Eritreaner bråkar…igen

De har gjort det i Tyskland, de har gjort det i Sverige och nu gör de det i Norge. Eritreaner som exporterat sina våldsamheter till Europa.

Polisen i norska Bergen rustar för att använda tårgas och allmänheten uppmanas att hålla sig borta. En eritreansk minnesceremoni urartade när andra eritreaner kom för att demonstrera. Personligen tror jag att allt fler européer önskar och kräver att de reser hem och fortsätter bråken i Eritrea. Någon gång får Europa nog och frågan är om vi inte är där snart.

Se bråken

13 thoughts on “Eritreaner bråkar…igen

 1. Regimtrogna och regimkritiska får båda grupperna asyl i Sverige. Detta visar vilken genomrutten myndighet Migrationsverket är. Det är dessutom samma sak med andra migrantgrupper.

  10
 2. Man måste inte vara idiot för en anställning på migrationsverket.
  Men som det skulle stå i en platsannons, “Det är meriterande med en IQ
  mindre än skostorleken.”

  36
  1
 3. Vad jag förstår så står kampen mellan regim-Trogna och regim-Kritiska Eritrea-grupper. Men hur ända in i glödheta har migränverket gett uppehållstillstånd för de regim-Trogna ??? Dom har väl ändå ingen anledning att fly sitt land. Måste man vara idiot för att få anställning på migränverket ?

  47
  • Har för mig att strax efter att Migrationsverket(?) beslutade att alla syrier skulle få asyl så gjorde man motsvarande ställningstagande när det gällde eritreaner, troligen pga militärtjänsten.

   22
  • M.V Består väl till merparten av sossar, och dom har väl gett sig fan på att inte en enda nationalitet på jorden ska finnas utan att dom repressenteras här i Sverige.?

   23
 4. Dysfunktionella beter sig på det här sättet var helst de befinner sig!!!

  VARFÖR HAR VI TAGIT EMOT DEM??

  Detsamma gäller ISLAM och dess inneboende kvinnoförtryck.
  Jomshof (SD) sade vad alla vanliga sanningsälskande svenskar vet!

  https://bulletin.nu/iran-ny-sharialag-pa-gang-fangelse-i-tio-ar-for-kvinnor-som-inte-bar-sloja

  När skall de goda och naiva feministerna inse att de kommer att bli de verkliga förlorarna pga islamiseringen?

  53

Kommentera