Putins attackhund uppmanar till våld mot Sverige

ISLAM. Muslimen och den tjetjenska ledaren Ramzan Kadyrov, som även kallas Vladimir Putins attackhund, uppmanar till våld mot Sverige och andra länder där det skett koranbränningar, rapporterar Dagens Nyheter, bakom betalvägg. Kadyrovs har tidigare hotat att slå till mot Polen, Frankrike och Tyskland.

Vladimir Putin och Ramzan Kadyrov

I ett meddelande på Telegram pekar han ut europeiska länder där koranen bränts. ”Jag uppmanar ledarna i Islamska stater att vakna upp och göra allting i sin makt för att skydda vår religion från brottslighet, annars kommer det vara försent”, skriver Kadyrov på Telegram. Han ifrågasätter även vad muslimska ledare gör för att förhindra situationen och varför de ”tillåter att vår heliga skrift att öppet skändas”

”Varför tillåter de att våra heliga skrifter öppet kränks och tar de inte några betydande åtgärder för att skydda muslimer och den muslimska religionen?” frågar sig Kadyrov på det sociala nätverket.

I en video som också är publicerad av hans Telegram-konto säger Kadyrov, enligt DN: – När vi är färdiga i Ukraina är det dags att resa till de länder där koranen skymfas.

Ramzan Kadyrov

-Pettersson säger att muslimen Kadyrov är grinig för att koranen skändas men säger inget om att Sverige med flera skickar vapen till Ukraina. Jag konstaterar att Putin har fina vänner.

Kadyrov kopplas till en lång rad krigsbrott – liksom till mord i Wien, Dubai, Istanbul, Berlin och attentat i Sverige.

Kadyrov som har makten i den ryska delrepubliken med hjälpa av Vladimir Putin, vill införa sharialagar i Tjetjenien. Dessa ska bland annat reglera kvinnors klädsel i Tjetjenien, och Kadyrov har officiellt uttalat sitt stöd för de grupper av män som trakasserar kvinnor som inte klär sig enligt deras tolkning av sharia. Kadyrov har även bestämt att det inte finns några homosexuella i Tjetjenien.

Det har även eldats koraner i Ryssland, men jag har inte hört något om Kadyrov eller de andra muslimska länderna tänker slå till mot Moskva.

Groznyj, huvudstad i Tjetjenien, befriades av Vladimir Putin 1999-2000 med samma taktik som han använder i Ukraina.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Putins attackhund uppmanar till våld mot Sverige

  • ja den andra idioten som leder Wagner gruppen får väl ses som förbrukas !! vi får se han lever i allla fall så antagligen är putinsgiftskåp tomt ? om denna nya lustmördare flyttas från tjejenien ! då kanske man kan sammla i lite av den arme som Putin slaktade av i Tjetjenien ?? det gäller ju att samla i hopp resterna av dom försvarsmakter som Putin slaktat av i olika satelitstater !!!

 1. AA äntligen nu syns kopplingen mellan Putin och Ryssland med islam och jihadisterna !! det enda riktiga kopplingen att den islamska krigföringen i värden är den samma som Putins krigföring i Ukraina .
  det är alltså inte tvåolikakrig utan samma krig med samma dunkla mål .! att sprida islam med sovjetiska värderingar!? något som absolut måste stoppas med alla medel!?

  34
  4

Kommentera