningarna är bara en ursäkt för slöddret att uttrycka sitt hat mot de land de bor i.

  39
 5. Skicka inga pengar till Malmö. Låt de reparera själva. Bättre det ser ut som det ghetto det är. De eldar ner sin egen stad. Varför ska andra betala för det?

  45
 6. Vart tog talet om VANDEL vägen?

  Varför tas INTE problemen med de dysfunktionella migranterna på allvar? Varför skickas de inte tillbaka till sina jordkojor i Mellan Östern?

  Varför får de som eventuellt grips så låga straff att man undrar om det finns någon form av verklighetsförankring inom vårt rättsväsende?

  43
   • Vad vill du ha sagt med det? Några ord på ett papper är ingenting värt. Tidplanen spricker i samma stund som Tidöavtalet spricker. Avtal är en sak result är något helt annat. Tror du att invånarna i Malmö bryr sig?

    4
    1
 7. ”Magdalena Andersson är Sveriges obehagligaste politiker och synligör med all tydlighet socialdemokratins brist på analys av och förståelse för dagens samhälle.“
  “Ett hot som mycket väl kan komma till makten med henne som partiledare. – Det är en förfärande tanke”, skriver Anders Leion i DGS.
  https://detgodasamhallet.com/2023/05/09/anders-leion-sveriges-obehagligaste-politiker-iv/

  Och skriver här (bland annat):
  “Magdalena Andersson gör endast två slags debattinlägg. Antingen är de meningslösa och glöms omedelbart bort eller också kommer man ihåg dem därför att de är så obehagliga. Meningslösa är de lika fullt.“.
  https://detgodasamhallet.com/2023/01/20/anders-leion-sveriges-obehagligaste-politiker-iii/

  38
 8. Den tanten är patetisk, samtidigt som hon tycker att SD ska säga till sina medlemmar att sluta att bränna koranen, så gör hon sig själv oansvarig för bråket i Botkyrka, och tycker
  att det är en kommunal angelägenhet, således inte hennes som partiledare??
  Men hon kräver av Jimmie Åkrsson, som förmodligen inte har en anining ifall dessa
  koranbrännare gått med i partiet. Tror inte SD tar in medlemmar som inte ens är Svenska medborgare?? Ännu ett tillkortakommande från Magda och Sossepartiet, dom vill att
  Svenska folket ska krypa inför Medeltids religionen, så som S gjort i minst 8 år!

  45
 9. Bättre förslag än Arga Anderssons, vore att polisen stoppar våldet med hjälp av vattenkanoner, skjutvapen, tårgas etc.

  48
  • Jag läste att föräldrar tagit med sina barn till koranbränningen i Malmö ! Barnen blev alltså åskådare när vissa Mammor och Pappor kastade sten mot Poliserna på plats ! Skulle ungarna med i undervisningssyfte i hur man brukar våld eller hur tänkte man där ? Det enda positiva med Herr Momokas koranbrännigar är väl att det visar med all önsvärd tydlighet vilket våldskapital vi har öppnat Sverige och Europa för……men enligt argbiggan är det Herr Åkessons fel och att han borde tala dessa människor till rätta ! Hur står det egentligen till med omdömet hos den argbiggan ?

   28

Kommentera