Tidöpartierna presenterar åtgärder i återvändandearbetet

ÅTERVANDRING. Tidöpartierna presenterar idag tilläggsdirektiv om utredningen om stärkt återvändande verksamhet. – Regeringen är angelägen om att komma tillrätta med att folk vistats olovligt i Sverige, säger migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M). Hon menar att det behövs ett ”effektivt informationsutbyte” mellan myndigheter i arbetet.

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard Pressbild

– Utgångspunkten ska vara att våra myndigheter samarbetar med varandra och inte motarbetar varandra, säger Maria Malmer Stenergard och fortsätter: Utredaren får i uppdrag att lämna förslag på en reglering som innebär ett utökat informationsutbyte.

– Kommuner och andra myndigheter ska inom ramen för sin verksamhet informera Migrationsverket eller Polismyndigheten om de kommer i kontakt med personer som vistas i Sverige utan tillstånd, säger Malmer Stenergard.

-Pettersson säger att det är inte lätt. Liberalerna tjatar om att alla barn har rätt att gå i skola och det har de, men de kan och ska gå i skolan i hemlandet. Inget säger att alla har rätt till skolgång och socialbidrag i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tidöpartierna presenterar åtgärder i återvändandearbetet

 1. Maria Malmer Stenergard har gjort mer på mindre än ett än alla invandrar- och migrationsministrar tillsammans sedan Maj-Lis Lööw.

  Och, ändå är det långt ifrån tillräckligt.

  10
  1
 2. Så länge vi har obemannade gränser (gränskontroller) lär utvisningar inte bli särskilt effektiva! Sverige måste bryta EU;s järngrepp och gå sin egen väg. Som Ungern.
  Men tyvärr har globalismen grävt sig in i åra politikers sinnen (och plånböcker).

  11
  2
 3. Medan terrororganisationen invandrarverkets högra arm “kämpar” med en enda utvisning, så har den vänstra handen redan släppt in 10.000 nya utlänningar!

  16
  1
 4. Barnkonventionen nämndes i videon.
  I Sverige saknar föräldrar rätt till sina barn och barn har inte rätt till sina föräldrar.

  Det står i en Proposition som jag har läst.

  Pysskologer är en del av övergreppsindustrin. De vill skada barn ty det är lönsamt. Både ekonomiskt lönsamt för övergreppsindustrin och maktpolitiskt lönsamt för Staten.

  Barnombudsmannen har nästan explicit klargjort att Barnkonventionen inte gäller Svenska Barn. Brev finns. Konventionen ratificerades 1989 men har ännu inte skyddat svenska Barn.

  Svenska Doktrinen tillämpas.
  En bonde måste ta mer ansvar för sin säd än han får lov att göra som pappa.

  Utan Vänlig Hälsning
  Tomas.
  Bortrövad Pappa.
  Ps.
  Efter september 1989 är begreppet ”vårdnadstvist” inte adekvat. F.ö. är ordet ”vårdnad” ett ord som har syftet att lura människor. I tyskan, engelskan och danskan har man relevanta termer som inte lurar människorna.
  Ds.

  7
  1
  • Folksam. Den senaste folkräkningen skedde år 1990. Då skickade Statistiska centralbyrån ut blanketter till landets hushåll.

   I mars 2023 beslutade Tidöregeringen om en ny. Den 4 september 2023 ska Skatteverket redovisa hur den ska gå till.

   14
   1

Kommentera