Salwan Momika bakom tolv nya ansökningar om koranbränning

ISLAM. Irakiern Salwan Momika, som har tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige, har skickat in tolv nya ansökningar om att bränna koranen i Stockholm, Malmö och Örebro under de närmaste tre veckorna, rapporterar SR Ekot.

Salwan Momika

Ansökningarna skickades in under gårdagen men har ännu inte godkänts.

Polisen i Stockholm uppger att man så långt som det är möjligt ska ge tillstånd för allmänna sammankomster.

-Pettersson undrar vem som finansierar detta. Momika verkar inte arbeta och dagpenningen som “flykting” borde inte räcka. Det är något skumt med Shiamuslimen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Salwan Momika bakom tolv nya ansökningar om koranbränning

 1. 😂 Snillen spekulerar! Så lätt Public Service draksådd får acceptans även hos de som inte är rödgröna. Undrar när vänsterextrema Migrationsverket ska börja ompröva stenkastarnas, bilbrännarnas, Momikas motdemonstranters, de semesterfirande ”flyktingarnas” uppehållstillstånd.

 2. “Salwan Momika, som bränt flera koraner i Stockholmsområdet de senaste månaderna, har utsatts för misshandel, rapporterar..” slut citat då resten bakom betalvägg.
  – om S.M. vore kristen eller lämnat islam skulle han vara död idag. Allt är iscensatt för att skada Sverige

  8
  1
 3. Det stora antalet och med den ihärdighet han håller igång sin grillfest ter sig sannerligen märkligt. Det här är en helt annan nivå än Paludan.
  De som misstänkt honom arbeta för Iran kan mycket väl ha rätt.

  12
 4. Vi läste att Migrationsverket konfronterat honom med märkliga bilder från Arabien. Som läget är nu så bör det vara ett krav att även svenska folket får se de bilderna.

 5. Om utlänningar ska demonstrera i Sverige kan dom betala hela poliskostnaden. Vore dock mest praktiskt att bara låta svenskar demonstrera i Sverige. Trött på alla galningar som kommer hit och vi ska tycka synd om dom.

  14
 6. Vem skickade honom hit, var det Iran? Som vill göra en provokation? Mycket vanligt i Ryssland.

  15
  1
 7. Så grabben ledde en Iran-stödd milis i Irak. Sedan “flyr” han till Sverige, blir kraftigt antimuslimsk och börjar elda koraner. Samtidigt som Iran är det muslimska land som reagerar först och mest på hans aktioner. Tycker kopplingen är rätt så uppenbar!

  17
 8. Kommer “myndigheterna” att ö.h.t. att vakna och öppna ögonen..?!!? 💤💤💤

  Eller är det de facto så, att många ämbeten besitts av mer lr mindre intelligenta individer, och resten av röda goda och naiva felkopplingar. .. *suck*

  12
 9. Vem betalar honom? Den som har intresse att destabilisera Sverige och hindra att Sverige blir NATO-medlem – en stor, imperialistisk stat som startade kriget och publicerade en karta med imperium som sträcker sig också på baltiska länder, fd öststater, Finland, Grekland (!) och … Alaska. Sverige som inte är NATO-medlem är också lätt att erövra …

  22
  1
  • Finansierad av Putin? Effektivt sätt att hålla Sverige utanför Nato.
   Erdogan ska hållas förbannad!

   12
   2
 10. Detta är mycket skumt! Med den ivern att bränna koraner är inte “normalt”. Denne figur är ute efter något annat. Bör stoppas då han har ett förmodat uppdrag.
  Herredjävlar – vad fan har vi fått dessa problem ifrån. Veliga och totalt bombade politiker som flytt sitt ansvar (Löfven, Lööf, Reinfeldt med flera) och som nu dragit sig tillbaka med höga pensioner och/eller “fina” poster. En samling landsförrädare – inget annat!

  39
 11. Helt klart organiserat av underättelsetjänsten i Iran för att få fokus på “muslimska rättigheter”.
  Den kristna kyrkan är på väg ut. I Sverige är den allt utom avskaffad.
  I sandlådan är den nästan förbjuden.
  Påven får bli den sista kristna. Ni tror väl inte muslimerna nöjer sig med att ortodoxa kyrkans högsäte, tids nog så blir även sixtinska kapellet en moske.

  11
 12. Skicka honom till närmsta ”no-go zon” eller returnera honom till valfritt land i Mellanöstern.

  19
 13. Varför skall vi tillåta en arab att bränna koranen, och sen skall skulden falla på Sverige?

  46
  2
  • Låt honom genomföra sitt uppdrag, men utan bevakning.
   Skulle tro att det hela löser sig till allas stora belåtenhet!

   19
   2
 14. Han behöver inte vara utfattig bara för att han sökt skydd i Sverige. Det finns många välbeställda “flyktingar” i landet. Av reaktioner att döma så finns det också många som gärna stöder att islam bekämpas, inte bara i Sverige, så det är antagligen inte särskilt svårt att finna generösa sponsorer. Bättre att betala någon annan än att själv stå i rampljuset och sen bli nedboxad.

  Ämnet i sej omgärdas av en hel del märkligt resonemang. Det jobbas hårt för att flytta fokus från muslimernas reaktioner. Man repeterar gång på gång det olämpliga i brännandet och Jomshofs uttalande. Men Kristoffersson eller Billström o co.undviker att nämna något om hur orimligt våldsamt den muslimska värdlen reagerat, och det är ändå just deras reaktion som höjt terrornivån och som driver på utredningen om ändring av ordningslagen.

  21
  • G, “Ämnet i sej omgärdas av en hel del märkligt resonemang”, varför är det märkligt att diskutera att en “flykting” med tillfälligt uppehållstillstånd eldar koraner på löpande band och gärna vifter med svenska flaggan samtidigt.

   Jag tycker det är av betydelse i högsta grad. Salwan borde inse att han kan bli utkastad och hemskickad, en riktig flykting borde inte utsätta sig för den risken.

   11
   2
   • Finns många från PLO, som går runt och skriker.

    Kommer ihåg alla som kom från Chile i min barndom.

    Dom var duktiga på att skrika, men lärde sig aldrig svenska på 20 år.

   • Det är inte märkligt att diskutera flyktingen, speciellt om man tror att just han är det enskilda problemet. Det som är märkligt är hur svenska politiker och andra vänder fokus bort från muslimernas orimligt hotfulla och våldsamma reaktioner, precis som om det är en acceptabel och naturlig reaktion. Det är i mitt tycke ett märkligt sätt att hantera situationen.

Kommentera