10 thoughts on “Dagens

 1. Hur länge ska vi som lever nu behöva ta personligt ansvar för vad personer som varit döda i många år tänkte och gjorde förr när allt var annorlunda. Och det är bara vita människor i Europa som ska ta sitt ansvar. Det är ingen som kräver att dagens kommunister ska ta ansvar för vad som hänt efter 1917 i Ryssland och alla andra länder som prövat på kommunismen.. Ingen som kräver att muslimer tar avstånd och ansvar för alla personer som mördats i Allahs namn. Däremot är det ett ständigt krav på att Europa ska ansvara för nazismens brott mellan 1930 och 1945. Både kommunismen och islam har mördat fler människor än nazisterna hann med, men ändå helt tyst från alla som kräver att bara vita män i Europa ska ta ansvar för allt som hänt.

  15
 2. USA tog livet av 90 miljoner indianer,
  men ingen ser General Grant som massmördare,
  trots att han beordrade kulsprute-eld från rullande tåg mot indianer och massakerade kvinnor och barn.
  Enkelt. Amerika är hemmet för de djärva och landet för de fria.
  Annars skulle Grant hamna på andra plats efter Mao.
  långt före både Stalin och Hitler.
  ÅTER IGEN, DET ÄR ALDRIG VAD, UTAN ALLTID VEM SOM GÖR.

  11
  4
 3. Fascismen är ett elitstyre där individen underställer sig staten och kapitalets intressen.
  maktutövandet är det slutgiltiga målet.
  Det spelar ingen roll vilket parti /idioligi som styr landet så länge som man tillåter att kapitalisterna har makten (oligarker).
  Vi har Bilderberga, Trilateral kommission, WEF och ett antal andra ohederligt filantroper med för mycket makt.

  20
  25
 4. Sanning med modifikation, Hitler var socialist och nationalsocialisterna var just det socialister. Han kallade sig för fascist eftersom det var mer accepterat bland medelklassen som de ville få som väljare.
  Dessutom är det bara socialister som sätter upp dödsläger och gulags. Mig veterligen hade varken Franco eller Mussolini dödsläger för sina motståndare då fascismen i sig inte går ut på att mörda 10% av befolkningen – vilket är en fundamental pelare inom socialismen för att slå sönder samhällets alla band och därigenom kunna skapa det socialistiska drömsamhället.

  26
 5. Same shit different name.

  Men borde det inte stått Socialism överst och Communism på den röda sidan? Både fascism, kommunism, nazism och sozzeri är ju grenar på samma socialistiska släktträd.

  Det märkte man ju inte minst när det avslöjades att en sozzeminister heilade i hemmets lugna vrå. Alla vänsternissar ryckte ut till hennes försvar och menade att så gör ju man ju lite till mans. Jovars, om man är socialist ja…

  28
  1
  • Fascism är inte socialism, fascism är extrem vänsterliberlism men slår lika mycket mot konservatism som mot socialism.

   På den politiska skalan sitter fascismen precis utanför socialismen då de inte delar vissa fundamentala delar som massmord som samhällsbyggande verktyg, jude/kristendomshat, identitetspolitik och så vidare.
   Bland de socialistiska sekterna är nationalsocialismen den som är närmast fascismen och sitter mellan sossarna och fascisterna på den politiska skalan.

   13
   1

Kommentera