Vart tog satsningarna på landsbygden vägen, Tidö?

INRIKES. Under valrörelsen lovade Tidöpartierna glatt satsningar som skulle gynna landsbygden. Men när partierna stegat in på regeringskansliet blev det märkbart tyst om löftena, skriver Centerpartiets ledare Muharrem Demirok och vice partiledare Daniel Bäckström i en debattartikel i Expressen.

Steget Efter

”Landsbygdsveket” omfattar alltifrån brutna löften om strandskyddet och gårdsförsäljning till stoppade satsningar på järnvägen, skriver politikerna. Vad har landsbygden fått i stället? Högre skatter och avgifter bland annat, skriver debattörerna och lovar att C alltid kommer att ”stå upp för svensk landsbygd”.

”Det ligger helt enkelt i vårt DNA”, avslutar Demirok och Bäckström.

-Pettersson säger att Daniel Bäckström är född i Värmland och har troligen en liten aning om vad svensk landsbygd är medan Muharrem Demirok, som säger sig vara kulturell muslim, har sin DNA långt från svensk landsbygd. Centerpartiet i stort har sitt DNA på Stureplan, det var länge sedan C var ett landsbygdsparti.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Vart tog satsningarna på landsbygden vägen, Tidö?

 1. Varför blev det inga satsningar på Landsbyggden när Murre och C själva var medhjälpare till Sossarna under 8 år?????????

  12
 2. Centerns närodlarpolitik = när man tågar från Stureplan till Humlegården för att plocka potatis med byxorna bak och fram.

  15
 3. Vad skall muslimpartiet tillföra vårt Fosterland som bygger på kristna värderingar. Vad har blivit bättre sen muslimerna börjat välla in?

  53
  1

Kommentera